ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Αντιδράσεις στο νόμο κατά των αμβλώσεων, ΗΠΑ - Τα (αγέννητα) μωρά κηρύσσονται εχθροί των γυναικών!...


Ευχαριστούμε, γυναίκες, που θα μας κάνετε να πάψουμε να πιστεύουμε στην αυθεντικότητα της μητρότητας.

ΗΠΑ - Roe v. Wade: Το Ανώτατο Δικαστήριο κατάργησε το δικαίωμα στην άμβλωση (ενώ έξω διαδήλωναν έντονα οι υποστηρίκτριες - και υποστηρικτές - του "δικαιώματος"...)

Αμβλώσεις στις ΗΠΑ: Και η Starbucks καλύπτει τα έξοδα των υπαλλήλων της

Δηλαδή ντε και καλά να τα σκοτώσουμε τα μωράκια. Αν δεν μπορούμε εδώ, να πάμε όσο μακριά χρειάζεται, φτάνει να μπορέσουμε.

«Η άμβλωση είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα για όλες τις γυναίκες. Πρέπει να το προστατεύσουμε. Θα ήθελα να εκφράσω την αλληλεγγύη μου σε όλες εκείνες τις γυναίκες των οποίων οι ελευθερίες τέθηκαν σήμερα σε κίνδυνο από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ», έγραψε ο Μακρόν σε ανάρτηση στο twitter. >>>>>>>>> Από Εδώ.


 

"Ν": Είναι απίστευτο με πόση ευκολία γράφουν πολλοί ότι το θέμα αφορά το "τι θα κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους". Το μωρό, παιδιά, δεν είναι μέρος του σώματος της γυναίκας, αλλά μια άλλη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ύπαρξη!

Από ανάρτηση: "Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν έχει δηλώσει σχετικά ότι η απαγόρευση των αμβλώσεων θα μπορούσε να έχει «πολύ επιζήμιες επιπτώσεις» στην αμερικανική οικονομία, αφού ορισμένες γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους, θα μειώνονταν τα έσοδα που θα αποκόμιζαν κατά τον εργασιακό βίο τους ενώ άλλες θα έμεναν εκτός του εργατικού δυναμικού".

Λεφτά στη μία πλευρά της ζυγαριάς, αγέννητα παιδιά από την άλλη. Ας τα σκοτώσουμε, τι τα θέλουμε; Α, ξέχασα, "δεν είναι παιδιά"... Και φυσικά αξίζουν λιγότερο από ένα σκυλί, γιατί τα σκυλιά ο νόμος "πρέπει να τα προστατεύει" (δε διαφωνούμε σ' αυτό), ενώ τα έμβρυα όχι.

Τα μωρά δηλαδή κηρύσσονται εχθροί των γυναικών (τα αγέννητα, ενώ τα γεννημένα είναι καλοί καταναλωτές, άρα επιθυμητά από εκείνους που καθορίζουν τη ζωή και τη συνείδησή μας). Εχθροί των γυναικών - όχι απλά των γυναικών, αλλά των ίδιων τους των μανάδων. Τι ωραίος κόσμος!...

Επίσης αναφέρεται σε ανάρτηση πόσες χιλιάδες γυναίκες ζουν σε πολιτείες εχθρικές προς τις εκτρώσεις. Λες και εκεί έχουν κηρυχθεί συνολικά οι γυναίκες σε διωγμό! Δηλαδή όλες οι γυναίκες, κατά την άποψη αυτή, είναι υποψήφιες Μήδειες. Ο Θεός ας είναι βοηθός.

Ως αντίβαρο, προτείνουμε τα παρακάτω από την ενότητα άρθρων του "Νεκρού" για τις εκτρώσεις: 

Συγκινεί η 14χρονη Δαβιδούλα: «Ευχαριστώ τους γονείς μου που δεν με σκότωσαν»

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ και αμβλώσεις   

Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος για τις αμβλώσεις: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;»

Μπαμπά, μ' αγαπάς; Μαμά, μ' αγαπάς;: Επιστολή σε γονιό που η έφηβη κόρη του έμεινε έγκυος.  
 
 
Πρώην ιδιοκτήτρια κλινικής αμβλώσεων: “Υποστηρίζουμε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά για να δημιουργούμε αγορά για τις αμβλώσεις”

Δεν υπάρχουν σχόλια: