ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Το μακελειό στο Κονέκτικατ, η βία, το Χόλυγουντ και οι Εβραίοι

Σημείωση "Νεκρού": Το παρακάτω post δεν βάλλει κατά των Εβραίων ως λαού, αλλά κατά του σιωνισμού και των πάσης φύσεως παραφυάδων του.
 
Το παρακάτω άρθρο είναι του David Duke και αναφέρεται στην βία που προβάλεται και προωθείται μέσα από τις ταινίες του διεφθαρμένου και εβραιοκρατούμενου Χόλυγουντ*. 
Για όσους δεν ξέρουν, o γεννημένος το 1950, David Duke, σύμφωνα με την γνωστή πανίσχυρη αμερικανο-εβραϊκή οργάνωση «για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού» Anti-Defamation League (ADL), είναι «ίσως ο πιο γνωστός ρατσιστής και αντισημίτης της Αμερικής, ο οποίος προωθεί αντι-σημιτικές και λευκές ρατσιστικές θέσεις».

Η 6χρονη Charlotte Bacon που δολοφονήθηκε από τον Lanza
 
Καθώς η Αμερική προσπαθεί να κατανοήσει την φαινομενικά παράλογη βία του μακελειού στο σχολείο του Κονέκτικατ, αξίζει να θυμόμαστε ότι οι Εβραίοι Supremacists ( = οπαδοί της εβραϊκής υπεροχής, ρατσιστές, φανατικοί) που ελέγχουν το Χόλιγουντ έχουν ήδη αναγνωρίσει την ευθύνη για την υποκίνηση της βίας με κατακλυσμό από κάθε είδους βρωμιάς τους που μεταμφιέζεται ως «ψυχαγωγία».
 
 
Στον απόηχο του προηγούμενου μακελειού του Ιουλίου του 2012 στην πρεμιέρα της ταινίας ‘Dark Knight Rises’, οι Εβραίοι Supremacists παραγωγοί του Χόλιγουντ αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν ότι οι βίαιες εικόνες τους παίζουν κάποιο ρόλο στην υποκίνηση της βίας από μιμητικά ασταθή ψυχολογικά άτομα.

Αν και είναι γνωστό ότι στο Hollywood επικρατεί η κουλτούρα της αριστεράς, εν τούτοις το ίδιο το Χόλυγουντ ειδικεύεται σε εξωφρενικά βίαιο περιεχόμενο, με κάθε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή ή βίντεο παιχνίδι να ανταγωνίζεται τον προκάτοχό του στο να δείξει περισσότερο θάνατο, αιματοχυσίες, κατάχρηση ναρκωτικών και εκφυλισμό.

Μετά τα γυρίσματα του «Σκοτεινού Ιππότη - Η επιστροφή», ο Εβραίος παραγωγός Rob Cohen (υπεύθυνος για τα "XXX", "Stealth" "Alex Cross" και άλλα), δήλωσε ότι «Όπως κάθε πρόσωπο που εργάζεται σε ταινίες, μετά από αυτό το γεγονός, ρωτάω κι εγώ τον εαυτό μου για ποιο πράγμα είμαστε υπεύθυνοι».

«Μερικοί λένε ότι είμαστε συνένοχοι σε αυτή τη βία και δεν είμαι σίγουρος αν  είμαστε», είπε. «Αλλά, αυτό με κάνει να σταματήσω. Θέλουμε τις ταινίες μας να τις δει το ευρύτερο δυνατό κοινό - είμαστε σε μια εμπορική επιχείρηση - αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε βαθύτερα».
 
 
Ο Εβραίος Kurt Sutter, συγγραφέας-παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών όπως το "Sons of Anarchy" και το "The Shield", είπε στο Twitter για τα γυρίσματα του «Σκοτεινού Ιππότη - Η επιστροφή» ότι «Αυτό το πράγμα κάπως με κάνει πάντα να αμφισβητώ τη φιλελεύθερή μου χρήση της βίας στην αφήγηση της ιστορίας».
 
 
Ο ανεξάρτητος παραγωγός Harvey Weinstein, που έχει κυκλοφορήσει όλες τις γεμάτες βία ταινίες του σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο - από το "Pulp Fiction" στο επερχόμενο βίαιο αντι-λευκό "Django Unchained" – είπε στην Huffington Post ότι "όλοι όσοι ασχολούνται με τη βία στις ταινίες" θα πρέπει να καθίσουν και να συζητήσουν ... τον ρόλο μας σε αυτό."

Σύμφωνα με τον μαύρο ηθοποιό Jamie Foxx, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία των Weinstein / Tarantino “Django Unchained” (όπου «αστειεύεται» για το "πόσο μεγάλο" είναι να σκοτώνει όλους τους λευκούς) δήλωσε ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου αξίζει μερικές από τις κατηγορίες για τους ανθρώπους εκείνους που πηγαίνουν και διαπράττουν βίαιες πράξεις.

Ο Foxx, δήλωσε στο Associated Press ότι οι ηθοποιοί δεν μπορούν να αγνοήσουν ότι η βία που απεικονίζουν στην οθόνη μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους στην πραγματική ζωή. "Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας και να πούμε ότι η βία σε ταινίες ή σε οτιδήποτε δεν έχει κάποιο είδος επιρροής", δήλωσε το Σάββατο ο Foxx. "Έχει".

* ΚΟ: Περί εβραϊκής επιρροής στον ‘θαυμαστό κόσμο’ του Χόλυγουντ διάβασε σχετικά:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε ''Νεκρε'' ,καταρχην χρονια πολλα. Σας ευχαριστω για τα ποστ.Με βοηθουν να προβληματιζομαι. Ομως το συγκεκριμενο μακελειο,οταν το ειδα στις ειδησεις,με εκανε τοσο να σοκαριστω και να σκεφτω.Οκ ,οι Εβραιοι ελεγχουν το Χολιγουντ,προωθουν τη βια κλπ. Ο Χριστος ομως,πως δε σταματησε ενα 20χρονο παιδι(ποσση ελευθερη βουληση εχει ενα 20χρονο;;; σχεδον παιδι ειναι-και εγω 20 ειμαι) απο το να κανει τετοιο μακελειο;;; και αυτο το παιδι δηλαδη θα παει στην κολαση;;; συγνωμη αλλα μερικες φορες,νιωθω μια ΄΄απουσια'' του Χριστου μας. Δεν θελω να γινομαι αχαριστη σε πολλα μας εχει δειξει την αγαπη Του αλλα καποιες φορες.... Πως επετρεψε ,οση επιροη και να ειχε, αυτο το παιδι να φτασει εκει;;;; δεν συζητω για τα σκοτωμενα παιδακια,ειναι αγγελακια πλεον.Αλλα αυτον τον 20χρονο,τον προστατεψε απο το να γινει φονιας και αυτοχειρας;;;; πολυ με προβληματισε ολη αυτη η ιστορια.Δυστυχως οχι θετικα. Συγνωμη για το σχολιο(ξερω οτι γενικα δεν ανεβαζετε πλεον,αλλα αν γινεται και εχετε μια καποια απαντηση,σας παρακαλω πολυ αν γινεται ανεβαστε την. Αν δεν θελετε ,μη βαλετε το σχολιο μου,παρα μονο την απαντηση σας. Ευχαριστω πολυ ,και συγνωμη. Καλες γιορτες και παλι. Μια ανωνυμη 20χρονη που διαβαζει τα αρθρα σας.

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Σας ευχαριστώ για την παρέμβασή σας. Αν και δεν είμαι πνευματικός, αλλά ένας λαϊκός, όπως εσείς, θα προσπαθήσω, αδέξια και ταπεινά, να δώσω κάποια απάντηση.
Πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρο ότι ο Θεός δε θα αδικήσει κανένα στη μέλλουσα κρίση. Εκείνος αγαπά τον κάθε άνθρωπο πολύ περισσότερο απ' ό,τι εμείς και θέλει να σωθούν όλοι πολύ περισσότερο απ' όσο το θέλουμε εμείς. Για όποιον λοιπόν δεν είναι πωρωμένος στο κακό, αλλά έχει περιθώρια σωτηρίας, σίγουρα αυτά θα αξιοποιηθούν από το Θεό.
Το ίδιο και όποια "ελαφρυντικά" υπάρχουν στον καθένα μας.
Τα υπόλοιπα ξεπερνούν τη δυνατότητά μας να κρίνουμε ή να ξέρουμε. Κι αν ο Θεός ζητήσει από άλλους ευθύνες γι' αυτό το παιδί, που συν τοις άλλοις φέρεται να είχε και ψυχικά προβλήματα;
Κι αν έχουμε κι εμείς ευθύνη, που δεν προσευχόμαστε για όλο τον κόσμο με αληθινή αγάπη και φλόγα στην καρδιά μας;
Για τα παιδιά μας σίγουρα έχουμε ευθύνη, αλλά ευθύνη έχουμε για όλους. Ζητάμε λοιπόν και το έλεος του Θεού για όλους.
Επίσης πρέπει να πούμε ότι το κακό κανείς δεν το κάνει με απόλυτα ελεύθερη βούληση. Τα πάθη και ο διάβολος, αλλά πιθανόν και οι πληγές ή οι κακές επιρροές από άλλους, σκοτεινιάζουν την ελευθερία της βούλησης και ο άνθρωπος απομακρύνεται απ' το Θεό και πέφτει στα νύχια του εχθρού ΕΠΕΙΔΗ δεν είναι πια ελεύθερος. Αλλά, όταν συμβεί αυτό, κινδυνεύει η σωτηρία του, όχι γιατί ο Θεός τον καταδικάζει, αλλά γιατί αυτός απορρίπτει το Θεό ή απορρίπτει το δρόμο, με τον οποίο θα Τον πλησίαζε.
Κόλαση & παράδεισος είναι οι δύο όψεις του θείου Φωτός. Αναζητήστε το post μας "Ο Θεός ως πυρ και φως" (30 Αυγούστου 2010).
Επαναλαμβάνω ότι ένα παιδί ή ένας άνθρωπος με ψυχική νόσο είναι ιδιαίτερη περίπτωση και ασφαλώς δεν κρίνεται από το Θεό όπως ένας υγιής ενήλικας.
Γενικά πάντως, δεν ξέρουμε πώς ο Θεός θα κρίνει κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, ούτε γιατί δεν παρεμβαίνει όταν καταπατείται η ελεύθερη βούληση, π.χ. στα παιδιά που γίνονται μέλη συμμοριών ή αντάρτικων στρατών και κατόπιν σκοτώνουν. Εμείς θέλουμε και προσευχόμαστε να σωθούν όλοι οι άνθρωποι, "καλοί" και "κακοί". Το έλεος του Θεού είναι μεγάλο και αυτό σώζει, όχι η δική μας αρετή.
Ελπίζω να σας απάντησα κάπως. Διαβάστε και το post μας "Τρεις ήρωες πίστης και αγάπης απ' αυτές τις μέρες", που μιλάει πάλι για το Κονέκτικατ. Κι αν σωθεί ο νέος, επειδή οι συγκεκριμένοι γονείς προσεύχονται γι' αυτόν; Μακάρι. Ο Θεός ξέρει. Μην ξεχνάμε πως ο Χριστός σταυρώθηκε και γι' αυτόν.
Ας πούμε κι εμείς γι' αυτόν μερικά "Κύριε, ελέησον"...
Σας ευχαριστώ και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Καλη χρονια κυριε Νεκρε,και χρονια πολλα.Ευχαριστω πολυ για την απάντησή σας.Διάβασα τα post,και συμφωνω απολυτα.Πραγματικά μακαρι να σωθει το συγκεκριμένο παιδί οπως και όλοι,ή εστω οσοι περισσοτεροι μπορούν..έχει ο Θεός.Πραγματικά το καλό παλεύει με το κακό,διαρκώς.Σε πολλά πραγματα βλέπουμε τη Θεια Προνοια,οπως και στη φύση στην αρμονια,και στα ζωα την ομορφια,και την ικανοτητα.Παράλληλα ομως σάυτα,βλεπουμε την περιβαλλοντολογικη καταστροφή,και ακόμα χειροτερα,την κακοποίηση,αθωων πλασματων,οπως τα ζωακια,με φρικτούς τροπους.Θελω να πιστευω ομως οτι και αυτα θα δικαιωθούν κάπως,ή εστω,θα τους δινει δύναμη να αντέχουν.Η αλήθεια ειναι ότι για κάθε καλό που βλέπω στον κόσμο,βλέπω παράλληλα και 10 άσχημα.Ο Χριστός θα νικήσει στο τέλος όμως κι αυτο θελω πραγματικά να το πιστευω.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας,!.... ο Χριστος μαζι σας/ ελενη