ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ιεραποστολή στην Αφρική (ηλεκτρονικός πίνακας)


Ένας χάρτης της πολύπαθης Μαύρης Ηπείρου, που είναι στην πραγματικότητα ηλεκτρονικός πίνακας, επιτρέπει στον αναγνώστη να ζουμάρει σε κάθε χώρα και, όπου υπάρχει Ορθόδοξη Εκκλησία, να μάθει την ταυτότητά της, το κοινωνικό της έργο και στοιχεία της πνευματικής της ζωής. Αναλόγως σε όλη την έκταση του χάρτη -που είναι παγκόσμιος- μπορείτε να δείτε κέντρα της ελληνικής ιεραποστολικής δράσης σε όλο τον πλανήτη.
Ταξιδέψτε στην Αφρική (& όχι μόνο), κάνοντας κλικ εδώ.


Και στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλους τους αδελφούς μας και σε εσένα αδελφέ να συνεχίσεις και την νέα χρονιά με την φώτιση του Αγ. Πνεύματος να μας προσφέρεις κι άλλες εκλεκτά επιλεγμένες αναρτήσεις. Το παρόν μαζί με τα υπόλοιπα ορθόδοξα ιστολόγια είναι πολύτιμα. Με βοηθάτε με τα ενδιαφέροντα θέματά σας να αξιοποιώ τον διαδικτυακό χρόνο τόσο επικοδοιμητικά. Προσπαθώ να έρθω ξανά κοντά στον Δημιουργό μου, να τον πλησιάσω, να τον αγαπήσω. Τα ορθόδοξα ιστολόγια και ειδικά το παρόν είναι το κατηχητικό μου. Εύχομαι να σας διαβάζουν πολλά παιδιά μικρά, μεγαλύτερα και αδελφοί μας όλων των ηλικιών.

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ευχαριστούμε, αδελφέ. Ο Κύριος να σας προστατεύει, να σας δυναμώνει και να σας φωτίζει.
Στο Διαδίκτυο υπάρχουν πράγματι σημαντικοί πνευματικοί αγωνιστές - το παρόν ιστολόγιο απλά τρυγάει από τους δικούς τους καρπούς.
Βέβαια ούτε το Διαδίκτυο ούτε βιβλία ή άλλα μπορούν να υποκαταστήσουν την προσωπική & αυθεντική σχέση με τον πνευματικό μας πατέρα, από τον οποίο πραγματικά μπορούμε να διδαχτούμε τον τρόπο και το δρόμο.
Φυσικά, το Ευαγγέλιο και οι βίοι των αγίων, οι ακολουθίες της Εκκλησίας και όλη η πνευματική μας παράδοση είναι το μεγάλο σχολείο μας. Σε κάθε σχολείο, υπενθυμίζω, υπάρχει και ο δάσκαλος.