ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ράππερ Σεραφείμ (JAMSTER) - Ακούστε τα τραγούδια του.


Σημείωμα του δημιουργού, με ημερομηνία 16.9.2009
Με τη χαρη Του Θεου κ μονο, το νεο μου μουσικο βιντεο με τιτλο "ΔΟΞΑ ΣΟΙ" δημοσιευτηκε στο SphereofHipHop.com. Μια απο τις πιο διασημες παγκοσμιως γνωστες HOLY HIP HOP ιστοσελιδες που εδρευει στις Ηνωμενες Πολιτειες της Αμερικης, ενδιαφερθηκε για το ελληνικο Χριστιανικο Hip-Hop κ επελεξαν να δημοσιευσουν το βιντεο μου ως την 1η επισημα παρουσιαση παγκοσμια για το τι κανει ο Θεος στην Ελλαδα μεσα απο εναν πλουσιο στην αμαρτια νεαρο ανθρωπο.
Εναν Χριστιανο Ορθοδοξο ραππερ απο την Θεσσαλονικη με το ονομα Σεραφειμ που υπηρετησε το Hip-Hop απο το 1997 επισημα κ εγινε ενας συνειδητα Χριστιανος Ορθοδοξος απο το 2003 & επειτα.Το νεο μου αλμπουμ/CD με τιτλο "Δόξα Σοι" ειναι πλεον διαθεσιμο κ στο iTunes (Ευρωπαικο & Αμερικανικο) με μονο ?8.99 για την Ευρωπη & $9.99 για την Αμερικη (το αλμπουμ περιεχει 17 τραγουδια!).
Ευχαριστω τον Θεο που μας μαθαινει καθημερινα την γλωσσα Του που ειναι η Αγαπη, η οποια ειναι παγκοσμια κ διδασκαλος της ειναι μονο ο Ιησους Χριστος κ μπορει κανεις μελετωντας τους Αγιους Του να μαθει πολλα γι' αυτην ωστε καθε μερα να Του μοιαζει περισσοτερο κ το ευαγγελιο Του Χριστου να μην εχει συνορα κ περιορισμους, οπως μου απαντησε μια αλλη HOLY HIP HOP γνωστη ιστοσελιδα, που διαλεξε να μην αναρτησει το βιντεο μου εξαιτιας της γλωσσας του...


Νεκρός για τον κόσμο: Ακούστε τα τραγούδια του - παρακολουθήστε τη συνέντευξή του στο Ράδιο Αρβύλα και μπείτε στο ΥΤ να δείτε και τα υπόλοιπα βιντεάκια. Μπράβο στην παρέα του Ράδιο Αρβύλα γι' αυτή την κουβέντα που έκανε με το JAMSTER.
JAMSTER, Σεραφείμ, δεν ξέρω τι κάνεις τώρα, αλλά εύχομαι καλή πορεία με την ευλογία του Χριστού που τόσο αγαπάς. Δόξα Σοι.









Ομολογώ ότι θα ήθελα όσοι επισκέπτονται αυτό το post να διαβάζουν και το άρθρο μας Ροκ, ροκάδες, χέβι μέταλ και Ορθοδοξία, αν και αναφέρεται σε άλλη μουσική οικογένεια... Πειράζει;
 
Προσκλήσεις για μια βολτίτσα...
Γιάννο Wu (Mastermind): ακούστε τα τραγούδια του
Λυκόσχημος Αμνός (ραπ ιστορίες & ορθόδοξη κληρονομιά)
 
Αυτογνωσία Χάσε την ψυχή σου (ή... σώσε την) Για την αγάπη του Θεού, τη μετάνοια, την κατάθλιψη Magazine "Death to the World", Punk & Orthodoxy in USA

2 σχόλια:

JAMSTER [Σεραφείμ] είπε...

Ευχαριστω για την δημοσιευση κ την προβολη αυτου που κανω..

Ειρηνη σε σας,
ΣΕΡΑΦΕΙΜ


ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:
CD: "Δόξα Σοι"

ΔΙΑΝΟΜΗ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:
http://christianbookstore.gr

DOWNLOAD:
http://itunes.apple.com/us/album/doxa-soi/id328334381

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
jamster031@hotmail.com

WEB:
http://myspace.com/JAMSTER07
http://facebook.com/JAMSTER07
http://twitter.com/JAMSTER07
http://vimeo.com/JAMSTER07gr
http://youtube.com/JAMSTER07gr
http://JAMSTER07.wordpress.com
http://JAMSTER07.blogspot.com

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Πολύ χαίρομαι για την επικοινωνία. Εύχομαι καλή κι ευλογημένη συνέχεια. Και σε σένα, αδελφέ, και σε όλους όσοι βαδίζουν σ' αυτό το Δρόμο.