ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Πώς εξηγείται ο συκοφαντικός πόλεμος κατά της ΝΙΚΗΣ - Πού αποσκοπεί η κυβέρνηση

 
"...Συμπέρασμα: Η Ν.Δ. έλαβε το μάξιμουμ των ποσοστών της στη λάθος αναμέτρηση. Στην πρώτη. Ενώ χρειαζόταν το 41% στη δεύτερη. Τώρα τρέχει και διατάσσει τους αναλυτές της να επιτίθενται στα μικρά κόμματα επειδή με ποσοστό 40% και επτακομματική Βουλή έχει αυτοδυναμία μεν, αλλά όχι των 171 εδρών που θα έχει αν η Βουλή παραμείνει πεντακομματική.
Ετσι, άρχισε τώρα να επιτίθεται στη Ζωή Κωνσταντοπούλου (την οποία πρόβαλλε σκανδαλωδώς στον πρώτο γύρο σε όλα τα κανάλια – η διακαναλική της συνέντευξη προεβλήθη σε πολύ καλή ώρα για να βλάψει τον Τσίπρα) και στη ΝΙΚΗ, που αποτελείται όμως από φιλήσυχους πατριώτες που μιλούν για την αγάπη, τον Χριστό, την εθνική ταυτότητα και την πατρίδα, και δεν εκπέμπουν το μίσος και τον φανατισμό των άθεων «μαχαιροβγαλτών» ναζί. Και της οποίας ΝΙΚΗΣ η διακαναλική, όπως έμαθα από το Ραδιομέγαρο, δεν προβλήθηκε ποτέ (αντί αυτής μετέδωσαν τη συγκέντρωσή της) γιατί οι προβοκατόρικες ερωτήσεις της δημοσιογράφου της ΕΡΤ που είχαν σκοπό να εμφανίσουν τον Νατσιό ακροδεξιό, ξενοφοβικό και μισαλλόδοξο απέτυχαν στον στόχο τους. (...)

Δεύτερον, το αφύσικο 41%-20% (για το δεύτερο σκέλος του ποσοστού κάποιοι έβαλαν το χέρι τους μάλλον, όχι η Ν.Δ.) προκάλεσε τέτοιο σοκ τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, ώστε αυτομάτως ανοίγει τον προβληματισμό σε ορισμένα κεντρώα κοινά για τη «διόρθωσή» του. Τον φόβο αυτόν ήδη εκπέμπουν αναλυτές και παρουσιαστές που είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου. Προχθές ένας εξ αυτών πίεζε τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιό να του πει αν διαφωνεί με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, για να τον καταγγείλει ως ομοφοβικό.

Τον πρωθυπουργό όμως, που είναι ενοχικός και δεν τολμά να πει προεκλογικώς ξεκάθαρα ότι θα νομοθετήσει τον γάμο, δεν τον ερώτησε όταν τον φιλοξένησε. 

Ελλείψει αξιωματικής αντιπολίτευσης, τώρα η Ν.Δ. επιτίθεται στα μικρά κόμματα. Αρχικώς δι’ αντιπροσώπων, σύντομα και η ίδια «αυτοπροσώπως». Ποια είναι η νέα απαίτηση που ασυναίσθητα εκπέμπεται κεντρικώς; Να μην έχουμε ούτε μείζονα αντιπολίτευση ούτε ελάσσονα, εκτός από τους ήδη «γνώριμους»: «Τον φίλο μου τον Δημήτρη», όπως αποκάλεσε τον Κουτσούμπα ο κύριος Μητσοτάκης, και εκείνον που στο Μαξίμου αποκαλούν «Ελλαδέμπορο» και «Χριστέμπορο». 

Αυτό όμως διαβάζεται και αλλιώς: ως ανισορροπία του πολιτεύματος. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει, ανεξάρτητοι βουλευτές νομοθέτες δεν υπάρχουν παρά μόνο Κοινοβουλευτικές Ομάδες-στρατοί, Δικαιοσύνη στο μυαλό των πολιτών μετά τις αποφάσεις για τα funds και τον αποκλεισμό κομμάτων δεν υπάρχει, μίντια που να ελέγχουν την εκτελεστική εξουσία πλην εξαιρέσεων δεν υπάρχουν, παρά τηλεοπτικοί μόνον δέκτες ομοιομορφίας. Είναι όλο αυτό φυσιολογικό όμως; Θα είναι φυσιολογικό να αρχίσει αναθεώρηση του Συντάγματος με πλειοψηφίες που θα αγνοούν τις συναινέσεις; Μονομερώς θα γίνει η αναθεώρηση και μάλιστα χωρίς να έχει ενημερώσει κανείς το εκλογικό σώμα για τις «τομές» και τις «μεταρρυθμίσεις» που θα επιχειρήσει μετεκλογικώς;"

Το «απόρρητο σχέδιο 180» για την παράδοση του Αιγαίου όπως το αποκαλύπτει η ΕΣΤΙΑ

 
Το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Καρατζαφέρη, ο Άδωνις ζήτησε από τους ψηφοφόρους 180 έδρες στη ΝΔ για αναθεώρηση του Συντάγματος και όλοι εκτίμησαν ότι αυτή η απαίτηση έχει να κάνει με το άρθρο 16 που εμποδίζει την κυβερνητική παράταξη να εκπληρώσει τον πόθο της για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Όπως γράφει όμως ο Μανώλης Κοττάκης στην ΕΣΤΙΑ, τα πράγματα είναι ακόμη σοβαρότερα. Οι 180 χρειάζονται για να περάσει το απόρρητο σχέδιο παραπομπής των ελληνοτουρκικών στη Χάγη.

(...) Το απόρρητο σχέδιο 180 προβλέπει:

1.Συνάντηση κορυφής μεταξύ των δύο ηγετών Ελλάδος και Τουρκίας στην οποία θα συμφωνηθεί η εγκατάλειψη των διερευνητικών επαφών και αντί αυτών οι απ ευθείας διαπραγματεύσεις φαινομενικά χωρίς την μεσολάβηση τρίτου κατά το πρότυπο των Πρεσπών σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών.

2 Στόχος τών διαπραγματεύσεων-εξπρές θα είναι σε πρώτη φάση η υπογραφή συμφώνου μη επίθεσης μεταξύ των δύο χωρών για να βελτιωθεί η ατμόσφαιρα και να επιτευχθει η έπίλυση του ζητήματος των χωρικών υδάτων. Ή Ελλάς επειδή πρόκειται γιά μονομερές δικαίωμα δεν θα ζητήσει την συναίνεση της Άγκυρας αλλά την κατανόηση της. Σύμφωνα μέ τό σχέδιο θα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια στις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας, στίς ακτές της Εύβοιας και στις ακτές νοτίως της Κρήτης. Ενώ θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα κατά τρόπο διαφοροποιημένο ανά περιοχή στα 7 ή τα 9 μίλια ώστε να διευκολύνει την Τουρκία να αποκτήσει διαδρόμους ιδιοκτησίας της για την ναυσιπλοΐα της και το πολεμικό ναυτικό της σε όλο το Αιγαίο. Ακόμη και στο μέσον του δυτικά του 25ου μεσημβρινού στις πλάτες της άμυνας των νησιών του Αιγαίου. Μέ δ,τι αύτό μπορεί νο σημαίνει στο βαθύ μέλλον αν δεν μας καλύπτει το Σύμφωνο Μή Επίθεσης.

Τό θέμα τών χωρικών ύδάτων έχει επίσης τεράστια σημασία γιά τό ζήτημα τής ναυσιπλοΐας στά Στενά του Βοσπόρου πού έπηρεάζει άμεσα τίς ρωσσοτουρκικέςκαί τίς άμερικανορωσσικές σχέσεις.

3. Ψήφιση συνυποσχετικού Έλλάδος-Τουρκίας γιά τήν παραπομπή τών δύσκολων πρός εεπίλυση διαφορών στό Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης προκειμένου νά άποφύγουν τήν πολιτική εύθύνη γιά τήν τελική λύση οί δύο κυβερνήσεις.

Σέ αύτό προτείνεται νά ενταχθούν οί διαφορές γιά τήν Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη καί τήν Υφαλοκρηπίδα καθώς καί τό αίτημα τής Τουρκίας γιά τήν αποστρατιωτικοποίηση τών νήσων. Σέ ό,τι αφορά στό συνυποσχετικό η Ελλάδα θέλει προηγουμένως νά καταλήξει σέ ύπογραφή συνυποσχετικού μέ τήν Αλβανία γιά τίς θαλάσσιες ζώνες καί γιά αύτό είναι δυστυχώς υποτονική στό ζήτημα της φυλάκισης του μειονοτικού [Βορειοηπειρώτη Έλληνα δηλ.] δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. Στήν ούσία τόν θυσιάζει. Άν καί τό μείζον θέμα στήν περιοχή δέν είναι μόνον ή έλληνική καταγωγή του άλλά κυρίως τό ποιος έλέγχει τήν άδειοδότηση τών οικοπέδων της Χειμάρρας. Τό Διεθνές Δικαστήριο θά κληθεί νά οριοθετήσει ΑΟΖ καί ύφαλοκρηπϊδα μέ βάση τίς διεθνείς συμφωνίες Ελλάδος Αιγύπτου Έλλάδος-Ίταλίας Έλλάδος Αλβανίας καί Τουρκίας-Λιβύης (παράνομο μνημόνιο). (...)

Η συνέχεια στην αρχική δημοσίευση

militaire.gr
https://corfiatiko.blogspot.com/2023/05/180_28.html
 
Από τη σελίδα της ΝΙΚΗΣ:
 
 
Φιλορώσοι κατηγορούν την ΝΙΚΗ για Ρώσους χορηγούς

Γιώργος Θαλάσσης

Έτακτο παράρτημα

Με αφορμή αυτά που διαδίδουν κάποιοι ότι η Νίκη έχει χορηγούς έμμεσα ή άμεσα Ρώσους επιχειρηματίες, θα ήθέλα να ρωτήσω... είναι κακό να έχεις οικονομικούς χορηγούς Ρώσους και άμεμπτο να έχεις Εβραίους, Αμερικανούς και Ευρωπαίους;
Δηλαδή αν οι χορηγοί του Μητσοτάκη, του βδελυρού ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς, τα παίρνουν από την σατανική ευρωπαϊκή ένωση μέσα από ΕΣΠΑ, ΜΚΟ και αναπτυξιακά προγράμματα, εκεί δεν πείραζει;
Όταν μάλιστα αυτά όλα περί Ρώσων χορηγών τα διαδίδουν πατριωτικές σελίδες που κατακεραυνώνουν στα άρθρα τους το ΝΑΤΟ και υποστηρίζουν την Ρωσία και πολύ καλά κάνουν που την υποστηρίζουν, τότε αυτό δεν είναι λίγο αντιφατικό; Κατηγορείς ότι έχει χορηγούς Ρώσους και ταυτόχρονα υποστηρίζεις την Ρωσία. Τελικά είναι καλό ή κακό για εσάς να είμαστε με την Ρωσία;
Το ίδιο ερώτημα να θέσουμε και σε ένα άλλο κόμμα που αυτοπροσδιορίζεται ως πατριωτικό και χριστιανικό και που στην ουσία αυτό διαδίδει το μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το ότι δηλαδή η Νίκη έχει στέλεχος που σχετίζεται με Ρώσους επιχειρηματίες.
Το άλλο αυτό κόμμα, το αυτοπροσδιοριζόμενο ως πατριωτικό και χριστιανικό που τώρα νιώθει ότι απειλείται από την Νίκη, δεν έχει χορηγούς Ρώσους επιχειρηματίες σε ραδιόφωνο και τηλεοράση; Δεν υποστηρίζει την Ρωσία έναντι των αμερικανοφονιάδων και πολύ καλά κάνει;
Έτσι όπως λειτουργεί η Δυτική ψευτοδημοκρατία στην ρημαγμένη μας Πατρίδα, χρειάζονται δυστυχώς ΜΜΕ και κεφάλαιο.
Κατηγορήστε λοιπόν το σύστημα της ψευτοδημοκρατίας, τους εκπορνευμένους καναλάρχες και την σιχαμερή Δύση που επεμβαίνει στην διακυβέρνηση της Πατρίδας μας. Όποιος στα αλήθεια θέλει να απαλλαγούμε από κατακτητές, διαπλεκόμενους και επικυρίαρχους εκεί έπρεπε να εστιάσει.
Και κάτι τελευταίο... στους αγαπητούς αδελφούς της Νίκης. Όταν σας κατηγορούν ότι είστε με την Ρωσία καλυτερα να μην λέτε ''δεν είμαστε με την Ρώσους'', αλλά ότι ''είμαστε ΜΕ ΟΛΟΥΣ τους λαούς, ανοιχτή αγκαλιά όπως ο Εσταυρωμένος Κύριός μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: