ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Έκκληση για βοήθεια από την Ιεραποστολή της Σιέρρα Λεόνε - Please pray for Orthodox Church in Sierra Leone

Η θρυλική Ιεραποστολή της Σιέρρα Λεόνε χρειάζεται τη βοήθειά μας. Από πλευράς προσευχής, λίγα "Κύριε ελέησον" (ή πολλά και θερμά) μπορούμε να προσφέρουμε όλοι. Από πλευράς χρημάτων, κάποιος θα μας διαβάζει που μπορεί να βοηθήσει - ή από λίγα ο καθένας. Αναδημοσιεύουμε από το blog της Ορθόδοξης Ιεραποστολής:

Η Ορθόδοξη ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε έχει, αυτές τις στιγμές, ανάγκη της δικής μας προσευχητικής στήριξης, καθώς και της μικρής ή μεγάλης οικονομικής ενίσχυσης, είτε απευθείας, είτε μέσω κάποιου ορθόδοξου ιεραποστολικού συλλόγου. Η νεοσύστατη Ορθόδοξη Εκκλησία της Σιέρρα Λεόνε περνά μια μεγάλη πειρασμική δοκιμασία και καλούμαστε ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί να την στηρίξουμε προσευχητικά και οικονομικά.


Please pray for Orthodox Church in Sierra Leone. - S’il vous plaît priez pour l’Eglise orthodoxe en Sierra Leone.



Orthodox church in Sierra Leone

Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:
http://pk4a.com/how-to-donate/how-to-donate-eu/
http://pk4a.com/how-to-donate/how-to-donate-australia/
http://pk4a.com/how-to-donate/how-to-donate-usa/
 

Μπορείτε, επίσης, να στείλετε την αγάπη σας στην ορθόδοξη ιεραποστολή της Σιέρρα Λεόνε, μέσω των ιεραποστολικών συλλόγων που συνεργάζονται με τον π. Θεμιστοκλή Αδαμόπουλο (Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής ιεραποστολής Θεσσαλονίκης, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός Θεσσαλονίκης, ΠΧΟ Ορθοδόξου Ιεραποστολής, Σύλλογος Ιεραποστολής ο Πρωτόκλητος Πάτρας). Πληροφορίες εδώ ( με την ένδειξη “για τη Σιέρρα Λεόνε” ) :
http://ierapostoli.wordpress.com/enisxisi/


Σειρά άρθρων για την Ορθόδοξη Εκκλησία στη Σιέρρα Λεόνε & τον αγώνα της εδώ. Ο Θεός να βοηθήσει τους αδελφούς μας, και όλο τον κόσμο, διά της Θεοτόκου και πάντων των αγίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: