ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Η τελευταία μας ανάρτηση για τη ΝΙΚΗ - Τώρα, καλή ψήφο ("καλό βόλι"), για την πατρίδα!

 

Αυτή, Θεού θέλοντος, είναι η τελευταία μας ανάρτηση για την προσπάθεια της Νίκης, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές. Είναι παραπομπή στα σχετικά άρθρα της εφημερίδας Sportime, που είναι πάντα ευαίσθητη - και, επιτρέψτε μου, σε σωστή γραμμή - σε θέματα πνευματικά και πολιτικά.

Ας μας συγχωρήσουν οι αδελφοί μας μπλογκοναύτες για τις πολλές αναρτήσεις περί Νίκης που τους έχουμε παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό. Αυτό οφείλεται στην επιθυμία μας να βάλουμε ένα λιθαράκι στον έντιμο αγώνα της Νίκης και του Δ. Νατσιού για πίστη και πατρίδα, αγώνα που ο Δ. Νατσιός και πολλοί από τους συνεργάτες του δίνουν εδώ και αρκετά χρόνια, πολύ πριν τη συσπείρωσή τους στον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα.

Η πολεμική εναντίον της Νίκης, προπαντός από χριστιανούς και "πατριώτες" (συγχωρέστε μας και τα εισαγωγικά), είναι επίσης κάτι που μας πληγώνει. Ας προσέξει ο ελληνικός λαός. Ο Νατσιός τόσα χρόνια είναι γνωστός, εκτιμητέος ως άνθρωπος και ως πνευματικός αγωνιστής. Είναι ντροπή τώρα να ψάχνουμε να βρούμε πραγματικά και - κυρίως - πλαστά τρωτά να του καταλογίσουμε. Ας προσέξουμε, γιατί η Ιστορία καταγράφει.

Αυτά και ευχαριστούμε για την ανοχή και την υπομονή σας. Καλή ψήφο - με τη Νίκη, τη Νίκη του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας.

https://nikh.gr/

Δημήτρης Νατσιός στον Γ. Παπαδάκη – «Στο κόμμα ΝΙΚΗ δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, είμαστε Ρωμιοί – Να ενώσουμε τους Έλληνες»

Κόμμα ΝΙΚΗ: Παρέμβαση για τη «βόμβα» του δημόσιου χρέους, για την οποία σιωπούν τα μεγάλα κόμματα – 38.000€ χρέος αντιστοιχεί ανά κάτοικο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: