ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Συρία + Βόρεια Κορέα: σφαγή και αγχόνη στους χριστιανούς!


1. ΑΠOΚΕΦΑΛΙΣΜOΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ. ΠΕΝΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ / Σταφυλά Π (εδώ)

Τα αντίποινα των τζιχαιστών που χτυπούν πλέον αδιακρίτως περιλαμβάνουν και έναν ακόμη απoκεφαλισμo νεαρού αλλά και σχολεία.Τα θρανία μετατράπηκαν σε φέρετρα στη Δαμασκό και μια
σαφή και κατηγορηματική καταδίκη αυτού του ανορθόδοξου πολέμου δεν έχει ακόμη γίνει από την παγκόσμια κοινότητα και τους διεθνείς οργανισμούς.
Στις 10/11/13 σε λογαριασμό του twitter οι ισλαμιστές τρομοκράτες που μάχονται στη Συρία ανάρτησαν για μια ακόμη φορά τα τρόπαιά τους:Την αποτμηθείσα κεφαλή ενός νεαρού αμούστακου σχεδόν αντιπάλου τους.


Η ανάρτηση με τον απoκεφαλισμό

Ως και οι υπόλοιποι χρήστες οπαδοί τους εξανίστανται.Σ΄ένα από τα σχόλια που ακολουθούν μια από τους οπαδούς τους μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα λυγίζει: «να σκοτώνετε αλλά χωρίς αυτήν την έκθεση εικόνων... σας έχουμε εμπιστοσύνη και σας ζητάμε τη νίκη αλλά δεν είναι απαραίτητο να δείχνετε αυτές τις εικόνες».

«Φράουλες και αίμα» στα σπουδαστήρια και στα σχολεία της Δαμασκού. Μικροί μαθητές άφησαν την τελευταία τους πνοή στα θρανία όταν το σχολικό τους συγκρότημα έγινε στόχος των ισλαμιστών ανταρτών.
5 παιδιά σκοτώθηκαν και 27 άλλα άτομα τραυματίστηκαν από οβίδα που εκτόξευσαν τρομοκράτες εναντίον του σχολείου άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός στον χριστιανικό συνοικισμό της Qassaa στην συριακή πρωτεύουσα ανακοίνωσε η κρατική συριακή τηλεόραση.
4 άλλοι μαθητές σκοτώθηκαν από πτώση οβίδας σε αυτοκίνητο που τα μετέφερε στο Bab Charqi, μετέδωσε το Sana, ενώ σκοτώθηκε και ο οδηγός.
6 άλλοι επιβάτες του ίδιου αυτοκινήτου εκ των οποίων 4 μαθητές τραυματίστηκαν σ΄αυτήν την επίθεση επισημαίνει το ίδιο πρακτορείο.

Τribune de Genéve 11.11.2013, SANA



Για τους μαθητές του σχολείου Άγ. Ιωάννης Δαμασκηνός (που είναι ορθόδοξο σχολείο), και το παρακάτω (από εδώ):


Μάρτυρες του Ιησού Χριστού στη Συρία : δολοφονημένα μικρά παιδιά Χριστιανών του Ορθόδοξου Σχολείου Ιωάννης Δαμασκηνός της Συρίας. Προσοχή, σκληρές εικόνες στα βίντεο.


Εν έτει 2013 χιλιάδες χριστιανοί σε όλο το κόσμο γίνονται μάρτυρες της πίστης τους στον Ιησού Χριστό. Σύγχρονοι Νεομάρτυρες, βγαλμένοι από τα συναξάρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, τα μικρά παιδιά που σκοτώθηκαν ύστερα από άνανδρη επίθεση ακραίων ομάδων στο Ορθόδοξο σχολείο ” Άγιος Ιωάννης Δαμασκηνός“. Το αίμα των μαρτύρων του Ιησού Χριστού  κυλά και σήμερα και ποτίζει τον πλανήτη! Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και τα παρακαλούμε να δέονται από ψηλά να έρθει ξανά ο Κύριος, σύντομα, στη Δευτέρα Παρουσία Του. Ναι, έρχου,  Κύριε Ιησού Χριστέ !  Έλα να σταματήσεις τους πολέμους, τον πόνο και το δάκρυ. Έλα, Κύριε μας να αποκαταστήσεις την κτίση, να φέρεις τη Βασιλεία των Ουρανών ! Έλα, για να σταματήσουν τα μικρά παιδιά σου σε όλο το κόσμο να πεθαίνουν από πολέμους, ασθένειες, πείνα ! Έλα, αγαπημένε μας Κύριε Ιησού Χριστέ, να σκορπίσεις αιώνια αγάπη και ευτυχία στα πλάσματά Σου ! Προσοχή, οι εικόνες και τα βίντεο είναι σοκαριστικά.


Δολοφονημένα μικρά παιδιά Χριστιανών στη Συρία

 

ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΚΗΔΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 

Bρυξέλλες Δ.Πορφύρης – Π.Σταφυλά

Αγαπητό Fimotro,

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία των μικρών μαθητών του Ελληνορθόδοξου σχολείου Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην χριστιανική συνοικία της Κάασσα όπως επιβεβαιώνουν το AP, το  ΑRΜΕΝPRESS κ.ά. ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στο σχολείο φοιτούσαν εκτός από ελληνορθόδοξους μαθητές και παιδιά άλλων χριστιανικών ομολογιών όπως αρμένιοι και καθολικοί. Τα λευκά μινιατουρίστικα φέρετρα περιφέρονταν ανοικτά στους δρόμους . Συχνές ήταν οι στάσεις της πομπής σαν το πλήθος να ήθελε να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Αυτά τα φέρετρα δεν θα κλείσουν ποτέ. Ξέσκεπα αυτά τα παιδικά πρόσωπα θα προκαλούν τους προδότες, θα καταδεικνύουν τους ενόχους, περιμένοντας την ύστατη δικαίωση…

Ο ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Δαμασκού, Luka al-Khoury, τόνισε από την πλευρά του : “ οι ρίζες των χριστιανών σε αυτήν την χώρα είναι πολύ βαθιές και  αυτή η χώρα της Συρίας  πληγώνεται από τον εχθρό ακριβώς επειδή παρείχε ασφάλεια στους χριστιανούς. Θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας και είμαστε έτοιμοι όλοι να θυσιασθούμε.”

Tα link από τις κηδείες των μικρών μαθητών : Εδώ και εδώ

Κι άλλα για τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία και την εξόντωση των χριστιανών (και όχι μόνο):

Αποκεφαλίστηκε ο Χαλεπίου Παύλος;
Ο Γολγοθάς των Ορθόδοξων της Συρίας!
Αίμα ορθοδόξων (και όχι μόνο) στη Συρία

 
 
2. Εκτελέστηκαν στη Βόρεια Κορέα επειδή είχαν τη Βίβλο στο σπίτι τους

 
ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ (αρχική πηγή/αντιγραφή)

Σε 80 απαγχονισμούς ατόμων αποφάσισε να προχωρήσει το καθεστώς στη βόρεια Κορέα. Κάποιοι κατέληξαν στην αγχόνη επειδή διαπιστώθηκε ότι είδαν ταινία από τη νότια Κορέα και άλλοι επειδή είχαν στη κατοχή τους τη Βίβλο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζούνγκανγκ της νότιας Κορέας, στις 3 Νοεμβρίου σε επτά διαφορετικές πόλεις της βόρειας Κορέας, απαγχονίστηκαν δημόσια 80 άτομα!

Μεταξύ των αδικημάτων ήταν η κατοχή της Βίβλου, η διάδοση πορνογραφικού υλικού αλλά και η παρακολούθηση ταινιών της νότιας Κορέας.

Στην περιοχή Γουονσάν, σύμφωνα με το koolnews.gr ο απαγχονισμός έγινε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και οι κατηγορούμενοι του καθεστώτος φορούσαν λευκή κουκούλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο γήπεδο βρίσκονταν 10.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

Τέλος, αυτή είναι η πρώτη δημόσια μαζική εκτέλεση που πραγματοποιείται στη χώρα από όταν ανέλαβε τα ηνία της διακυβέρνησης ο Κιμ Γιονγκ Ουν.


Και: Βασανιζόμενοι χριστιανοί στη Βόρεια Κορέα

Μάρτυρες από τα αθεϊστικά καθεστώτα του 20ού αιώνα: Ρωσία, Ρουμανία, Αλβανία, Β. Κορέα. Έλληνες νεομάρτυρες

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα,εξαιρετικο αρθρο.Σας παρακαλω θερμα,αν μπορειτε κοινοποιηστε και αυτο! ειναι μεγαλη αναγκη για την οικογενεια! http://www.trelostwnfm.com/t32979-topic#41872 Επισης υπαρχει αντιστοιχη σελιδα και στο φβ με παρομοιες περιπτωσεις! Σας παρακαλω αν ειναι δυνατον κοινοποιηστεhttps://www.facebook.com/groups/509656795774699/ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑλη σας συνεχεια