ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ


ΑΠΟ ΕΔΩ


ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!! 
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΜΕ ΟΞΕΙΑ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ... Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒ + ΡΕΖΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΣΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ, παιδικο ογκολογικο. 2310 993506 & 2310 993944.

Σημείωση της 6.10.11: Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης (δες τα σχόλια), η έκκληση αυτή έπαψε να ισχύει από το 2007. Αυτά έχει το Internet...  Δόξα τω Θεώ, είχε αίσια έκβαση! Απομένει λοιπόν το παρακάτω κείμενο του αγίου Νεκταρίου, ενός αληθινού ανθρώπου της ταπείνωσης & της αγάπης:
 

Αγάπη

 

του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως

Επιδιώκετε την αγάπη. Ζητάτε καθημερινά από το Θεό την αγάπη. Μαζί με την αγάπη έρχεται καί όλο το πλήθος των αγαθών καί των αρετών. Αγαπάτε, για ν' αγαπιέστε κι εσείς από τους άλλους. Δώστε στο Θεό όλη σας την καρδιά, ώστε να μένετε στην αγάπη. «Όποιος ζει μέσα στην αγάπη, ζει μέσα στο Θεό, κι ο Θεός μέσα σ' αυτόν» (Α' Ιω. 4:16).

Οφείλετε να έχετε πολλή προσοχή στις μεταξύ σας σχέσεις καί να σέβεστε ο ένας τον άλλον ως πρόσωπα ιερά, ως εικόνες του Θεού. Να μην αποβλέπετε ποτέ στο σώμα ή στην ομορφιά του, αλλά στην ψυχή. Προσέχετε το αίσθημα της αγάπης, γιατί, όταν η καρδιά δεν θερμαίνεται από την καθαρή προσευχή, η αγάπη κινδυνεύει να γίνει σαρκική καί αφύσικη. Κινδυνεύει να σκοτίσει το νου καί να κατακάψει την καρδιά...

Πρέπει να εξετάζουμε καθημερινά, μήπως η αγάπη μας δεν απορρέει από το σύνδεσμο της κοινής μας αγάπης προς το Χριστό, μήπως δεν πηγάζει από το πλήρωμα της αγάπης μας προς τον Κύριο. Αυτός που αγρυπνεί να διατηρήσει αγνή την αγάπη, θα φυλαχθεί από τις παγίδες του πονηρού, πού προσπαθεί σιγά-σιγά να μετατρέψει την χριστιανική αγάπη σε αγάπη κοινή και συναισθηματική.

Δες: Ο άγιος Νεκτάριος και το σύγχρονο management
Ο άγιος των Εξαρχείων που δεν είχε ούτε για νοίκι!
Το ανάθεμα του Βενιζέλου & ο άγιος Νεκτάριος
Υπέρ των αμαρτωλών!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όντως, Αξίζει να Βοηθήσει, Κανείς με αυτή την Ομάδα Αίματος.Δυστυχώς Προσωπικά ,δεν Έχω Αυτή την Ομάδα Αίματος θα το Πώ σε Άλλους με Αυτή την Ομάδα Αίματος. Ο θεός να είναι Μαζί του και και Καλή Δύναμη στην Οικογένειά του.
Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως η παραπάνω έκκληση για βοήθεια ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ από το 2007 που βρέθηκαν τα αιμοπετάλια για το παιδάκι!
Για επιβεβαιωση:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=b61dde13ccb9f64d049901aa9be556ba&postid=994029

Ανώνυμος είπε...

Σημασία, Έχει ότι το Παιδί, είναι Καλά Τώρα, αφού δεν Έχει Ανάγκη από Αιμοπετάλια, Δόξα το Θεό!
Κ.