ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κάνε φίλες - γνωριμίες με (διαφορετικές) έφηβες!...

Λαμπερές και πάντα ζωντανές!


Έλα στο club μας. Έχει τα πιο όμορφα κορίτσια. Και όλες θέλουν να γίνουν φίλες σου! Και να σε οδηγήσουν... στον παράδεισο!!!
Αυτό σου το υπόσχονται πολλοί, αλλά μόνο τα δικά μας κορίτσια, τα κορίτσια του κλαμπ μας, μπορούν να το πραγματοποιήσουν! Αν τις γνωρίσεις, δύσκολα θα προτιμήσεις άλλες.

Να τις:

Κυριακή (16 χρονών) - σήμερα (7 Ιουλίου) έχει τα γενέθλιά της, γι' αυτό τη γιορτάζουμε μ' αυτό το post. Γνώρισέ την εδώ!

Εικ. από εδώ
Χριστίνα - Γνώρισέ την εδώ

Βαρβάρα - Γνώρισέ την εδώ!

Μαρίνα (15 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!


Παρασκευή (20 χρονών). Γνώρισέ την εδώ & εδώ!

Κατερίνα (19 χρονών). Γνώρισέ την εδώ


Ειρήνη - Γνώρισέ την εδώ

Ευφημία (15 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!

Αναστασία (19 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!

Αξίζει ένα κομματάκι από την εμφάνιση της αγίας στο νεαρό Κώστα, πατέρα δύο παιδιών, που σώθηκε από τροχαίο (βαριά τραυματισμένος) στις 11 Σεπτ. 2002:

«Βλέπω μία κοντή και πολύ νεαρή κοπέλα, που φορούσε ένα σκούρο γκριζωπό ράσο και ένα μαντήλι-κάτι σαν κουκούλα-στο κεφάλι να με πλησιάζει. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να διακρίνω το πρόσωπό της. Εξέπεμπε, όμως η παρουσία της μια εξαιρετική γλυκύτητα. Περπατούσε χιαστά πάνω από ένα τεράστιο φίδι, για το οποίο έδειχνε αδιαφορία. Εντύπωση μου προκαλούσε και το χρώμα του ουρανού αλλά και το πρωτόγνωρο –αλλόκοτο- πρωτοφανές φως της ημέρας. Πριν προλάβω να την ρωτήσω ποια είναι σταματάει σε μία απόσταση 4-5 μέτρων και μου λέει. «Είμαι η Αγία Αναστασία. Εγώ σε έσωσα». Το ύφος της έδειχνε πως δεν έκανε κάτι σπουδαίο, πιθανόν για να μην νιώσω υποχρεωμένος για την πράξη της. Με ιδιαίτερα προκλητικό και δύσπιστο ύφος την ρωτώ. «Γιατί με έσωσες;» Και εκείνη με ύφος που έδειχνε πως απλώς ακολούθησε κάποια εντολή μου απαντά: «Γιατί μου το ζήτησε η Παναγία».
Όπως αναφέρει, ο Κώστας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας η παρουσία της Αγίας Αναστασίας είχε δημιουργήσει στην όλη ατμόσφαιρα μια εξαιρετική γλυκύτητα.
Έκδηλα συγκλονισμένος από το όνειρο-όραμα ο Κώστας σηκώνεται και τηλεφωνεί σε ένα γνωστό του και φίλο του μοναχό. Εκείνος στην κυριολεξία ξαφνιάζεται από το πρωινό τηλεφώνημα. Ο Κώστας αποκρύπτει το όνειρο του και απλώς ρωτά τον μοναχό. «Ξέρεις τίποτε για καμία Αγία Αναστασία;», Όπως μας λέει, μέχρι τότε είχε ακούσει για την Αγία Αναστασία τη Φαρμακολύτρια, αλλά ουδέποτε την είχε επικαλεστεί. «Ποια Αγία Αναστασία, τη Ρωμαία που γιορτάζει σήμερα;» απαντά ο μοναχός. Η απάντηση του μοναχού, συγκλονίζει ακόμη περισσότερο τον Κώστα. Αποφεύγει, όμως να πει, οτιδήποτε για το όνειρο.

Πώς θα τους μιλήσεις; Κάνε το πρώτο βήμα! Μπες εδώ και βρες τη γραμμή που σε συνδέει με κάποια απ' αυτές! Είναι συνέχεια online - σε περιμένουν.

Γνώρισε εδώ & μια από τις πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών!

13 σχόλια:

lpap είπε...

Νεκρέ, πολύ εξτρίμ παρουσίαση των...κοριτσιών!!! χαχαχαχχαχαα για χριστιανούς δε; Πάρα πάρα πολύ εξτρίμ!! προσωπικά γέλασα αλλά να πω την μαύρη αλήθεια, αν και δεν είμαι συντηρητική, δε μ άρεσε αισθητικά!! Έξυπνο όμως!!

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ευχαριστώ. Περιμένω αντιδράσεις από πιστούς αδελφούς, αλλά ελπίζω στην αγάπη τους.
Θεωρώ πως είναι η τελευταία ελπίδα να το διαβάσουν κάποιοι που... δεν ήξεραν πριν ότι ήθελαν να το διαβάσουν.
Ελπίζω να μη θύμωσαν οι αγίες, αλλά να δώσουν την ευχή τους, που πολύ τις παρακαλώ - είναι για καλό σκοπό. Για τον πλησίον, που τόσο αγαπούν...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΕΚΡΕ...ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ...

κοινωνιολόγος είπε...

προσωπικά εγκρίνω και αναδημοσιεύω στο blog μου τις προκλήσεις του νεκρού αδερφού, ο άγιος Συμεών ο νέος θεολόγος μίλησε για θείο έρωτα και τον περιθωριοποιήσανε οι σύγχρονοί του, η ιστορία όμως τον δικαίωσε. γιατί δηλαδή αυτό το ύφος να είναι αποκλειστικότητα των αδελφών μας που ζούν μακρυά από τον Κύριο; ας αλώσουμε όλα τα κάστρα πίσω από τα οποία κρύβεται το σκότος και ο φόβος από την άγνοια του θεού της αγάπης, όταν αγαπήσουμε τον Κύριο, τίποτα δεν θα φοβηθούμε, όπως ο άγιος Σιλουανός. με ποιους έκανε παρέα ο Κύριος όσο ήταν στη γή; με μας τους αμαρτωλούς, άρα και λάθος να κάνουμε, πάλι ο Κύριος είναι μαζί μας. και λάθος να μην κάνουμε, πάλι είμαστε με τον Κύριο. και έτσι κι αλλιώς δηλαδή είμαστε κερδισμένοι, γιατί ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τον αδελφό, στον οποίο βλέπουμε τον Θεό.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα Νεκρά για τον Κόσμο,

σε αυτό το άρθρο...ξεπέρασες ακομα και εμενα :)

Ως γνωστον...ειμαι λιγο 'προκλητικος' στον τρόπο που μιλω για τα 'δύο φυλα'...

-------------------------

Έφηβες...ή Μυροφόρες; Μυροφόρες του Χριστού;!

Δεν υπαρχει κατι πιο ωραιο στον κοσμο απο μια Μυροφόρα του Κυρίου!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Κοινωνιολόγε,

πολυ σωστα αναρωτιεσαι:

"γιατί δηλαδή αυτό το ύφος να είναι αποκλειστικότητα των αδελφών μας που ζούν μακρυά από τον Κύριο;"

ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ Κοινωνιολόγε!

Και να ητανε το μονο που αφησαμε στους 'κοσμικούς'!!!

Να ήτανε το ΜΟΝΟ!

Δυστυχως!

Μυρμιδόνας

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας. Δεν ξεπέρασα κανένα (αν και με κολάκεψε το σχόλιο) και κατανοώ απόλυτα τις επιφυλάξεις των αδελφών - μπορεί να έχουν και δίκιο.
Απλά, ξέρετε τι έπαθα; Έχω ξετρελαθεί με το Χριστό, τό 'χω χάσει με τους αγίους (τι υπέροχες υπάρξεις! σοφές, γενναίες, γεμάτες αγάπη και Φως), έχω μεθύσει από δέος μπροστά στην Παναγία μας... αν και πολύ αμαρτωλός και φυσικά δεν είμαι δάσκαλος ή οδηγός κανενός.
Έτσι, θέλω ν' ανέβω στα κεραμίδια να φωνάξω: "Ελάτε όλοι στην Εκκλησία! Όλοι μέσα! Κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ... Όπως είσαι. Ο Χριστός θα σε γιατρέψει, όπου χρειάζεσαι γιατρειά. Δε θα σε ρωτήσει τίποτα, δε θα σε κρίνει για τίποτα. Θα σου ζητήσει βέβαια να προσπαθήσεις κι εσύ για να διώξεις τον αρνητικό εαυτό σου, αλλά Εκείνος θα σου δώσει δυνάμεις και εφόδια. Έλα λοιπόν, θα με θυμηθείς".
Κι επειδή δεν ξέρω πώς να το φωνάξω, γράφω τρέλες. Αυτά, αν τά 'λεγε ο γέροντας Πορφύριος, θα ήταν διαμάντια. Εγώ που τα γράφω, είμαι για ντομάτες, το ξέρω (και αντίρρηση δε θέλω).
Νεκρός είμαι, ό,τι θέλω λέω (τό 'χω ξαναγράψει αυτό; πού να θυμάμαι;). Συχωρέστε με, αδελφοί. Παλάβωσα, τόσο μεγάλη αγία που γιορτάζαμε σήμερα. Την ευχή της νά 'χετε, να με κρίνετε. Καλύτερα εδώ, παρά στον ουρανό.
Δόξα σοι (που λέει κι ο Jamster - και όχι μόνο).

Ανώνυμος είπε...

Νεκρέ,
να εχεις συχνότερα τετοιες 'εξαρσεις'! :)

"Έτσι, θέλω ν' ανέβω στα κεραμίδια να φωνάξω: "Ελάτε όλοι στην Εκκλησία! Όλοι μέσα! Κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ... Όπως είσαι. Ο Χριστός θα σε γιατρέψει, όπου χρειάζεσαι γιατρειά. Δε θα σε ρωτήσει τίποτα, δε θα σε κρίνει για τίποτα".

--------------------------------

Προσωπικη μου αποψη:

Αυτο που εγραψες μολις πιο πανω Νεκρέ, αυτό ειναι το ΖΟΥΜΙ της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ!

Ελα στην Εκκλησία, όπως και 'αν εισαι' - και ο Χριστός θα σε κανει καλά!

Εσυ μόνο έλα!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ των Θαυμάτων!

Αυτο μονο να μπορουσαμε να καταλαβουμε ολοι μας...

ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Τελικα..όπου και αν κοιταξεις, 'η Ορθοδοξια σε πληγώνει'!

Μυρμιδόνας

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου αρεσε πολυ το αρθρο σου! Πολυ εξυπνο και δε το βρισκω καθολου ασεβες. Το μονο που δε μου εκατσε καλα ηταν το τελευταιο που λεει την οσια Μαρια την Αιγυπτια την πιο sexy γυναικα ολων των εποχων. Δεδομενου οτι η ιδια ειχε μισησει αυτη της την ιδιοτητα και ειναι καπως σα να χτυπας σε καποιον το αδυνατο του σημειο, το παθος του, παρολο που εκεινος το χει πια αφησει πισω κι ισως δε θα θελε πια να του το θυμιζουν.

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ευχαριστώ. Φυσικά δεν είχα καθόλου τέτοια πρόθεση για την αγία Μαρία. Γενικά το ύφος αυτών των posts αποβλέπει στην ανάγνωσή τους από ανθρώπους με "άλλα" ενδιαφέροντα (που όμως ίσως έτσι ανακαλύψουν, εν Χριστώ, και κάποιο άλλο ενδιαφέρον -πνευματικό- που δεν υποψιάζονταν καν την ύπαρξή του, αλλά που είναι το ενδιαφέρον για την αιωνιότητα).
Η αγία Μαρία υπήρξε σίγουρα μία από τις πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών ως προς το φυσικό κάλλος στη νιότη της - αλλιώς δεν εξηγείται πώς έκανε έρωτα με όλους τους άντρες πάνω στο πλοίο που τη μετέφερε στην Ιερουσαλήμ. Βέβαια, αυτό που αξίζει, που έμεινε στην αιωνιότητα, που την έκανε φωτεινή και αγία, δασκάλα του χριστιανικού αγώνα, δεν είναι το φυσικό της κάλλος, που η ίδια το καταμάρανε στις ερήμους, αλλά το πνευματικό κάλλος που ανέπτυξε, ενωμένη πλέον με το Λυτρωτή (το Φως του κόσμου), και την αξίωσε να χωρίσει στα δυο τον Ιορδάνη με μια κίνηση του χεριού της -γριά πια- και να περάσει απέναντι για να συναντήσει τον άγιο Ζωσιμά...
Ας έχουμε την ευχή της και όλων των αγίων.

Ανώνυμος είπε...

αν και σοκαρίστηκα και εγώ λίγο από την τόλμη της ανάρτησης νομίζω ότι δεν πρέπει να παρεξηγούμε τις καταστάσεις! χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που ζουν το Θεό μας. Εγώ δυστυχώς έχασα τη ωραία σχέση που έχτιζα μαζί Του ή ίσως με δοκιμάζει αφήνοντάς με μόνο μου για λίγο. Πάντως σας παρακαλώ για την προσευχή σας και εσένα "νεκρέ" σε παρακαλώ να συνεχίσεις τις "τρέλες σου" που μας γεμίζουν Χριστό...!

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Η σχέση αυτή, στην πραγματικότητα, ΠΟΤΕ δε χάνετε. Αν διαβάσετε τον άγιο Σιλουανό και το γέροντα Σωφρόνιο (και άλλους) θα δείτε πόσο έντονα αντιμετώπισαν την εμπειρία της "θεοεγκατάλειψης".
Χρειάζεται υπομονή, επίμονη προσευχή, εξομολόγηση φυσικά, ταπεινότητα και παράδοση εμπιστοσύνης στη χέρια του Θεού. Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι "εμπειρίες χάριτος" αλλά συγχώρεση των αμαρτιών μας, που καθημερινά αυξάνονται. Όμως κανένα πλήθος αμαρτιών δεν ξεπερνά την άβυσσο της αγάπης και το άπειρο έλεος του Χριστού μας, έτσι δεν είναι; Εκεί ελπίζουμε, και η ελπίδα αυτή δεν καταισχύνεται, όπως λένε και οι προσευχές & τα τροπάρια της Εκκλησίας μας.
Ο Θεός μαζί σας!...

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις εικόνες τις Αγίας Μαρίνας και Αικατερίνης, δεν ξέρω ποιός τις έχει κάνει, αλλά, πάντοτε μου άρεσαν πάρα πολύ.