ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων

 

Αναδημοσιεύουμε την επισκόπηση της εκδήλωσης της ΝΙΚΗΣ στα Τρίκαλα, που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Είναι χαρακτηριστική του αγώνα που δίνει η ΝΙΚΗ σε ολόκληρη την Ελλάδα για την αφύπνιση του ελληνικού λαού - πρωτοφανές, νομίζω, για πολιτικό κόμμα, που δείχνει και μία διαφορά μεταξύ κόμματος (στενά πολιτικού/εκλογικού) και κινήματος (που είναι η ΝΙΚΗ, με ευρύτερη στόχευση). Δίνει επίσης απαντήσεις σε πολλούς, που συνεχίζουν να ρωτούν... "τι κάνει η ΝΙΚΗ"!

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, παρόμοιες εκδηλώσεις σε πόλεις όπως η Κατερίνη, τα Ιωάννινα, τα Τρίκαλα, το Κιλκίς, ο Βόλος, ενδεχομένως και αλλού, ενώ προγραμματίζονται για Χανιά, Κόρινθο κ.λ.π. (αν μάθω ότι έγιναν και αλλού, θα το σημειώσω). Το συμπέρασμά μας: είναι αυτονόητο. Όποιοι πιστεύουν ότι η ΝΙΚΗ τους πέφτει λίγη, να 'ναι ευλογημένο. Για τους υπόλοιπους, εδώ βρίσκεται το μετερίζι του πολιτικού μας αγώνα, για την πατρίδα, ο οποίος είναι συγχρόνως και πνευματικός αγώνας. Ευχαριστώ. (Οι φωτο από εδώ)

Πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό» διοργάνωσε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η Τοπική Κοινότητα ΝΙΚΗΣ Τρικάλων στο κατάμεστο  Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων και ομιλητές τον πρόεδρο του κινήματος Δημήτρη Νατσιό, τον βουλευτή Επικρατείας Γεώργιο Αποστολάκη και τον βουλευτή Λάρισας Γεώργιο Ρούντα.

Όλοι οι ομιλητές εστίασαν στον «πόλεμο που δέχεται η ορθοδοξία και η ρωμιοσύνη από αποφάσεις της κυβέρνησης» μέσω της ψηφιακής ταυτότητας, του ψηφιακού χρήματος, του γάμου των ομοφυλοφίλων κ.ά. και κάλεσαν τους «Ρωμιούς και ορθόδοξους να αντισταθούν στηρίζοντας τη ΝΙΚΗ».


Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, αναφερόμενος στις  νέες ψηφιακές ταυτότητες, τόνισε πως: «Η πραγματική δύναμή τους  δεν βρίσκεται στη χωρητικότητα της μνήμης του μικροκυκλώματος, αλλά στη δυνατότητα διασύνδεσης μέσω του μοναδικού αναγνωριστικού αριθμού και του μικροκυκλώματος rfid όλων των δημοσίων και ιδιωτικών αρχείων δράσεως του πολίτη. Ο προσωπικός αριθμός που ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί σε όλους τους πολίτες θα συνδέεται με όλες τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που σύντομα θα ενσωματωθούν στη νέα ηλεκτρονική ταυτότητα και έτσι η ηλεκτρονική ταυτότητα θα γίνει εκτός από μέσο ταυτοποίησης και «κάρτα δικαιώματος». 

Όπως υπογράμμισε: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει τις προθέσεις της αναφορικά με την κατάργηση των μετρητών και τη δημιουργία του νέου ψηφιακού ευρώ, το οποίο θα καταστεί κάποια στιγμή το μοναδικό μέσο συναλλαγής και με αυτόν τον τρόπο η ηλεκτρονική κάρτα θα αποτελέσει σύντομα και το ηλεκτρονικό μας πορτοφόλι. Τα ψηφιακά «νομίσματα» CBDC θα συνυπάρχουν αρχικά με τα ψηφιακά (μετρητά και τραπεζικές καταθέσεις), αλλά με συνοπτικές διαδικασίες θα επικρατήσουν πλήρως. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με ένα παγκόσμιο πραξικόπημα κατά της ιδιοκτησίας, διότι τα μετρητά αντιπροσωπεύουν το δικαίωμα στην οικονομική ελευθερία, δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται ανώνυμα και χωρίς έλεγχο, ενώ τα ψηφιακά «νομίσματα» ελέγχονται πλήρως, καθότι αποτελούν προγραμματισμένο λογισμικό. Η κεντρική τράπεζα που θα τα εκδίδει θα μπορεί να θέτει περιορισμούς και να ελέγχει τα πάντα» είπε και επεσήμανε πως : 

«H ΕΕ έχει ήδη προτείνει ένα ευρωπαϊκό μητρώο περιουσιακών στοιχείων στο οποίο όλα τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτών της ΕΕ θα μπορούν να καταγράφονται και ενδεχομένως να συνδέονται με τις ψηφιακές ταυτότητες στο μέλλον. Τα ψηφιακά αναγνωριστικά και τα ψηφιακά νομίσματα είναι εργαλεία για συστήματα κοινωνικής πίστωσης. Ο τελικός στόχος της εισαγωγής ψηφιακών ταυτοτήτων, βιομετρικής επιτήρησης και ψηφιακών νομισμάτων φαίνεται να είναι ένα σύστημα κοινωνικής πίστης κινεζικού τύπου. Το κινεζικό αυτό σύστημα παρακολούθησης και κοινωνικού ελέγχου προσπαθούν να φέρουν και στη Δύση ειδικά από το έτος 2020 και μετά. Η ενοποίηση των βάσεων δεδομένων και η μετατροπή της νέας ταυτότητας σε κάρτα δικαιωμάτων, σε συνδυασμό με την κατάρτιση των μετρητών και την υιοθέτηση του ψηφιακού ευρώ, είναι η απαρχή του απόλυτου ολοκληρωτισμού» κατέληξε.

Ο κ. Γιώργος Ρούντας με τη σειρά του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εποχή ολοκληρωτισμού που ζούμε, όπου έννοιες όπως Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία, Έθνος, Οικογένεια, Μητρότητα και Πατρότητα, Δημοκρατία, Διαλεκτική και Διαβούλευση είναι άκρως διωκόμενες . «Η παγκόσμια αυταρχική διακυβέρνηση έχει γίνει το ποθούμενο για όλες τις ολιγαρχικές πολιτικές ελίτ της εθνικής και διεθνούς κομματοκρατίας» υπογράμμισε και πρόσθεσε: 

«Είναι μία ναζιστικού τύπου επεκτατική πολιτική στην βάση της οποίας βρίσκεται μία σκοτεινή αποκρυφιστική και θεοσοφιστική προπαγάνδα, ένα από τα εργαλεία της οποίας είναι και η λεγόμενη woke ατζέντα του πανσεξουαλισμού, της σαρκολατρείας και της διαστροφής, η οποία χρησιμοποιεί την πολιτική ορθότητα ως δούρειο ίππο για να διαστρέφει θεμελιώδεις και πνευματικές αξίες και αρχές. Αυτή η woke ατζέντα είναι ο λεγόμενος «ροζ ολοκληρωτισμός», της νέας εποχής, ο οποίος θέλει να ισοπεδώσει τους ανθρώπους, τις οικογένειες και τα παιδιά, τα έθνη και τους πολιτισμούς και το κυριότερο να συνθλίψει τις ψυχές». 

Ο βουλευτής Λάρισας εξήγησε στο κοινό πως : «στόχος είναι να διαγραφεί το Ευλογημένο πρότυπο του ανδρός και της γυναικός και της ευλογημένης οικογένειας στο πλαίσιο του Ιερού Μυστηρίου του Γάμου! Ο νέος επιβαλλόμενος ροζ τύπος ανθρώπου είναι ο «ανδρόγυνος», αυτός που με διαστροφικό τρόπο συγχέει τα δύο φύλα και δημιουργεί ένα ανθρώπινο υβρίδιο πολύχρωμης σεξουαλικής σύγχυσης, το οποίο με ριζοσπαστικό τρόπο μάχεται ευθέως Τον Θεό.  Αυτό το πνεύμα είναι η σύγχρονη νεοταξίτικη ιδεολογία, η οποία είναι η βάση όλων των παρεπόμενων ιδεολογιών, όπως η ΛΟΑΤΚΙ+ woke ατζέντα, τις οποίες παράγει η Αμερική και η Ευρώπη και οι οποίες την ελίτ της κομματοκρατίας».

Ο Γ. Ρούντας παρακίνησε τέλος τους παρευρισκομένους να έχουν ως ανάχωμα την Ρωμιοσύνη, την πνευματική, πολιτική και πολιτισμική μας παρακαταθήκη των Σοφών, Των Ηρώων και των Πνευματοφόρων Πατέρων και Αγίων της Ορθοδοξίας μας.

 Τέλος το λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Νατσιός  ο οποίος καταχειροκροτούμενος διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους πως η παρουσία της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή θα είναι απροσκύνητη, αλύγιστη και ασυμβίβαστη. «Να είστε σίγουροι ότι τα σάβανα που έχουν επικαθήσει πάνω στο γαλάζιο ουρανό της πατρίδας μας θα φύγουν και επιτέλους θα κυβερνηθεί αυτός ο βασανισμένος τόπος από Ρωμιούς, στηρίξτε τη ΝΙΚΗ για να σας στηρίξουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις  νέες ψηφιακές ταυτότητες επεσήμανε πως ο άνθρωπος παίρνει καινούριες ταυτότητες όταν χάνει την ταυτότητά του. «Μόνο αν ξαναγίνουμε Ρωμιοί μπορούμε να αντισταθούμε. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να απωλέσουμε την εθνική μας ταυτότητα, μας έκοψαν τα  νεύρα της ψυχής μας» σημείωσε μεταξύ άλλων  και  υπογράμμισε τους τρεις παράγοντες που συνέβαλαν στο παρελθόν  ώστε να θριαμβεύει το γένος μας: 

«Πρώτος παράγοντας  οι μανάδες οι οποίες είναι αυτές που «αρωματίζουν» τα παιδιά τους. Σήμερα παρατηρούμε την έξαρση της νεανικής βίας γιατί η μάνα έχασε στην εποχή μας τον κύριο ρόλο της να είναι η πρώτη αμίμητη δασκάλα του παιδιού της. Ο δεύτερος λόγος ήταν η παιδεία η οποία σήμερα δεν υπάρχει γιατί υπάρχει «παιδομάζωμα» και ο τρίτος  παράγοντας  ήταν η πνευματική ηγεσία του τόπου. Τούτη τη δύσκολη περίοδο που περνά η πατρίδα θέλουμε δύο πράγματα, παιδιά και παιδεία, μόνο έτσι θα αναστηθούμε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Στην εποχή μας που μας κυβερνούν Νενέκοι, αδιάντροποι κυβερνήτες, βλέπετε τι γίνεται... προδοσία στις Πρέσπες, προδοσία στο Αιγαίο, αλλά και κοινωνικές προδοσίες»! 

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ ενημέρωσε τον κόσμο για την προσπάθεια φίμωσης του κινήματος από τα ΜΜΕ:  «Δεν μας προβάλουν, μας κρύβουν, μας φοβούνται γιατί ξέρουν ότι είμαστε ανερχόμενη δύναμη» τόνισε χαρακτηριστικά ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις θέσεις του κινήματος για τους αγρότες αλλά και στην πρότασή του για δημιουργία Αγροτικού Πανεπιστημίου καθώς όπως υποστήριξε: «η γεωργία είναι η ευγενέστερη τέχνη και όταν προοδεύει η γεωργία προοδεύει όλος ο Ελληνικός λαός».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για το  «νέο πατριωτισμό» που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση όπως αυτόν που είδαμε πρόσφατα στη Βουλή όταν όλα τα κόμματα μαζί πανηγύριζαν για το επαίσχυντο νομοσχέδιο των ομοφυλοφίλων. Τέλος παρακίνησε το κοινό να κοιτά στο «πατρογονικό του κελάρι» ώστε να παίρνει δυνάμεις  και να μην ξεχάσει ούτε τους νεκρούς  αλλά ούτε και τις γενιές που έρχονται, «τα παιδιά μας και τα μάτια μας» υπογράμμισε.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και οι βουλευτές του κινήματος Νίκος Παπαδόπουλος, Κομνηνός Δελβερούδης και Τάσος Οικονομόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: