ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δύο εκδηλώσεις, 10 & 12 Νοεμβρίου

 
Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στο Καμερούν (Θεσσαλονίκη 10 Νοεμβρίου)
 
Αυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 11.00 π.μ., στη Σύναξη της Αδελφότητάς Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμερούν κ. Γρηγόριο, ο οποίος θα μας μιλήσει για την πραγματικότητα και τις εξελίξεις της Ιεραποστολής στην Ιερά του Μητρόπολη, που περιλαμβάνει τα κράτη Καμερούν, Τσαντ, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Ισημερινή Γουινέα, Άγιος Θωμάς και Πρίγκιπας.



Θα προηγηθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου της οδού Μακένζυ Κινγκ.
Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας στα γραφεία της Αδελφότητας, οδός Μακένζυ Κίνγκ 6 ( πλατεία Αγίας Σοφίας ), 3ος όροφος.
 
*****
Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΛΕΣΒΙΟΣ, οραματιστής και θεμελιωτής της ελευθερίας των Ελλήνων

ΜΙΚΡΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ
ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ (Μ.Β.Δ.Γ.)
Επιστημονικός και Παιδευτικός
Εκδοτικός Σύνδεσμος (Ε.Π.Ε.Σ.)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΛΕΣΒΙΟΣ, οραματιστής και θεμελιωτής της ελευθερίας των Ελλήνων» (Αθήνα, 2019) της Ρωξάνης Δ. Αργυροπούλου, ομότιμης διευθύντριας ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, της σειράς «Μικρή Βιβλιοθήκη Διδασκάλων του Γένους». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την 12η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 6 μ.μ. στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, (Αίθουσες Λόγου και Τέχνης της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας), Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου,
κατά το πρόγραμμα.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει για όλους μας χαρά και ενθάρρυνση για την συνέχιση του προγράμματος εκδόσεων της Μ.Β.Δ.Γ., τιμώντας τους φωτιστές του Έθνους και υποφήτες της ελευθερίας των Ελλήνων.

Με τιμή
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-2835878, 22950-53265
Ταχ. Διεύθυνση: Αγ. Παρασκευής 61, Καπανδρίτι Αττικής, 10914, κ. Αθανάσιο Κουρταλίδη
Ηλ. Διεύθυνση: efim.xristianiki@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: