ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Στιγμές από το κοινοβουλευτικό έργο της ΝΙΚΗΣ το 2023

Από εδώ

Δύο βίντεο με δειγματοληπτικά στιγμιότυπα από το κοινοβουλευτικό έργο της ΝΙΚΗΣ μέχρι το τέλος του 2023 παρήχθησαν από την Τοπική Κοινότητα Ρεθύμνου του Κινήματος και προβλήθηκαν στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου.
Τα βίντεο περιέχουν στιγμές από ομιλίες και ερωτήσεις των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΙΚΗΣ για ορισμένα μόνον από τα πολλά θέματα, για τα οποία έχουν τοποθετηθεί στο Κοινοβούλιο, όπως η οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας, η ακρίβεια, η κατάρρευση των νοσοκομείων, το δημογραφικό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι πλειστηριασμοί λόγω "κόκκινων δανείων", το φορολογικό και το εργασιακό νομοσχέδιο, ο αγροτικός τομέας, η "οπαδική βία", η σύνδεση του σχολείου με το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ κ.ά. ("Ν": για τους "γάμους" δεν υπάρχει, γιατί περιλαμβάνονται στιγμιότυπα μόνον από το 2023)
Τα θέματα είναι πολύ περισσότερα και οι εισηγήσεις & παρεμβάσεις αμέτρητες. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει σημαντικό μέρος της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας της ΝΙΚΗΣ στην ιστοσελίδα του Κινήματος https://nikh.gr/ και στο διαδικτυακό κανάλι του https://www.youtube.com/playlist?list=UULF_wSXkcCtfqvuFcmhGWTBEg.
Μοντάζ: Θάνος Τσιμπούρης - Θεόδωρος Ρηγινιώτης. Μουσική: "Κουρήτες", παπά Στεφανής ο Νίκας.

 

"Ν": Προσθέτουμε δύο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: