ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

ΝΙΚΗ: Η Κυβέρνηση νομοθετεί σύμφωνα με τις εντολές της Παγκόσμιας Τράπεζας!

 

«Εφαρμόζετε πιστά όσα υπαγορεύει η Παγκόσμια Τράπεζα. Είναι αδιανόητο να την έχετε μόνιμη σύμβουλο σε κάθε νομοσχέδιο, το οποίο φέρνετε προς ψήφιση. Όσο θα συνεχίζετε αυτή την πρακτική, εμείς θα διαφωνούμε μαζί σας και θα σας επικρίνουμε.
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Παγκόσμια Τράπεζα είναι παγκόσμιοι ολετήρες των εθνών και των λαών. Είναι δυνάμεις που φτωχοποιούν γενιές ολόκληρες και οδηγούν τις κοινωνίες σε απόγνωση. Έχουν στόχο την πολιτική, την οικονομική και την εθνική καθυπόταξη των εθνών» (Γ. Ρούντας, 6'06'' κ.εξ.)

*****

«Η Κυβέρνηση άλλη μία φορά αποδεικνύει, ότι ακολουθεί τυφλά τις εντολές και τις υποδείξεις της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Φανερώνει την νομοθετική της προχειρότητα αφενός μεν γιατί εντάσσει άσχετες διατάξεις με τον τίτλο του νομοσχεδίου και αφετέρου δε διότι προκαλεί περισσότερη σύγχυση με τις ρυθμίσεις της, οι οποίες εξυπηρετούν τις τράπεζες εις βάρος του Ελληνικού λαού, ο οποίος στενάζει οικονομικά. 

Τοποθέτηση του Γεωργίου Ρούντα, βουλευτή Λαρίσης της ΝΙΚΗΣ, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θέμα: "Εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου για το ενέχυρο και σύσταση Ενιαίου Ηλεκτρονικού Μητρώου Ενεχύρων επί κινητών, απαιτήσεων και άλλων δικαιωμάτων και άλλες διατάξεις" (11/07/2024)».

ΝΙΚΗ - Κοινοβουλευτική παρουσία

 

Συμπλήρωμα

Η ΝΙΚΗ για την απληστία των τραπεζών, ΛΑΡΚΟ, Κόσοβο, απογευματινά χειρουργεία & Νέα Τάξη Πραγμάτων («Big Βρυξέλες»)

Παρέμβαση της ΝΙΚΗΣ για το ρόλο της (ιδιωτικής και ΜΗ ελληνικής) Τράπεζας της Ελλάδος

Τράπεζα της Ελλάδος: Άλλος ένας μηχανισμός ξενοκρατίας στην Ελλάδα 

Παρέμβαση της ΝΙΚΗΣ για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός (Δ. Χιωτακάκος, ΝΙΚΗ)

Σχέδιο δράσης και όχι ημίμετρα για τις πολύτεκνες οικογένειες! (+ περί ΦΠΑ στα τρόφιμα!)

Πλούσιες χώρες, φτωχοί λαοί! - Η χριστιανική απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: