ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ομπάμα:"Η ISIL δεν είναι ισλαμική"...Απόψεις για τους Παπαροκάδες

Κατά τη διάρκεια της εθνικής τηλεοπτικής ομιλίας του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα σχετικά με την απειλή που αντιμετωπίζει η Αμερική και ο κόσμος από την ISIS ("Ν": δηλ. το "Ισλαμικό Χαλιφάτο", τους κοινώς λεγόμενους "τζιχαντιστές"), το πρώτο που σημειώθηκε είναι ότι η ISIL δεν είναι ισλαμική.

Είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα ας κάνουμε σαφή δύο πράγματα: η ISIL δεν είναι ισλαμική. Καμία θρησκεία δεν ανέχεται τη δολοφονία των αθώων, και η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων της ISIL είναι μουσουλμάνοι. ... η ISIL είναι μια τρομοκρατική οργάνωση, απλά και καθαρά».

Όσο για τον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου James Foley δήλωσε πάλι: «Η ISIL δεν μιλάει εκ μέρους καμίας θρησκείας ... και καμία πίστη δεν διδάσκει τους ανθρώπους να σφάζουν αθώους. Κανένας δίκαιος θεός δεν θα υποστηρίξει αυτό που έκαναν χθες και αυτά που κάνουν κάθε μέρα».

 


Την ίδια στιγμή, η ίδια η ISIS έχει δηλώσει δημοσίως ότι το «νέο χαλιφάτο» έχει συσταθεί «για το σκοπό να αναγκαστούν οι άνθρωποι να κάνουν ό, τι απαιτεί από αυτούς η σαρία (νόμος του Αλλάχ)».

ΜΟΝΟ μέσα στο 2014 έχουν γίνει πάνω από 1850 τρομοκρατικές ενέργειες από μουσουλμάνους, ενώ συνολικά, μετά την 11η Σεπτεμβρίου, έχουν πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, 23.920 τρομοκρατικές ενέργειες από πιστούς του Ισλάμ .

Ένας πρώην μουσουλμάνος γνωστός με το όνομα Brother Rachid απαντά

«Είμαι πρώην μουσουλμάνος. Ο πατέρας μου είναι ιμάμης και έχω περάσει περισσότερα από 20 χρόνια μελετώντας το Ισλάμ. (…) Μπορώ να σας πως με απόλυτη βεβαιότητα πως η ISIS μίλα για το Ισλάμ και το αντιπροσωπεύει. Επιτρέψτε μου να σας διορθώσω κύριε Πρόεδρε. Η ISIS είναι ένας οργανισμός. Ακόμη και το όνομά της αναφέρεται στον όρο ισλαμικό κράτος.

Μόνο και μόνο από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε πως η ISIS είναι ένα ισλαμικό κίνημα. Ο ηγέτης της οργάνωσης ο Abu Bakr al-Baghdadi έχει Phd στις ισλαμικές σπυδές. Αμφιβάλω εάν ξέρετε εσείς περισσότερα για το Ισλάμ από ότι αυτός. Ήταν κήρυκας και θρησκευτικός ηγέτης σε ένα από τα τοπικά τζαμιά στην Βαγδάτη. Όλα τα μέλη της ISIS είναι αποκλειστικά και μόνο μουσουλμάνοι.

Κανένας δεν είναι από καμιά άλλη θρησκεία. Έρχονται από πολλές και διαφορετικές χώρες και έχουν ένα παρανομαστή: Το Ισλάμ.

Ακολουθούν την διδασκαλία του προφήτη Μωάμεθ με κάθε λεπτομέρεια. Ακόμη και αφήνοντας τα γένια τους ξυρίζοντας τα μουστάκια τους ακόμη και στον τρόπο που ντύνονται.

Οι ακόλουθοι της οργάνωσης έχουν εντολές μέσα από το Hadith (ηισλαμική παράδοση που παραδίδει τα λόγια και τις πράξεις του προφήτη Μωάμεθ) να διαφοροποιούνται από τους απίστους φορώντας τα ρολόγια τους στο δεξί χέρι αντί στο αριστερό.

Επιβάλουν τη Σαρία σε κάθε τμήμα της γης που καταλαμβάνουν. Προσεύχονται 5 φορές την ημέρα, και καλούν για την δημιουργία του Χαλιφάτου που είναι κεντρικό κομμάτι της διδασκαλίας του σουνιτικού ισλάμ και είναι πρόθυμοι να πεθάνουν για την θρησκεία τους.

Ακολουθούν τα βήματα και τη διδασκαλία του προφήτη Μωάμεθ κατά γράμμα. (…)

Νομίζετε ότι η ISIS δεν αντιπροωπεύει το Ισλάμ επειδή έχουν αποκεφαλίσει δύο Αμερικανούς και κάποιοι τους αποκαλούν απίστους. Με τον ίδιο τρόπο ο προφήτης Μωάμεθ αποκεφάλισε μεταξύ 600 και 900 άνδρες οι οποίοι ανήκαν σε εβραϊκή φυλή.

Στην πραγματικότητα ο αποκεφαλισμός αναφέρεται με σαφήνεια μέσα στο Κοράνι (στίχοι 47:4). Ειρωνικά ο το σπαθί αυτό αναφέρεται ως το σπαθί του Μωάμεθ.

Η εκτέλεση μάλιστα των αιχμαλώτων αναφέρεται ρητά επίσης στο Κοράνι (στίχοι 8:67). και είναι ανάμεσα σε αυτά που είπε ο Αλλάχ στον Μωάμεθ αλλά και σε όλους τους μουσουλμάνους.

Σε αυτό λέει δεν είναι για ένα προφήτη να έχει αιχμαλώτους πολέμου
Τρείς από τις γυναίκες του Μωάμεθ και ήταν κορίτσια εβραϊκής καταγωγής τα οποία είχε απαγάγει όπως ακριβώς κάνει η ISIS σήμερα.

Κύριε Πρόεδρε, μεγάλωσα στο Μαρόκο που θεωρείται ως μια μετριοπαθής χώρας παρόλα αυτά έμαθα από μικρή ηλικία να μισώ τους εχθρούς του Αλλάχ. Ειδικότερα τους Χριστιανούς και τους Εβραίους. Αυτές οι δύο κατηγορίες αντιπροσωπεύονται σήμερα από το Ισράήλ και τις ΗΠΑ. Ειδικότερα τις ΗΠΑ το μεγάλο σατανά.

Προσευχόμουν 5 φορές την ημέρα επαναλαμβάνοντας το πρώτο κεφάλαιο του Κορανίου.
Είχαμε υποστεί πλύση εγκεφάλου να σας μισούμε όλους εσάς στα κρυφά κείμενά μας, στις προσευχές μας στις συγκεντρώσεις μας κάθε Παρασκευή, στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».

ΠΗΓΕΣ:
Obama: ‘ISIL Is Not Islamic’
«Δεν έχει να κάνει τίποτα με το Ισλάμ»
Πρώην Mουσουλμάνος αποκαλύπτει όλη την AΛΗΘΕΙΑ για την ISIS και το Ισλάμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε επίσης:

Ισλάμ (ενότητα)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θεός φυλάξοι..Τι άλλο να πει κανείς...