ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Δολοφονική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας σε 3 μετανάστες που έγιναν χριστιανοί ;


Η είδηση έχει κάνει το γύρο της μπλογκόσφαιρας (ιδού). Είναι αληθινή; Δεν μπορούμε να ξέρουμε προς το παρόν.
Όποιοι μένουν στην Αττική (προπαντός ιερείς και μοναστήρια), παρακαλώ ας ερευνήσουν και κατά το δυνατόν ας βοηθήσουν.
Την αναδημοσιεύουμε:

Πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε δολοφονική απόπειρα εναντίον τριών χριστιανών, από φανατικούς Παλαιστίνιους και Αφγανούς μουσουλμάνους. Είναι νέοι χριστιανοί, ηλικίας 22 ετών, που επισκέπτονται την Εκκλησία μας τους τελευταίους μήνες. Τους μαχαίρωσαν μπροστά στους περαστικούς στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σταθμό του μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, επειδή έγιναν Χριστιανοί. 
Ένας από αυτούς, ο Erfan έμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για περίπου 2 εβδομάδες. Έχει μαχαιρωθεί 3 φορές στην πρόσθια αριστερή πλευρά του ημιδιαφράγματος ακριβώς κάτω από την καρδιά. Υπήρξε επίσης ένας τραυματισμός στο στήθος και τον σπλήνα, καθώς και στην σπονδυλική στήλη. Έγινε εγχείρηση σπληνεκτομής, η διάτρηση του ημιδιαφράγματος αποκαταστάθηκε και ένα συνθετικό πλέγμα τοποθετήθηκε στην κοιλιακή χώρα. 
Χρειάζονται αμέσως ένα διαμέρισμα για ύπνο και ανάρρωση, επειδή δεν μπορούν να επιστρέψουν στο προηγούμενο διαμέρισμά τους. Η ζωή τους μπορεί να κινδυνεύσει από τους μουσουλμάνους συγκατοίκους τους, που τους πιέζουν να εγκαταλείψουν τον Χριστιανισμό. Χρειάζονται επίσης οικονομική βοήθεια επειδή οι γιατροί τους έδωσαν άδεια ασθενείας με απαγόρευση εργασίας για τουλάχιστον 6 μήνες.
Παρακαλώ βοηθήστε τους – Δημήτρης Αργυρόπουλος

 
Σχόλιο του ιστολογίου Κόκκινος Ουρανός: Η είδηση μου έγινε γνωστή από e-mail, μέσω άλλου e-mail και ούτω καθεξής, οπότε δεν γνωρίζω περισσότερα. Η είδηση δεν ξέρω εάν υπάρχει σε «επίσημα» «ενημερωτικά» sites. Εγώ ψάχνοντας, δεν βρήκα κάτι σχετικό, εάν και κάτι τέτοιες ειδήσεις γίνονται ευρέως γνωστές ταχύτατα. Προφανώς – ή μάλλον μετά πάσης βεβαιότητας- εάν η επίθεση γινόταν εναντίον μουσουλμάνων που έβγαιναν από κανένα αυτοσχέδιο τζαμί ή - το κυριότερο - εάν οι δράστες ήταν Έλληνες τα «επίσημα» θα είχαν πάρει φωτιά. Οι "αντιρατσιστικές" τους τσιρίδες θα μας είχαν πάρει τα αυτιά. Ενώ τώρα ουδείς ενοχλείται. Στην Δύση, παρόμοια επεισόδια εναντίον μεταναστών που αλλαξοπίστησαν είναι συνηθισμένα σε "δομές", με τις ΜΚΟ και τους "ανθρωπιστές" να μένουν ασυγκίνητοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: