ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Η ΝΙΚΗ για την απληστία των τραπεζών, ΛΑΡΚΟ, Κόσοβο, απογευματινά χειρουργεία & Νέα Τάξη Πραγμάτων («Big Βρυξέλες»)

 

Ζητώ συγγνώμη για τις επανειλημμένες αναφορές μας στη ΝΙΚΗ, σ' ένα ιστολόγιο που δημιουργήθηκε για πνευματικούς σκοπούς. Γίνεται ένας αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτός ο αγώνας έχει απέναντι όλα τα μαντρόσκυλα του Συστήματος, όπως και πολλούς παραπλανημένους δικούς μας. Σ' αυτόν τον αγώνα θεωρούμε χρέος να συμμετέχουμε, δίνοντας βήμα στους ανθρώπους που τον διεξάγουν, στους οποίους δεν δίνουν βήμα τα συστημικά και καλοπληρωμένα από το κράτος ΜΜΕ. Ο αγώνας αυτός είναι και πνευματικός. 

Συσσώρευσα εδώ αρκετά στοιχεία, για ν' αργήσω να αναφερθώ ξανά, όσο είναι δυνατόν. Δείτε περισσότερα: https://nikh.gr/ και https://www.youtube.com/c/NIKH-Greece. Ευχαριστώ. Ο Θεός μεθ' ημών, αδελφοί. Αμήν.

Τράπεζες και κυβέρνηση, χρέη και κόκκινα δάνεια - ΛΑΡΚΟ

Η κατατεθείσα ΕΡΩΤΗΣΗ σύσσωμης της Κ.Ο. τη ΝΙΚΗΣ προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα «Η απληστία των συστημικών τραπεζών και η αντιμετώπισή τους από την Κυβέρνηση ως "ιερών αγελάδων" του συστήματος»:

 https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/12539940.pdf

Η κατατεθείσα ΕΡΩΤΗΣΗ σύσσωμης της Κ.Ο. της ΝΙΚΗΣ για την αναγκαία κρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ και την άμεση επαναλειτουργία ως μιας από τις ελάχιστες στρατηγικές βαριές βιομηχανίες της Πατρίδας μας 

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/12535606.pdf


Κοσσυφοπέδιο, η νέα σελίδα ντροπής στην εξωτερική πολιτική της ΝΔ 
 
Η μάχη του Κοσόβου (Κοσσυφοπεδίου), 15 Ιουνίου 1389: ο άγιος Λάζαρος της Σερβίας εναντίον των Τούρκων

 

Άρθρο του Αθανάσιου Δέδε / ΝΙΚΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να καταστρέφει την εθνική μας υπόληψη, το διεθνές κύρος αλλά και τα ζωτικά συμφέροντα της πατρίδας μας.

Η πρώην ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη, στην έκθεσή της ως εισηγήτρια του Ευρωκοινοβουλίου για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, παραβιάζει τη Συμφωνία των Βρυξελλών του 2013 που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις του Κοσόβου και της Σερβίας, στην οποία ορίζεται βασική υποχρέωση προτεραιότητας για το Κοσσυφοπέδιο η ίδρυση της  Ένωσης Σερβικών Δήμων (ZSO) καθώς και ο νόμος για την απαλλοτρίωση μειονοτικών ιδιοκτησιών, που θα προστάτευαν τις ελευθερίες των περιοχών με πλειοψηφούντες Ορθοδόξους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο.

Ενοχλούνται οι ...«ευσεβείς πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας όταν η ΝΙΚΗ τούς θυμίζει τα λόγια του Καποδίστρια ότι «ὁ φιλήκοος τῶν ξένων εἶναι προδότης». Όταν όμως ανάλογες βαρύτατες  λέξεις εκφέρει με τον επισημότερο τρόπο ο πρόεδρος της Σερβίας κ. Βούτσιτς για την κ. Μπακογιάννη, θα πρέπει να αναρωτηθεί διπλά όποιος εξακολουθεί να πιστεύει την επικίνδυνη πλευρά της ιστορίας στην οποία σύρει την Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργοί του.

Το νέο αυτό περιστατικό προδοσίας των ομοδόξων Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου από την ελληνική κυβέρνηση είναι άκρως διδακτικό. Ας έχουμε κατά νου τρία πολύ ισχυρά στοιχεία για την εξωτερική μας πολιτική:

Πρώτον, για τη ΝΙΚΗ είναι σαφές ότι η πανάρχαια ελληνική Βόρειος Ήπειρος έχει πολύ ισχυρότερα δίκαια στην ελευθερία της από ότι οι μουσουλμάνοι αλβανοί Κοσοβάροι, οι οποίοι χωρίς κανένα ιστορικό έρεισμα, απλώς επιβάλλονται με την υπεργεννητικότητα μισού αιώνα και με την εργαλειοποίησή τους από τον δυτικό παράγοντα. Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία θέλει μόνο τις ψήφους των Βορειοηπειρωτών και όχι την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους.

Δεύτερον, για κάθε συνειδητό Έλληνα και φυσικά και για τη ΝΙΚΗ, η ομόδοξη Σερβία είναι φίλη και σύμμαχος χώρα. Μας ενώνει το αίμα για την ελευθερία απέναντι στους Οθωμανούς κατακτητές. Μας ενώνουν κοινοί αγώνες «για του Χριστού την Πίστη την Αγία». Μας ενώνει το όραμα του Ρήγα για την ανάσταση της τεράστιας δύναμης της Ρωμιοσύνης στη βαλκανική ενδοχώρα. Μας ενώνει η προοπτική ενός ισχυρού ορθοδόξου τόξου στα Βαλκάνια, ως μόνης υπολογίσιμης δύναμης ανάσχεσης των ονείρων του νεοσουλτάνου και των τουρκαλβανών φίλων του. Η Κύπρος και η Θράκη ίσως είναι τα επόμενα θύματα στην ίδια σύγκρουση πολιτισμών.

Τρίτον, η ΝΙΚΗ επιβεβαιώνεται όταν επισημαίνει τον μέγιστο εθνικό κίνδυνο που προκύπτει από τα δημογραφικά δεδομένα, τα οποία αν σήμερα παραβιάζουν με θράσος την πόρτα των γειτόνων Σέρβων, ήδη χτυπούν απειλητικά και την δική μας. Ωστόσο στην Ελλάδα το ενδιαφέρον ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για το δημογραφικό μας μέλλον αναλίσκεται στις αθρόες ελληνοποιήσεις ισλαμιστών και στην δολοφονία της παραδοσιακής ελληνικής οικογένειας με κατάπτυστα νομοσχέδια και ομοφυλοφιλική πλύση εγκεφάλου.

Η κιμαδομηχανή της πατρίδας μας βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Η αντίσταση λέγεται ΝΙΚΗ.

 
Ο Big Brother αντικαθίσταται από τις Big Βρυξέλλες

DSA («Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες») = ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΥ: Εισήχθη προς επεξεργασία στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με τη λήψη μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου 2022, γνωστού ως DSA (Digital Services Act - Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες). 

Αν ο σκοπός της DSA ήταν να προφυλάξει τους χρήστες των διαδικτυακών πλατφορμών αποκλειστικά και μόνο από εγκληματικό υλικό παιδικής πορνογραφίας, ισλαμικής και μη τρομοκρατίας και από πράξεις εμπορικής απάτης στις διαδικτυακές πωλήσεις, θα συμφωνούσαμε. Η DSA όμως δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται, ούτε καλοπροαίρετη όσο δηλώνει. Το αντίθετο. Σε άλλα αποβλέπει. Στον έλεγχο του ελεύθερου δημόσιου λόγου. 

Η εισήγηση του κ. Γεώργιου Αποστολάκη, βουλευτή Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Λήψη μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου 2022 σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών και την τροποποίηση της οδηγίας 2000/31/ΕΚ («Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες») και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης» (19/3/2024).

 

Απογευματινά χειρουργεία: προσβάλλει πολίτες και πολιτικούς η ιδιωτικοποίηση του Ε.Σ.Υ.

Τοποθέτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, βουλευτή Β' Θεσσαλόνικης της ΝΙΚΗΣ, στην διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Δράσεις δημόσιας υγείας - Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας» (1/4/2024). Και ομιλία του ίδιου στη Βουλή, κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Επερώτησης του Δ. Κουτσούμπα, αρμοδιότητας του Υπουργείου ΥΓΕΙΑΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: