ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Έκκληση π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη για βοήθεια σε ένα νέο 17 ετών


Παρακαλώ κάθε φιλάνθρωπη ψυχή και καρδιά να βοηθήσει την πολύτεκνη οικογένεια του Ιωάννου Τσεκούρα, διότι ένα εκ των παιδιών του, 17 ετών, παρουσίασε καλοήθη όγκο στο κρανίο και πρέπει να αφαιρεθεί. Στο σημείο που είναι ο όγκος το δημόσιο δεν αναλαμβάνει την επέμβαση. Έτσι το χειρουργείο θα γίνει στο «ΥΓΕΙΑ» και ο εμβολισμός του όγκου στο «ΙΑΣΩ». Το κόστος της επεμβάσεως ανέρχεται στο ποσό των 25.000 ευρώ.
 
Το μοναστήρι μας ήδη βοήθησε αλλά δεν επαρκεί. Δι’ αυτό ζητώ να βοηθήσετε την οικογένεια Τσεκούρα.


Η οικογένεια είναι γνωστή τόσο εις εμάς από χρόνια, όσο και του Γέροντος Νεκταρίου Βιτάλη από την Καμάριζα. Ας βοηθήσουμε όλοι.

Αριθ. Λογ. Εθνικής Τραπέζης  ΕΤΕ 692/769420-21, Τσεκούρας Ιωάννης.
 
Ευχαριστώ όλους σας. Ας κάνουμε το καθήκον μας προς τον συνάνθρωπό μας. Είναι νέο παιδί ο Άγγελος και μόλις 17 ετών. 

Γέροντας Νεκτάριος

Τηλ. Επικοινωνίας με Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη  καθημερινά: 26340-44282 (10 – 2  και 6 – 8.30)

1 σχόλιο:

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης δημοσίευσε την παρακάτω παρήγορη είδηση-ευχαριστία:

"Πριν από έξι ημέρες στις 18/6/2015 έκανα έκκληση μέσω του διαδικτύου, αν και γνωρίζοντας ότι όλοι μας ζούμε σε καιρούς χαλεπούς οικονομικώς, για την οικονομική σας βοήθεια προς την πολύτεκνη οικογένεια Τσεκούρα, για την ανεύρεση του ποσού των 25.000 ευρώ, ώστε να γίνει επέμβαση σε ένα εκ των παιδιών του, τον Άγγελο 17 ετών, που παρουσίασε όγκο στο κρανίο.

Τόσο η πολύτεκνη οικογένεια Τσεκούρα όσο και εγώ ο ίδιος, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι από την άμεση ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας, καθώς και για την έμπρακτη αγάπη και ευαισθησία της ψυχής σας που επιδείξατε για την υγεία του 17χρονου Άγγελου. Το ποσό συγκεντρώθηκε από την αγάπη όλων σας. Οι δυο επεμβάσεις στο «ΥΓΕΙΑ» και στο «ΙΑΣΩ» σύμφωνα με τους ιατρούς έγιναν με επιτυχία.

Με την παρούσα μικρή επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευγνώμονες και θερμές μας ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά και αρωγή σας στην ανεύρεση του ανωτέρω ποσού.
Εκ βάθους καρδίας ευχόμαστε ο Κύριος να σας χαρίζει υγεία, να σας διαφυλάττει πνευματικά και σωματικά και να σας δίνει πλουσιοπάροχα τα ελέη Του.

Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης
Καθηγούμενος"

http://www.gerontasnektarios.gr/2015/06/blog-post_24.html

Δόξα τω Θεώ. Ας έχουν την ευλογία Του όλοι οι άνθρωποι...