ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Αλμπέρτ Μπουρλά – «Γιατί επιλέξαμε το Ισραήλ και όχι την Ελλάδα» (για πειραματόζωο)


Η Γάτα (δες και Το Βήμα)

Σε ένα μακροσκελές δημοσίευμα των
Financial Times, ο Αλμπέρτ Μπουρλά επιβεβαιώνει τα όσα ξέραμε, ότι δηλαδή η Ισραηλινή κυβέρνηση έκλεισε συμφωνία μαζί του να προμηθευτεί πολλά εμβόλια ώστε ο Ισραηλινός λαός να γίνει το «πειραματόζωο» μαζικών εμβολιασμών προκειμένου να μελετηθεί η επιτυχία του εμβολίου του. Αυτό όμως που δεν ξέραμε, είναι ότι παραλίγο, αυτή η χώρα-πειραματόζωο να ήταν η Ελλάδα και φυσικά, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών!

Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

Η χώρα στην οποία η Pfizer θα προμήθευε πολλά εμβόλια ώστε να ξεκινήσει το πρώτο μαζικό πρόγραμμα εμβολιασμού στον κόσμο, τον Δεκέμβριο του 2020, προσφέροντας στοιχεία σε όλα τα υπόλοιπα κράτη, έπρεπε να είναι μικρή και να διαθέτει καλά συστήματα συγκέντρωσης στοιχείων.

Η Pfizer, και ο επικεφαλής της Αλμπέρτ Μπουρλά, είχαν κάποιες χώρες στο μυαλό τους. Η Ελλάδα ήταν μια επιλογή, αλλά το ηλεκτρονικό σύστημα ιατρικών αρχείων δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Μπουρλά σκέφτηκε και τη Σουηδία, αλλά ανησυχούσε ότι αυτό θα ενοχλούσε άλλες χώρες της ΕΕ. Εκείνο που έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή του Ισραήλ ως χώρας στην οποία ξεκίνησε το πρόγραμμα ήταν, εξηγεί ο Μπουρλά σε συνέντευξή του στους «Financial Times», ο τότε πρωθυπουργός “Μπίμπι” Νετανιάχου. «Ενδιαφερόταν για τα πάντα, μάθαινε τα πάντα, με πήρε τηλέφωνο τριάντα φορές και ρωτούσε: Τι θα γίνει με τους νέους; Τι θα γίνει με τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη; Είμαι σίγουρος ότι το έκανε για τον λαό του, αλλά είμαι επίσης σίγουρος ότι σκεφτόταν πως θα τον ευνοούσε και πολιτικά», εξηγεί ο Μπουρλά, που είναι εβραϊκής καταγωγής. Βέβαια, οι ελπίδες του Νετανιάχου διαψεύστηκαν μια και δεν είναι πια πρωθυπουργός, όμως το αφεντικό της Pfizer επαινεί τον τρόπο με τον οποίο διεκδίκησε εκείνο που ήθελε.

Η συμφωνία έκλεισε με το Ισραήλ, η φαρμακευτική εταιρεία συμφώνησε να παράσχει όσα εμβόλια χρειάζονταν ώστε να εμβολιασθεί όλος ο πληθυσμός με αντάλλαγμα τη συγκέντρωση στοιχείων για τα αποτελέσματα του εμβολιασμού. Οι υγειονομικές Αρχές όλων των χωρών παρακολουθούν ακόμα τα στοιχεία που έρχονται από το Ισραήλ για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και για την πιθανότητα τρίτης ενισχυτικής δόσης.

Η Pfizer πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αναμένει οι πωλήσεις του εμβολίου να φθάσουν τα 34 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, αύξηση κατά 30% σε σύγκριση με τις προβλέψεις της πριν από τρεις μήνες. Αυτό δείχνει εν μέρει την προτίμηση των αρμοδίων σε όλο τον κόσμο για εμβόλια mRNA, κυρίως απέναντι στις νέες μεταλλάξεις. Ομως αυτή η αναντίρρητη επιτυχία για την Pfizer ήρθε με έναν βαρύ ίσκιο.

Όσον αφορά την τιμή των φαρμάκων, λέει ότι είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με νομοθέτες «ούτως ώστε τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να μειώσουν τους λογαριασμούς ασθενών αντί για τα ποσά που ξοδεύουν οι κυβερνήσεις σε δημόσια συστήματα υγείας και άρα στις μαύρες τρύπες των κρατικών προϋπολογισμών».

Πότε πιστεύει ότι θα τελειώσει η πανδημία; «Για τον αναπτυγμένο κόσμο… όλα θα αλλάξουν, ελπίζουμε, στο τέλος του χρόνου. Δεν ξέρουμε βέβαια τι θα γίνει εάν δεν εμβολιασθούν αρκετοί πολίτες, όχι λόγω διαθεσιμότητας εμβολίων αλλά επειδή διστάζουν. Υπάρχουν μεταλλάξεις, όπως η Δέλτα, που μεταδίδονται πολύ εύκολα. Εάν έχουμε πολλούς ανεμβολίαστους ίσως δυσκολέψει η κατάσταση. Αναφέρεται σε εκστρατεία της Ρωσίας να διασπείρει ψέματα για τα δυτικά εμβόλια. Όμως απέναντι στα άτομα που αντιτίθενται στον εμβολιασμό κρατά διαφορετική στάση. «Γνωρίζω πολύ καλά πως ό,τι κι αν πω θα θεωρήσουν ότι έχω προσωπικό όφελος με τα εμβόλια. Γι’ αυτό και αποφεύγω τα δημόσια σχόλια».

Μπα… μην ξαναπείς τέτοιο πράμα!

Πάντως και πλήρη απαλλαγή από ρόλο «πειραματόζωου» δεν το λες ότι έχουμε, καθώς η Ελλάδα ακολουθεί κατά πόδας την ανοησία της αγέλης του Ισραήλ!

Απίστευτη δήλωση Βασιλακόπουλου: Υπήρξε συμφωνία Ισραήλ με Pfizer να γίνει ο πληθυσμός πειραματόζωο!

Η Γάτα

Νέες απόψεις, ότι το εμβόλιο covid για τα παιδιά, είναι μια διαδικασία σαν όλα τα άλλα παιδικά εμβόλια, σύμφωνα με τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής εμβολιασμών, Αθανάσιο Σκουτέλη και μια απίστευτη παραδοχή Βασιλακόπουλου που θα συζητηθεί.

Έτσι βλέπει ο Αθανάσιος Σκουτέλης ένα εμβόλιο που μόλις κυκλοφόρησε και το συγκρίνει με τα υπάρχοντα παιδικά εμβόλια ετών.

Τη σκυτάλη τρομοκρατίας παίρνει ο γνωστός τηλετρομοκράτης Θεόδωρος Βασιλακόπουλος πως έχουμε θρηνήσει τρία Ελληνόπουλα κάτω των 18 ετών, χωρίς να αναφέρει αν είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Με τον Σκουτέλη επίσης να λέει, «Περιμένουμε να γεμίσουν οι ΜΕΘ για να οχυρωθούμε; Ενώ έχουμε το όπλο, το εμβόλιο να το προλάβουμε. Ειδικά τα εμβόλια των παιδιών είναι συνυφασμένα εδώ και χρόνια με την ασφάλειά τους. Δεν εμβολιάζουμε τα παιδιά για τους παππούδες που δεν εμβολιάζονται αλλά για τα ίδια. Αν μολυνθούν δεν ξέρουμε τι επιπλοκές θα τους αφήσει».

Η απίστευτη δήλωση Βασιλακόπουλου που θα μείνει στην Ιστορία

Να μην παρασύρετε ο κόσμος με ό,τι βλέπει να συμβαίνει στο Ισραήλ. Το Ισραήλ έχει κάνει μια ειδική συμφωνία με την Pfizer, να πάρει πάρα πολλές δόσεις από την αρχή από την εταιρεία και να τις χρησιμοποιήσει για να γίνουν ουσιαστικά πληθυσμιακές εργασίες, εργασίες στον πληθυσμό, για το τι πρέπει να γίνεται. Ως εκ τούτου το ότι ξεκινάει να γίνεται εμβολιασμός σε άτομα άνω των 60 με την τρίτη δόση, δεν σημαίνει ότι υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που απαιτούν κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι γίνεται το πείραμα εκεί, για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα. Μην ο κόσμος νομίζει ότι το Ισραήλ φροντίζει περισσότερο τους πολίτες του, απ’ ό,τι τους φροντίζουμε εμείς.

Και το επανέλαβε μάλιστα δυο φορές ότι έχει γίνει ειδική συμφωνία ανάμεσα στην Pfizer και το Ισραήλ για να γίνει αυτό το «πείραμα».

Δεν ξέρουμε σε ποιον «κόσμο» αναφέρεται, αλλά εμείς ξέρουμε έναν «κόσμο» που παραπονιέται ότι οι φαρμακευτικές με τη συναίνεση των κυβερνήσεων τους έχουν καταστήσει τους πολίτες πειραματόζωα της νέας τεχνολογίας εμβολίων. Κι αυτό πλέον δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι γεγονός που μόλις μας επιβεβαίωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, που μόνο ιατρική δεν ασκεί, αλλά φέρνει γύρα τα κανάλια. [Ακολουθεί βίντεο στην αρχική ανάρτηση].

Φωτο από εδώ
 

Εισαγγελική παρέμβαση για τον καταγγελόμενο εικονικό εμβολιασμό πολιτικού

Νοσοκομείο Αργοστολίου: Διώχνουν νεφροπαθείς λόγω αναστολής εργασίας νοσηλευτριών

Δεν υπάρχουν σχόλια: