ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Η ΝΙΚΗ ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν


Κων. Μπαλιάκας

Εκ βαθέων καρδίας, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν μαζί μας στο θαύμα, είτε από την αρχή, είτε κατά της διάρκεια της δύσβατης πορείας μας, μέσα σε όλες τις συκοφαντίες και επιθέσεις που δεχθήκαμε.
Προχωράμε ακάθεκτοι, αποφασισμένοι και ενωμένοι, βασισμένοι στις πατροπαράδοτες αξίες του Γένους, όπως αυτές μας χαρακτηρίζουν ως Έλληνες Ρωμιούς.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, γι' αυτό στη ΝΙΚΗ δεν μοιράζουμε ούτε υποσχόμαστε φωτοστέφανα, αλλά ακάνθινα στέφανα.
Να εύχεστε για εμάς, να μας φυλάει και να μας φωτίζει Ο Θεός σε κάθε μας βήμα, ώστε να υπηρετούμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Ο αγώνας μόλις άρχισε.
✓ Η ΝΙΚΗ ήρθε για να μείνει.
✓ Η ΝΙΚΗ ήρθε για να δώσει αληθινή ελπίδα.
✓ Η ΝΙΚΗ ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!
 
Ευχαριστήριο μήνυμα του ιδρυτικού προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημ. Νατσιού (από την ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΣ)

Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό που στήριξε τον αγώνα της ΝΙΚΗΣ.

Σήμερα ένα σπουδαίο μέρος του ελληνικού λαού κατέθεσε τη βούλησή του. Γράφτηκε μία σημαντική σελίδα στην πολιτική ιστορία του τόπου μας. Είναι η πρώτη φορά που η πίστη του απλού λαού έρχεται στο πολιτικό προσκήνιο, και εκφράζεται με συντεταγμένο «όχι» σε κάθε τι που διαλύει τις αρχές και τις αγέραστες αξίες του έθνους μας.

Η ΝΙΚΗ θα ασκήσει πραγματική αντιπολίτευση στην ερχόμενη Βουλή. Δεν αγωνιζόμαστε μόνο για αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά για όλον τον ελληνικό λαό, ασφαλώς και για αυτήν τη σιωπηλή πλειοψηφία που δεν προσήλθε να ψηφίσει.

Με σεβασμό στην ψήφο των συμπολιτών μας, και με φόβο Θεού θα πορευθούμε μαχόμενοι για τη ΝΙΚΗ του ελληνισμού, τη ΝΙΚΗ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τη ΝΙΚΗ του απλού λαού!

Σας ευχαριστώ

Δημήτρης Νατσιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: