ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Από την τιμημένη εξέγερση του Πολυτεχνείου στις σημερινές ορδές των βαρβάρων "αντιεξουσιαστών"

 ΕΡΤ2 - Οι πρώην πρυτάνεις Χρήστος Κίττας και Σταύρος Κουμπιάς «Στα Άκρα» με  τη Βίκυ Φλέσσα 11 & 18.11.2020 - Γραφείο Τύπου ΕΡΤ

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου (εορτή του αγίου Μηνά, παρεμπιπτόντως) παρακολουθήσαμε με δέος στην εκπομπή "Στα άκρα" το πρώτο μέρος του θέματος: «Τα Πανεπιστήμια: Χρήστος Κίττας - Σταύρος Κουμπιάς».

Το 2ο μέρος αναμένεται να προβληθεί αύριο, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, από τις 8 μ.μ. 

Δυστυχώς δεν βρήκα βίντεο με την εκπομπή. Παρακαλώ να το αναζητήσετε κι εσείς, αλλά και να παρακολουθήσετε το 2ο μέρος, για να καταλάβουμε όλοι μαζί πού βαδίζουμε...

Μικρό βίντεο για την εκπομπή εδώ, απ' όπου και τα παρόντα στοιχεία:

"Η βία και η ανομία που επικρατούν στα Πανεπιστήμιά μας είναι το θέμα της εκπομπής «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα, που θα μεταδοθεί σε δύο συνέχειες, Τετάρτη 11 και 18 Νοεμβρίου 2020, στις 8 το βράδυ, στην ΕΡΤ2. 

Έπειτα από 11 χρόνια σιωπής, ο πρώην Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Κίττας, μιλά αποκλειστικά και για πρώτη φορά στη δημόσια τηλεόραση και στη Βίκυ Φλέσσα για τις δραματικές στιγμές που έζησε ως Πρύτανης του αρχαιότερου εκπαιδευτικού ιδρύματος της χώρας τον Δεκέμβριο του 2008, όταν λίγο έλειψε να πυρποληθεί μπροστά του η Εθνική μας Βιβλιοθήκη. 

Επίσης, ο πρώην Πρύτανης μάς διηγείται πώς παραλίγο να χάσει τη ζωή του τον Νοέμβριο του 2009, έπειτα από το χτύπημα με σιδηρογροθιά, που τού κατάφεραν μέσα στο Πανεπιστήμιο αυτοαποκαλούμενοι «αντιεξουσιαστές», την κολπική μαρμαρυγή που υπέστη, καθώς και την εγκεφαλική διάσειση λίγο πριν διακομισθεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Ιπποκράτειο. 

Μαζί με τον πρώην Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Χρήστο Κίττα, «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» και ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταύρος Κουμπιάς, ο οποίος μας διηγείται -μεταξύ άλλων- πώς τον «επικήρυξαν» φοιτητές στην Πάτρα, διότι δεν… άντεχε ως καθηγητής τους τη χαλαρότητα και την ξεγνοιασιά!"

Official Site: http://www.ert.gr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/ERTSAOFFICIAL/ 

Twitter: https://twitter.com/ErtSocial 

Instagram: https://www.instagram.com/ertsocial/ 

 #ΕΡΤ 

 #StaAkra 

 #ERT2

Ευχαριστώ.

Για την ημέρα: 17 του Νοέμβρη: όχι πια φασισμός!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: "ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ..." (π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός)

Εκκλησία και Χούντα

«Ου προσκυνούμεν!»: Το επαναστατικό μήνυμα του Μεγάλου Σαββάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: