ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ο Αντίχριστος (το Θηρίο) & οι Αντίχριστοι της γενιάς μας



Εδώ και κάμποσα χρόνια παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον (και ανησυχία) μήπως βρισκόμαστε στην εποχή του Θηρίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη αρχίζοντας από το κεφ. 13, δηλ. του παγκόσμιου σατανικού αυτοκράτορα που θα πείσει την πλειοψηφία των ανθρώπων να τον λατρέψει, θα κάνει τρομερό διωγμό αίματος ενάντια σε όσους αρνηθούν τη λατρεία του (κυρίως, φυσικά, στους χριστιανούς, που θα δηλώσουν ότι λατρεύουν μόνο τον Τριαδικό Θεό εν Χριστώ) και θα σφραγίσει τους πιστούς του στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι με το όνομά του ή "τον αριθμό του", που θα είναι χξς΄ (666).
Βρισκόμαστε πράγματι ένα βήμα πριν την εποχή του Αντίχριστου (όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται το Θηρίο); Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το ηλεκτρονικό χρήμα, οι κάρτες (όπως η Κάρτα του Πολίτη) είναι καλώδια, με τα οποία σκοτεινοί κύκλοι -υπηρέτες και πρόδρομοι του Θηρίου- δένουν γρήγορα πλέον τον καθένα μας, για να μας κάνουν υπηκόους, δούλους και λάτρεις του δαιμονικού ψευτο-Χριστού τους; Και φυσικά αναμένεται και τσιπάρισμα.

Τσιπάκια σε ανθρώπους (από αυτό το σχετικό άρθρο)

Δεν το ξέρω... Μπορεί ναι, μπορεί να έρθει στο μέλλον άλλη εποχή, πιο ταιριαστή στην Αποκάλυψη, που δεν τη φανταζόμαστε, και να είναι εκείνη η εποχή του Θηρίου. Το σίγουρο είναι πως σε κάθε γενιά -και σήμερα- "πολλοί πλάνοι [=πνευματικοί απατεώνες] εμφανίστηκαν στο κόσμο... αυτός είναι ο πλάνος και ο αντίχριστος", όπως γράφει ήδη τον 1ο αιώνα μ.Χ. ο ίδιος ο συγγραφέας της Αποκάλυψης, άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής και μαθητής του Χριστού (εδώ).
Είναι σενάρια συνομωσίας αυτά; Όχι. Δεν είναι μυστικό πως τον κόσμο δεν τον κυβερνούν τα κράτη, αλλά οι οικονομικές αυτοκρατορίες, δηλ. οι πολυεθνικές. Αλλά υπάρχουν και άλλες "αυτοκρατορίες", οικονομικές & πολιτικές φυσικά, αλλά και πνευματικές: η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Μασονία, ο διεθνής Σιωνισμός... Αυτοί οι κύκλοι υποδουλώνουν πνευματικά τον άνθρωπο (όλη την ανθρωπότητα), της ρίχνουν το δόλωμα της καταναλωτικής αφθονίας, της δήθεν ευημερίας, της δήθεν αρμονίας (που υποστηλώνεται πλέον με γιόγκα και άλλα ινδουιστικά) και τελικά τη βυθίζουν σ' έναν ωκεανό απελπισίας, παρακμής και πόνου, επειδή είναι ένας ωκεανός ζωής απόλυτα μπουκωμένης από τεχνολογία, αλλά χωρίς Χριστό. Αυτός είναι ο κόσμος, όπως τον κατασκευάζουν εδώ και πολλά χρόνια οι αληθινοί ηγέτες του κόσμου, που δεν είναι άνθρωποι του Θεού. Απέναντι σ' αυτή την πνευματική και υλική σκλαβιά, η αντίσταση και η ελευθερία δε θά 'ρθει με πολιτική+κοινωνική αγανάκτηση και συγκεντρώσεις στις πλατείες, δε θά 'ρθει με διαμαρτυρίες, αγώνες και απαιτήσεις οικονομικής φύσεως, αλλά με πνευματικό αγώνα: προσευχή, ορθόδοξη πνευματική και σωματική άσκηση (=όλο και μεγαλύτερη απεξάρτηση από την ανάγκη για χρήμα και για κατανάλωση), με θεία Χάρη.
Οι ορθόδοξοι χριστιανοί και όχι οι κοινωνικοί+πολιτικοί αγωνιστές αντιστέκονται στο παγκόσμιο σκοτεινό, κυριολεκτικά δαιμονικό, σύστημα, που είναι και πολιτικό-οικονομικό, αλλά και βαθύτατα πνευματικό και αποσκοπεί όχι στην αφαίρεση των χρημάτων μας (που το ίδιο μάς πρόσφερε σε αφθονία ξεγελώντας μας για να εγκαταλείψουμε το Χριστό και την Εκκλησία, την τιμή προς τους αγίους, τη θεία Μετάληψη, τη νηστεία, το αναμμένο καντήλι στο σπίτι, στα εικονίσματα και στην καρδιά μας), όχι στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας (που κι αυτό το κάνει, για να μας δέσει πιο σφιχτά) αλλά στην υποδούλωση των ψυχών μας, στην απομάκρυνση απ' το Χριστό και στο ρίξιμό μας (αφού δε θα θυμόμαστε καν πια πώς πάνε στην Εκκλησία, πώς εξομολογούνται, πώς προσεύχονται... και θα τα έχουμε όλ' αυτά απαξιώσει απαξιώνοντας τους "παπάδες") στην αγκαλιά του ψεύτικου δικού τους "θεού", του διαβόλου. Άλλωστε "όλες οι θρησκείες δεν είναι ίδιες;" όπως παπαγαλίζουν και μας πιπιλίζουν τ' αφτιά και το μυαλό. Όχι, δεν είναι.

Από το άρθρο Τι έχουν πάθει όλοι με το σύμβολο του Διαβόλου; (δες και αυτό το άρθρο για την παρεμβατικότητα της Νέας Τάξης στην προσωπική μας ζωή)

Φυσικά, οι αγωνιζόμενοι ορθόδοξοι χριστιανοί αγωνίζονται και υπέρ του πλησίον, είναι δηλαδή και κοινωνικοί αγωνιστές, καθώς και πνευματικοί αγωνιστές, πάλι υπέρ του πλησίον (παράλληλα με τον προσωπικό πνευματικό αγώνα τους για την κάθαρση της καρδιάς τους από τα πάθη και την εγκατάσταση μέσα της τής αληθινής και ανιδιοτελούς αγάπης, που είναι ο σκοπός της ορθόδοξης πνευματικής κληρονομιάς).
Αναδημοσιεύω τρία κείμενα, που υπάρχουν σε πολλές γωνιές του διαδικτύου και συμπυκνώνουν αρκετά στοιχεία για το θέμα που μας απασχολεί σ' αυτό το post.

Α΄
Επιστολή του Γέροντα Νεκτάριου Μουλατσιώτη προς τον Αρχιεπίσκοπο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τους στόχους της

Από Freemokns (το site της μονής του π. Ν. Μουλατσιώτη). Αρχική πηγή: Πρακτορείο Romfea.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τρικόρφου Φωκίδας, Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και προς όλους τους Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, ταπεινά αναφέρεται στην κάρτα του πολίτη και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τι στόχους έχουν όσοι θέλουν να επιβάλουν τα νέα αυτά συστήματα στην Ελλάδα και με ποίους τρόπους θα τα εφαρμόσουν. Ενδιαφέρουσα επιστολή την οποία πρέπει όλοι να την προσέξουμε και γι’ αυτό την δημοσιεύουμε αυτούσια.
[Σημείωση "Νεκρού": Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης δίνει τον αγώνα του σίγουρα με ζήλο, αλλά και με πνευματικά ρίσκα. Δεν εννοώ μόνο τους Παπαροκάδες, αλλά κυρίως ότι δίνει την εντύπωση πως έχει την τάση να αυτοπροβάλλεται. Αυτό δεν το γράφω για να τον λασπολογήσω, αλλά γιατί θαυμάζω τον αγώνα του και ΠΟΝΑΩ για τη ΣΩΤΗΡΙΑ του. ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος και να είναι ένας ταπεινός αγωνιστής!! Ποιος δεν το θέλει; Ο Θεός να τον προφυλάξει από τον πειρασμό του εγωισμού και από κάθε πνευματική παγίδα].
Τρίκορφο Φωκίδος 29/11/2010

Η επιστολή έχει ως εξής:


Ο Μεσσίας έρχεται!

Η Παλαιά Διαθήκη δια του στόματος των Αγίων Προφητών φωνάζει προς όλη την οικουμένη και προς τον λαό του Ισραήλ, ότι ο Μεσσίας και Λυτρωτής του κόσμου έρχεται!
Ο αναμενόμενος των εθνών έρχεται! Ο Σωτήρας του κόσμου έρχεται! Ο νέος Βασιλεύς του Ισραήλ έρχεται!
Οι προφήτες με κάθε λεπτομέρεια μας περιγράφουν τον ερχόμενον Μεσσία.

Ο Μεσσίας ήλθε!

Η Καινή Διαθήκη βροντοφωνάζει ότι ο Μεσσίας ήλθε! Το Φως ήλθε στον κόσμο! Αλλά οι άνθρωποι αγάπησαν μάλλον το σκότος. Ο Λυτρωτής και Σωτήρας ήλθε, αλλά ο άνθρωπος προτίμησε να ζει στα δεσμά της φυλακής του και στο σκοτάδι της ψυχής του. Για εμάς όμως που δεχθήκαμε τον Ιησού η τον Εμμανουήλ ως τον Χριστό του Κυρίου, αναγνωρίζουμε Αυτόν ως Μεσσία, Λυτρωτή και Σωτήρα του ανθρωπίνου Γένους, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού.

Έρχεται πάλιν μετά δόξης!

Όσοι Τον δεχθήκαμε ως Μεσσία, τον Υιόν της Παρθένου, αναμένομεν Αυτόν και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς.

Κάποιοι δεν Τον δέχθηκαν...

Υπάρχουν όμως κάποιοι που δεν πίστεψαν ότι στον Κύριό μας εκπληρώθησαν οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, είναι όλοι αυτοί που ονειρεύτηκαν τον Κύριο της δόξης ως επίγειο βασιλέα της γης και έτσι ακόμη τον αναμένουν. Θεωρούν ότι οι προφητείες δεν εκπληρώθηκαν ακόμη και ζουν και εργάζονται καθημερινά δια την εκπλήρωσή τους.

Ήδη κάποιοι εξ αυτών που δεν δέχθηκαν τον Ιησού ως Χριστόν του Κυρίου, μέσω σκοτεινών διαδρόμων επέτυχαν να ανέβουν οικονομικά πολύ ψηλά και σήμερα 10 περίπου άνθρωποι εξ αυτών κατευθύνουν δυστυχώς τις τύχες όλων των λαών και των εθνών.


Τελευταία συχνά ακούμε να γίνεται δι᾽ αυτούς αναφορά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τους αποκαλούν άλλοτε «παγκόσμιους τραπεζίτες», άλλοτε «κερδοσκόπους» η «αγορές» και νομίζω ότι όλοι κατανοούμε το ποιοί είναι οι κύριοι αυτοί.


Πέτυχαν λοιπόν όλοι οι ανωτέρω κύριοι να είναι οι δανειστές όλων των κρατών και όλων των εθνών με μία και μόνη σκοπιμότητα: Την υποταγή και τον οικονομικό έλεγχο των πάντων, ώστε να αναγκάσουν τους λαούς και πάντα τα έθνη να δεχθούν τον δικό τους Μεσσία, ως τον μόνο και αληθινό λυτρωτή και σωτήρα του κόσμου.


Δια να επιτύχουν δε αυτή την παγκόσμια κυριαρχία και την επιβολή του νέου Μεσσία, τους είναι αναγκαία η ηλεκτρονική διακυβέρνησις των κρατών και ένα νέο ηλεκτρονικό οικονομικό σύστημα, ώστε αφ᾽ ενός μεν να παρακολουθούνται οι αντιδρώντες, αφ᾽ ετέρου να ελέγχονται οι πάντες. Δια να επιβάλλουν δε τον Μεσσία τους, ως λέγει η Αγία Γραφή, θα κινηθούν «εν πάση απάτη... και τέρασι ψεύδους». Δι᾽ αυτό και ο Απόστολος Παύλος καλεί τους πάντες λέγοντάς τους «Βλέπετε μη τις υμάς πλανήση κατά μηδένα τρόπον».


Άρα δια να μην ξεγελαστούμε και πλανηθούμε πρέπει να έχουμε συνεχώς τεταμένη την προσοχή μας και τα μάτια μας ανοιχτά, διότι ο πλάνος θα προσπαθήσει να εξαπατήσει και να ξεγελάσει ακόμη και τους εκλεκτούς, δηλαδή την ιεραρχία και τον πιστό λαό.


Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας και σε όλο τον πλανήτη έχουν σχέση με την οικονομική κρίση, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και με τον ερχομό κάποιου νέου Μεσσία ως φυσικού προσώπου και όχι ως συστήματος;


Μακαριώτατε,

Σκεφθήκατε αν τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην πατρίδα μας, δηλαδή εάν τα δημοσιονομικά και όλα τα νέα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνησή μας, αλλά και οι κυβερνήσεις των άλλων κρατών, σκεφθήκατε εάν έχουν σχέση με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση των ανθρώπων, την κάρτα του πολίτη, το μικροτσίπ και τον Μεσσία;
 
Ένας ταπεινός ιερομόναχος που έζησε κοντά στον Γέροντα Παΐσιο, από το 1996 μέσα από τα βιβλία του «Σκεύος εκλογής» και «Στη Δύση της ελευθερίας μας» μας προειδοποιούσε.


[Επισήμανση του blog μας: Η τρομερή προφητεία του Γέροντα Παΐσιου για την οικονομική κρίση, σε βιβλίο του 1996!]



Μακαριώτατε,
Σας μεταφέρω αυτούσια αποσπάσματα του αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής» σελ. 421, που κυκλοφόρησε το 1996. Διαβάζοντας σήμερα και πάλι κάποιος τα κείμενα που θα αναφέρω, νομίζει κανείς ότι διαβάζει το σημερινό Τύπο του 2010. Κι όμως τα όσα ακολουθούν γράφτηκαν το 1996.

«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε· με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε· Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν· για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις. 

Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέμματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν; Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντας τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες έτσι ώστε, φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κτλ. Ακούμε συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας..... Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας..... Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες..... Εμείς όμως ας μη βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

Στη σελίδα 417 του αυτού βιβλίου διαβάζουμε: 
«...... Η μέθοδος που χρησιμοποιούν περιλαμβάνει την υπονόμευση του οικονομικού συστήματος κάθε χώρας, την οικονομική καταπίεση και εξαθλίωση των πολιτών και τη φαινομενική ανάγκη της υποταγής στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό οικονομικό σύστημα, σαν μόνου ικανού να δώσει λύση στα προβλήματα αυτά· με το σύστημα αυτό εκτός από τον οικονομικό έλεγχο καταργείται το απόρρητο και η προσωπική ελευθερία, αφού είναι δυνατόν να έχει πρόσβαση η Παγκόσμια Τράπεζα Πληροφοριών στις Βρυξέλλες στον ηλεκτρονικό φάκελλο οποιουδήποτε πολίτη και όπως γράφει ο Γέροντας Παΐσιος «κι ενώ τα σημεία φαίνονται ξεκάθαρα το θηρίο στις Βρυξέλλες με το 666, έχει σχεδόν ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ». Πρέπει να κατανοήσουμε το ποιός είναι ο απώτερος στόχος του οποίου την επίτευξη διαδοχικά (λόγω φόβου αντιδράσεων) μεθοδεύουν οι επίδοξοι κυβερνήτες της οικουμένης και ο διάδοχός τους Αντίχριστος· αυτός «και λόγους προς τον Ύψιστον λαλήσει και τους αγίους Υψίστου παλαιώσει και υπονοήσει του αλλοιώσαι καιρούς και νόμον».


Μακαριώτατε,
Απίστευτα και όμως αληθινά τα όσα αναφέρει από το 1996 ο ταπεινός αγιορείτης ιερομόναχος π. Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ο οποίος προ 14 ετών μας προμήνυσε τα τεκταινόμενα που ζούμε σήμερα, το 2010, στη χώρα μας και σε όλον τον κόσμο.

Ουδείς θα μας ζητήσει να αρνηθούμε το Χριστό, την ορθόδοξη πίστη μας και την Εκκλησία μας.


Η Αγία Γραφή, Παλαιά και Καινή Διαθήκη, πρέπει να προσέξουμε ότι ουδαμού αναφέρει ότι θα μας ζητήσουν να αρνηθούμε την πίστη μας η τον Χριστό μας, όταν έλθει η ώρα του χαράγματος επί των ανθρώπων στο δεξί τους χέρι η στο μέτωπο, όπως λέγει η Αποκάλυψη. Ούτε θα ζητηθεί άρνηση της πίστεώς μας σε οποιοδήποτε προστάδιο του χαράγματος.


Ξεκάθαρα η Καινή Διαθήκη, απλά μας αναφέρει ότι μαζί με όλα τα άλλα σημεία (ίδρυσις κράτους του Ισραήλ, ανέγερση ναού Σολομώντος κτλ.) που θα προηγηθούν του ερχομού του δήθεν Μεσσία και σωτήρα του κόσμου, ότι ένα ακόμη από αυτά τα σημεία που θα προηγηθούν θα είναι και η αλλαγή του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.


Και δια να καταλάβουμε ακριβώς και να μην ξεγελασθούμε, δια το ποιό θα είναι αυτό το νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα (διότι ανά τους αιώνες έχει αλλάξει αρκετές φορές) μας δίδει ένα χαρακτηριστικό του, μας λέγει ότι αυτό το νέο οικονομικό σύστημα θα λειτουργεί με ένα νούμερο που θα αποτελεί και το όνομα του Αντιχρίστου.


Το δε νούμερο αυτό πάλι μας λέγει ποιό θα είναι, αναφέροντάς μας τον αριθμό 666. Άρα, οποιοδήποτε άλλο οικονομικό σύστημα που δεν θα έχει τον αριθμό 666 δεν θα αφορά τους χριστιανούς.

Θα λέγαμε λοιπόν ότι προδρομικά σημεία της εμφανίσεως του Αντιχρίστου είναι

α)
Η επανίδρυσις του Κράτους του Ισραήλ.

β)
Η αλλαγή του οικονομικού τρόπου συναλλαγής των ανθρώπων και η χρήσις σε αυτό του αριθμού 666. Οι δε οικονομικές συναλλαγές θα γίνονται με το χέρι η το μέτωπο.

γ)
Η εμφάνιση των δύο προφητών Ενώχ και Ηλία.

δ)
 Η ανέγερσις ξανά του ναού του Σολομώντα.

Όταν δείτε, λέει η Αγία Γραφή να γίνονται όλα αυτά τα σημάδια στην ανθρωπότητα τότε πλησιάζει ο καιρός της εμφανίσεως του Αντιχρίστου.
Το δεύτερο σημείο που αναφέρεται στην αλλαγή του οικονομικού τρόπου συναλλαγής των ανθρώπων και που θα γίνεται, ως λέγει η Γραφή, με το δεξί χέρι η με το μέτωπο, και θα έχει ως χαρακτηριστικό «κλειδί» το νούμερο 666, η Αγία Γραφή μας λέγει και τονίζει ότι αυτόν τον τρόπο οικονομικής συναλλαγής θα τον επιβάλλουν τα όργανα του Αντιχρίστου στους ανθρώπους ακόμη και δια της βίας (διαφορετικά θα χάνουν μισθούς, συντάξεις, περιουσιακά στοιχεία, υγειονομική περίθαλψη κ.α) διότι δεν θα μπορούν να συναλλάσονται οικονομικά... Αλλά η Αγία Γραφή καλεί τους χριστιανούς να μη δεχθούν αυτόν τον νέο τρόπο οικονομικής συναλλαγής με το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο, διότι όποιος χριστιανός το δεχθεί θα χάνει την ψυχή του.

Μακαριώτατε,

Αλλά ενώ η Αγία Γραφή λέγει ότι με διαφόρους πλάνους τρόπους θα προσπαθήσουν τα όργανα του Αντιχρίστου να επιβάλλουν το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο, ως νέο οικονομικό τρόπο συναλλαγής, πλανώντας ακόμα και εξαπαντώντας τον άνθρωπο, ώστε με τη θέλησή του να δεχθεί το χάραγμα στο χέρι η στο μέτωπο, εν τούτοις πουθενά δεν αναφέρει ότι όταν οι άνθρωποι θα δεχθούν το χάραγμα ως νέο οικονομικό σύστημα, θα τους ζητηθεί η άρνηση της πίστεώς μας.

Ας δούμε λοιπόν τι λέγει η Αγία Γραφή προς τους χριστιανούς και το τι θα πάθουν όσοι πλανηθούν και πάρουν το χάραγμα ώστε να εισέλθουν στο νέο οικονομικό σύστημα συναλλαγών.

«Όστις λαμβάνει το χάραγμα επί του μετώπου αυτού η επί την χείρα αυτού, και αυτός πίεται εκ του οίνου του θυμού του Θεού.... της οργής αυτού, και βασανισθήσεται εν πυρί και θείω ενώπιον των Αγίων Αγγέλων και ενώπιον του αρνίου.... και ουκ έχουσιν ανάπαυσιν ημέρας και νυκτός....... ει τις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού» (Αποκ. ιδ´ 9-11).
Ξεκάθαρα λοιπόν μας λέγει η Αγία Γραφή ότι αυτός που θα μπει σε αυτό το οικονομικό σύστημα και θα πάρει με τη θέλησή του το χάραγμα, δεν θα έχει ανάπαυση μέρα και νύχτα αλλά και θα βληθεί εις την αιώνια κόλαση.

Μακαριώτατε,

Οι αναμένοντες τον νέον Μεσσία θα ήταν πολύ ανόητοι, εάν δίδοντας το χάραγμα οπουδήποτε, σε κάρτα, στο χέρι η στο μέτωπο κτλ. μας ζητούσαν την άρνηση του Χριστού μας και της πίστεώς μας.
Πουθενά δεν λέγει ότι όποιος λάβει το χάραγμα δια να κάνει τις οικονομικές συναλλαγές του δεν θα μπορεί να εξομολογείται, να κοινωνεί, να προσεύχεται, η αν είναι κληρικός να ιερουργεί. Απλά μας λέγει η Αγία Γραφή ότι όποιος το δεχθεί θα βασανίζεται ημέρα και νύχτα και εδώ και εις την αιώνια κόλαση.

Εάν οι αναμένοντες τον Μεσσία μας εζητούσαν να αρνηθούμε το Χριστό μας, τότε ουδείς θα έπαιρνε το χάραγμα και ουδείς θα δεχόταν να εισέλθει στο το νέο αυτό παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα και στην παγκόσμια τράπεζα πληροφοριών. Όπως λέγει η Γραφή θα μας εξαπατήσουν, θα μας πλανήσουν, θα μας ξεγελάσουν, δι᾽ αυτό και πρέπει να μάτια μας να τα έχουμε ανοιχτά.

Διότι ο εχθρός πρώτα παγιδεύει το θήραμά του μέσα στη φάκα του και μετά το τρώγει. Έτσι και τα όργανα του Αντιχρίστου θα κάνουν, πρώτα θα μας εγκλωβίσουν με το χάραγμά τους μέσα στα οικονομικά ηλεκτρονικά συστήματα παρακολουθήσεως των πάντων και μετά θα βάζουν τους χαραγμένους να προσκυνούν τον Αντίχριστο ως θεόν.

Όσοι χριστιανοί αρνηθούν το χάραγμα και δεν μπουν στο νέο οικονομικό σύστημα και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση μας λέγει η Αποκάλυψη, ότι όταν έλθει ο Αντίχριστος, ο αναμενόμενος Μεσσίας των κερδοσκόπων και των οικονομικών αγορών, τότε όσοι δεν θα έχουν δεχθεί το χάραγμα ως τρόπο οικονομικής συναλλαγής, θα τους αναγκάσει δια της βίας να εισέλθουν πάντες και εκεί θα αρχίσει το μαρτύριο αίματος των ασφράγιστων χριστιανών. «και ποιεί πάντες μικρούς και μεγάλους και πλούσιους και πτωχούς ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτής, ίνα μη τις δύναται κάποιος αγοράσαι η πωλήσαι η μη ο έχων το χάραγμα...» (Αποκ. ιγ´ 16-17).


Μακαριώτατε,

Ξεκάθαρα φαίνεται εκ της Γραφής ότι το ανωτέρω εδάφιο είναι απλά ένα από τα πολλά σημεία που θα συμβούν πριν της ελεύσεως του Αντιχρίστου. Η Γραφή μας προειδοποιεί απλά ότι οι χριστιανοί δεν πρέπει να πάρουμε το σφράγισμά του, το χάραγμά του και να μην εισέλθουμε σε αυτό το νέο τρόπο οικονομικής συναλλαγής, διότι τότε θα εγκλωβισθούμε σαν τον ποντικό στη φάκα και ως τονίζουν οι Πατέρες οι χριστιανοί που θα λαμβάνουν το χάραγμα, θα χάνουν τη Θεία Χάρη, αλλά και την ελευθέρα βούλησή τους, με αποτέλεσμα να χάνουν μετά και την ψυχή τους, διότι ο δρόμος που επέλεξαν είναι άνευ επιστροφής.

Διότι ως λέγουν οι επιστήμονες τα σύγχρονα μικροτσίπ επηρρεάζουν ακόμη και την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου.


Πρέπει συνεχώς να προσέχουμε, διότι προσπαθούν να μας πλανήσουν


Μακαριώτατε,

Ο αγιορείτης ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγγελόγλου, μαθητεύσας παρά τους πόδας του οσίου Γέροντος Παϊσίου, αναφέρει από το 1996: 
«Τονίζουμε δε επειδή (οι κυβερνήσεις των λαών) δεν έχουν δεσμευθεί με τον τρόπο με τον οποίον θα δώσουν τον ενιαίο κωδικό αριθμό μητρώου (ΕΚΑΜ-Νόμος Κουτσόγιωργα 1986) είναι δυνατόν να μη χρησιμοποιήσουν σε πρώτη φάση ούτε τον γραμμωτό κώδικα, ούτε το bar code, ούτε τον αριθμό 666. Ο ενιαίος κωδικός αριθμός μητρώου για να πετύχουν το σκοπό τους, μπορεί να μπει ακόμα και σε μία απλή, μη ηλεκτρονική κάρτα στην αρχή και σταδιακά να τον μεταφέρουν στην όποια ηλεκτρονικής μορφής κάρτα η μικροτσίπ τελικά επιλέξουν. Ας μην αναπαυόμαστε και πέφτουμε θύματα αποπροσανατολισμού, διότι οι πολιτικοί θα μας υποσχεθούν ότι η ταυτότητα που θα μας δώσουν δεν θα έχει ούτε bar code ούτε 666. Μόνον έναν ενιαίο κωδικό αριθμό μητρώου (ΕΚΑΜ), τίποτε άλλο δεν θα έχει και τότε, επειδή θα αρνούμεθα να λάβουμε έστω και μία απλή κάρτα που θα έχει μόνον τον ΕΚΑΜ, θα κατηγορήσουν την Ιεραρχία και τους χριστιανούς ότι με τίποτα δεν αναπαύονται και ότι συνεχώς δημιουργούμε προβλήματα στην πολιτεία».
 
Μακαριώτατε,
Η Ευρώπη και οι κρυπτόμενες οικονομικές «αγορές» όπισθεν αυτών, ένα επιζητούν αυτήν την στιγμή, την εισαγωγή μας στο παγκόσμιο οικονομικό τους σύστημα συναλλαγών και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η οποία χωρίς τον ΕΚΑΜ δεν επιτυγχάνεται.

Δι᾽ αυτό και θα προσπαθήσουν με όλους τους ανωτέρω τρόπους, που ο Γέροντας Ιερομόναχος Χριστόδουλος προανάφερε από το 1996 και σήμερα εκπληρώνονται κατά γράμμα. Θα φτάσουν ακόμα και στις απειλές κατά της Εκκλησίας με γεγονότα τηλεοπτικά όπως είχαμε το 2005....

Δι᾽ αυτό, εμείς πρέπει να αντισταθούμε ως μας επιτάσσει ο Κύριος, οι Γραφές και οι Άγιοι Πατέρες και να μην δεχθούμε τίποτα, με οποιοδήποτε κόστος.

Θέλει προσοχή, διότι θα μας εξαπατήσουν, όπως η κυβέρνηση το 2000 εξαπάτησε το μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο με το θρήσκευμα στις ταυτότητες.


Μακαριώτατε,

Εμείς είμεθα τα τσοπανόσκυλα του ποιμνίου, εσείς είστε οι ποιμένες οι έχοντες και την ευθύνη για τας ψυχάς μας.
Τα τσοπανόσκυλα όταν ακούσουν ή δουν κάτι επικίνδυνο ή μη, γαυγίζουν ώστε ο τσοπάνης να προσέξει και να αξιολογήσει τον κίνδυνο. Εσείς ως ποιμένες των ψυχών μας έχετε λοιπόν την ευθύνη έναντι του Θεού δι’ ημάς και όλο το ποίμνιο. Εσείς θα αξιολογήσετε εάν γαυγίζουμε δικαίως ή αδίκως.
Εμείς δε έχοντες την σεβάσμιαν ιεραρχίαν της Εκκλησίας μας, τους ποιμένας δηλαδή και πατέρας των ψυχών μας, ως εμπροσθοφυλακή σε αυτήν την τιτάνια μάχη μεταξύ των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους, είμεθα παρά τους πόδας σας για να αγωνιστούμε κατά των λύκων εκείνων που ζητούν να κατασπαράξουν τη μάνδρα του Χριστού την οποία ενεπιστεύθη εις Υμάς ο Κύριος.
Μετά βαθυτάτου σεβασμού, ασπαζόμενος την δεξιάν Σας και εκζητών την ευλογίαν Σας.

Ο Γέροντας
Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης και οι συν εμοί εν Χριστώ αδελφοί

Β΄
Μύθος το τεράστιο εξωτερικό χρέος. Η El País με στοιχεία από το ΔΝΤ τον γκρεμίζει

el-pais 

Από εδώ

Όποιος Έλληνας παρακολουθεί υποτυπωδώς τα στοιχεία που εκδίδουν περιοδικά οι διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί για το εξωτερικό χρέος των διαφόρων χωρών, αισθάνεται διαρκώς οργισμένος για την αδικία που διαπράττεται από τους ξένους εναντίον της χώρας μας και του λαού μας. Εμάς χαρακτηρίζουν διαρκώς «τεμπέληδες», που δήθεν ζούμε με δανεικά από το εξωτερικό εις βάρος των υπόλοιπων Ευρωπαίων και κυρίως των Γερμανών, όπως ο χυδαίος Τύπος τους διατείνεται με κάθε ευκαιρία.
Εντελώς διαφορετική κατάσταση όμως αποκαλύπτουν τα στοιχεία π.χ. του ΔΝΤ για το συνολικό εξωτερικό χρέος των χωρών. Πόσα χρωστάει δηλαδή σε ξένους, όχι σε Έλληνες, το ελληνικό δημόσιο, οι ελληνικές τράπεζες, οι ελληνικές επιχειρήσεις και τα ελληνικά νοικοκυριά – και φυσικά το ίδιο για κάθε χώρα. Πόσα χρωστούν κράτος και ιδιώτες κάθε χώρας σε ξένους. Τα στοιχεία που θα παραθέσουμε προέρχονται από το ΔΝΤ και δημοσιεύθηκαν στη χθεσινή «Ελ Παΐς», γνωστή ισπανική εφημερίδα.
Πραγματικό σοκ προκαλούν οι πίνακες, καθώς σε όσες χώρες έχει ήδη μειωθεί ο ρόλος του κράτους έχει μειωθεί φυσικά και το δημόσιο χρέος προς το εξωτερικό, κατά κανόνα όμως έχει εκτοξευθεί το ιδιωτικό χρέος προς τους ξένους! Και φυσικά μια χώρα είναι χρεωμένη όχι μόνο αν χρωστάει το κράτος και δη σε ξένους, αλλά και όταν χρωστούν σε ξένους οι τράπεζες, οι επιχειρήσεις της και οι πολίτες της.
Πρώτο σοκ: πρωταθλητής του εξωτερικού χρέους είναι ο πιο καλός ο μαθητής του ΔΝΤ και της ΕΕ – η Ιρλανδία! Χρωστάει κυριολεκτικά τα μαλλιοκέφαλά της στους ξένους: το 1.052% του ΑΕΠ της!!! Όχι, δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους. Το εξωτερικό χρέος της Ιρλανδίας, δημόσιο και ιδιωτικό, ανέρχεται στο 1.052% του ΑΕΠ της. Οι Ιρλανδοί χρωστούν στους ξένους πάνω από δέκα φορές το ΑΕΠ της χώρας τους, αλλά τα φερέφωνα του διεθνούς πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου μόνο επαίνους έχουν για την Ιρλανδία. Προφανώς επειδή ο λαός της έσκυψε αμέσως το κεφάλι στους ξένους δυνάστες – δανειστές.
Πόσα χρωστάει η Ελλάδα στο εξωτερικό; Μόλις 163% του ΑΕΠ μας – έξι φορές λιγότερο από την Ιρλανδία.
Γιατί όμως λέμε «μόλις» 163% του ΑΕΠ μας; Το 163% δεν είναι ένα τεράστιο νούμερο; Σίγουρα είναι μεγάλο αυτοτελώς, αλλά για να το χαρακτηρίσουμε ή όχι «τεράστιο», πρέπει να το εξετάσουμε και συγκριτικά.
Αν είναι «τεράστιο» το 163% της Ελλάδας, τότε πώς θα χαρακτηρίζαμε το 431% της Βρετανίας; Ναι, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, η κάποτε παντοκράτειρα Βρετανία χρωστάει σε ξένους το 431% του ΑΕΠ της! Αυτοί οι αλητήριοι «γιάπηδες» και «γκόλντεν μπόις» του Σίτι του Λονδίνου, που χαρακτηρίζουν δήθεν με ευφυολόγημα «γουρούνια (PIGS)» τις τέσσερις χώρες της Μεσογείου (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) πώς χαρακτηρίζουν τη δική τους χώρα που χρωστάει σε όλη την υφήλιο;
Χρησιμοποιήσαμε τη λέξη «μόλις» για το 163% του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας, γιατί το εξωτερικό χρέος μιας κραταιάς οικονομίας όπως της Ολλανδίας ανέρχεται στο 310,5% του ΑΕΠ της! Αλλά και του γειτονικού της Βελγίου ανέρχεται στο 275,6% του ΑΕΠ του.
Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό μάλιστα να διαπιστώνει κανείς -κατάπληκτος, ομολογουμένως- ότι το εξωτερικό χρέος ακόμη και της ζάπλουτης Ελβετίας λόγω των αδιάκοπων χρηματοοικονομικών παιχνιδιών των πανίσχυρων τραπεζών της, ανέρχεται στο απίστευτο 276,5% του ΑΕΠ της! Έχει τέτοιο ποσοστό εξωτερικού χρέους η Ελβετία και μας πειράζει το 231% της Πορτογαλίας, το 167,5% της Ισπανίας ή το 123% της Ιταλίας; Είμαστε σοβαροί;
Ακόμη και η… Δανία (!) έχει μεγαλύτερο εξωτερικό χρέος από την Ελλάδα (197% του ΑΕΠ) όπως και η Γαλλία (190,6%) και πάει λέγοντας…
Το τελειωτικό χτύπημα όμως σε αυτήν την αισχρή επίθεση κατά της Ελλάδας το δίνει το γεγονός ότι ίδιο εξωτερικό χρέος με τη χώρα μας έχει και η ίδια η… Γερμανία – 163% εμείς και 161% του ΑΕΠ τους αυτοί! Τελεία και παύλα.

Υποκρισία: Μύθοι περί των αγορών

Σκοπιμότητες και μόνο υπηρετεί η στάση των αγορών μη διστάζοντας να αντιμετωπίζουν τα ίδια στοιχεία με αντιδιαμετρικό τρόπο, αν αυτό υπηρετεί τα συμφέροντά τους. Αυτό επισημαίνει η «Ελ Παΐς» οργισμένη:
«Έτος 2007. Η Ισπανία είναι μια ευημερούσα δύναμη, η επενδυτική δυνατότητα της οποίας πείθει τις αγορές μέχρι του σημείου να προσελκύσει ξένο κεφάλαιο της τάξης σχεδόν του 160% του ΑΕΠ.
Έτος 2010. Η Ισπανία είναι μια χώρα με πήλινα πόδια που χρωστάει στο εξωτερικό περισσότερο από 170% του ΑΕΠ της, πράγμα που γεννά αμφιβολίες έγκαιρης επιστροφής του. Σε λιγότερο από τρία χρόνια, ο παραμορφωτικός φακός των αγορών διαβάζει με πλήρως αντίθετο τρόπο δύο πολύ όμοια νούμερα»! [Γιώργος Δελαστίκ, Έθνος]

Γ΄
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποκαλύπτει την σχέση της λέσχης Bilderberg και του σιωνισμού
[και συμπαραστέκεται στους Αγανακτισμένους]



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.comἘν Πειραιεῖ τῇ 3ῃ Ἰουνίου 2011
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Καθώς βαθαίνει ἡ κρίση καί ἡ ὕφεση συγκλονίζει τήν χώρα μας οἱ ἐκβιασμοί τῆς Κυβέρνησης διά στόματος τοῦ Ὑπουργοῦ Οἰκονομικῶν ἀποδεικνύουν ἐναργέστατα τήν βασιμότητα τῆς γνωστῆς δήλωσης τοῦ πρ. Διευθύνοντος Συμβούλου τοῦ ΔΝΤ περί «προεκλογικῶν ὑπογείων διαδρομῶν» διά τήν οἰκονομική ὑποδούλωση καί ἐξαθλίωση τῆς χώρας μέ στοχοθεσία τήν ἀπομείωση τῶν οἰκονομικῶν της ἀξιῶν καί μεγεθῶν καί τήν ἁρπαγή τοῦ φυσικοῦ της πλούτου καί τῶν βασικῶν ὑποδομῶν της σέ ἐξευτελισμένες τιμές ἐφαρμόζοντας τήν γνωστή μέθοδο τῶν ἁρπακτικῶν τοῦ διεθνιστικοῦ συστήματος.

Ναυαρχίδα ὅλου αὐτοῦ τοῦ δολίου καί αἰσχροῦ σχεδιασμοῦ εἶναι ἡ σατανοκίνητη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, πού ἀποτελεῖ τόν πολιτικό βραχίονα τοῦ διαμονιώδους Σιωνιστικοῦ τέρατος καί ἡ ὁποία εἶναι ἡ συντονίστρια τῶν διαφόρων μασονικῶν καί ναζιστικῆς ὑφῆς ὀργανώσεων πού στοχεύουν στήν παγκόσμια ὀλιγαρχική καί τυρρανική διακυβέρνηση. Πρῶτα μέλη τῆς ναυαρχίδας ὑπῆρξαν ὁ Πολωνοεβραῖος Ρότζερ Ρέντιγκερ καί ὁ ναζιστής πρίγκηπας Μπέρνχαρντ τῆς Ὀλλανδίας, χρηματοδότες δέ ὅλος ὁ «καλός» κόσμος Σιωνιστές καί Ναζιστές Ρότζιλντ, Ροκφέλερ, Schiff, Kuhn, Loeb, Οὐόλεμπεργκ κλπ. Αὐτή ἡ ὀργάνωση ἀνέλαβε νά δημιουργήσει ὅλα τά διεθνῆ ὄργανα πού θά ὑπηρετούσαν δῆθεν τήν παγκόσμια εἰρήνη. Γιά παράδειγμα τόν Ο.Η.Ε. τοῦ ὁποίου τό κτίριο κτίστηκε σέ οἰκόπεδο τῶν Ροκφέλερ. Ὁ μακροβιότερος Γραμματέας του ἦταν ὁ διαβόητος Κούρτ Βάλτ Χάιμ, σκληρός ναζιστής μέ κατηγορίες γιά ἐγκλήματα κατά τῆς ἀνθρωπότητος. Καριέρα μεγάλη ἔκανε στόν Ὀργανισμό ὁ ἐπίσης διαβόητος Κόφι Ἀνάν, σύζυγος τῆς ἀνεψιᾶς τοῦ Οὐόλεμπεργκ, ἑνός ἀπό τούς κύριους χρηματοδότες τῆς Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Μέ πρόσχημα τό «ἀντικομμουνιστικό ἄλλοθι» δημιούργησαν ὅλες τίς ὀργανώσεις πού ἐλέγχουν τόν πλανήτη. Δημιούργησαν τήν Παγκόσμια Τράπεζα μέ πρῶτο Πρόεδρο τόν ἑβραῖο Εὐγένιο Μάγιερ, πατέρα τῆς Κ. Γκράχαμ, ἡ ὁποία εἶναι ἡγετικό στέλεχος τῆς Λέσχης Μπίλντεμπεργκ ["Νεκρός": μια κάπως "επίσημη" άποψη για το τι είναι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ (από την πλευρά των ίδιων) δες εδώ].

Ὁ ἔλεγχος τῶν Διεθνῶν Ὀργανισμῶν ὅπως τοῦ ΟΗΕ, τῆς Παγκόσμιας Τράπεζας, τοῦ ΔΝΤ, τοῦ Διεθνοῦς Δικαστηρίου κλπ ἔδωσε τήν δυνατότητα τοῦ ἐλέγχου τῆς παγκόσμιας μεταπολεμικῆς τάξης. Μέσα ἀπό τούς διαδρόμους τοῦ σιωνισμοῦ, μέσα σέ αὐτή τήν «χρυσή μήτρα» παρήχθησαν ὅλα τά γνωστά σήμερα golden boys, ἄνθρωποι οἱ ὁποίοι ἐντασσόμενοι στό σύστημα ταξίδευαν ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς στίς ὕπατες θέσεις τῶν ἡγεσιῶν τῶν Κρατῶν καί τῶν πολυεθνικῶν ἑταιριῶν. Ἔτσι ἐπιτέθηκαν σέ ὅλον τόν κόσμο ἱδρύοντας διεθνεῖς ἑνώσεις μέ σκοπό τήν ἐπιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τά γνωστά ὀνόματα, Κίσινγκερ, Γούλφοβιτς, Όλμπράιτ, Πέρλ, Χάντιγκτον, Τσόμσκι καί ἕνας στρατός τῶν ΜΜΕ μέ ἐπικεφαλῆς ἐπιφανή στελέχη τῆς Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ὅπως τήν Κ. Γκράχαμ τῆς Οὐάσιγκτον Πόστ, ἔστησε ἕνα τεράστιο δίκτυο πλύσης ἐγκεφάλου, ἕνα παγκόσμιο δίκτυο παραπληροφόρησης καί μιά βιομηχανία παραγωγῆς προπαγανδιστικοῦ ὑλικοῦ. Τά περίφημα δίκτυα CBS, ABC, NBC καί CNN ἀποτελοῦν τούς ἐπικοινωνιακούς βραχίονες αὐτοῦ τοῦ συστήματος. Ὁ Σάμερ Ρέντστόουν (τό γένος Ρόθστάϊν) ἔχει τόν ἔλεγχο τοῦ CBS, στή Viacom, στό MTV (πρόεδρος ὁ Μπράϊαν Γκρέϊντεν) καί ταυτοχρόνως ἰδιοκτήτης τῆς Black Entertainment Television. Πρόεδρος τοῦ CBS εἶναι ὁ Λέσλι Μούνβς, ὁ μεγάλος ἀνηψιός τοῦ Δαβίδ Μπέν Γκουριόν. Ὁ Μίκαελ Ἄϊσνερ εἶναι ὁ κύριος ἰδιοκτήτης τῆς Disney Capitol Cities, πού κατέχει τό ABC. Ὁ Ντέϊβιντ Γουέστιν εἶναι πρόεδρος τοῦ ABC News. Ὁ Λόϋντ Μπράουν εἶναι πρόεδρος τοῦ ABC Entertainment. Ὁ Νήλ Σαπίρο εἶναι πρόεδρος τοῦ NBC News. Ὁ Τζέφρυ Ζούκερ εἶναι ἐπικεφαλῆς τοῦ NBC Entertainment μέ τόν Τζάκ Μέγιερς δεξί του χέρι. Παρ’ ὅτι ὁ Ρούμπερτ Μέρντοχ τοῦ Fox δέν εἶναι Ἑβραῖος, ὁ πρόεδρος τῆς ἑταιρείας Μέλ Καραμάζιν, ὁ Νο 2 Πήτερ Τσέρνιν καί οἱ Γκάϊλ Μπέρμαν καί Σάντυ Γκρούσοου εἶναι. Ὁ Μέρντοχ ἔχει λάβει πολλά βραβεῖα ἀπό διάφορα ἑβραϊκά ἱδρύματα. Ὁ Τζέϊμι Κέλνερ εἶναι πρόεδρος τῆς Turner Broadcasting. Ὁ Γουόλτερ Άϊζάκσον εἶναι διευθυντής εἰδήσεων στό CNN, ὅπου βρίσκονται ἐπίσης οἱ Γούλφ Μπλίτζερ, Λάρυ Κίγκ, Πάουλα Ζάν καί ἡ κόρη τοῦ Τέντ Κόππελ, Ἀντρέα. Ὁ Τζόρνταν Λεβίν εἶναι πρόεδρος τῆς Warner Entertainment. Ὁ Χάουαρντ Στίγκερ τῆς Sony Corp. of America. Ὁ Ρόμπερτ Σίλερμαν εἶναι ἱδρυτής τῆς Clear Channel Communications. Ὁ Ἰβάν Σέϊντενμπεργκ εἶναι πρόεδρος τῆς Verizon Communications. Ὁ Τέντυ Σέμελ (πρώην συμπρόεδρος στή Warner) στή Yahoo. Ὁ Μπάρυ Ντίλερ, πρώην ἰδιοκτήτης τῆς Universal Entertainmet, εἶναι πρόεδρος τῆς USA Interactive. Ὁ Τζόελ Κλάϊν, πρόεδρος τῶν ἐπιχειρήσεων Bertelsmann στήνἈμερική (τό μεγαλύτερο ἐκδοτικό συγκρότημα τοῦ κόσμου).

Η εικόνα αυτή αφορά στη συνεδρίαση της Λ. Μπίλντερμπεργκ του 2010 και προέρχεται, με σχετικό άρθρο, από το αγωνιστικό blog Κλασσικοπερίπτωση
Τά ἀνάλογα ἀφοροῦν καί τά μεγάλα ἔντυπα τῶν Η.Π.Α. Ὁ Μόρτ Ζούκερμαν, ἐπικεφαλῆς τοῦ συμβουλίου προέδρων τῶν Μειζόνων Ἑβραϊκῶν Ὀργανισμῶν τῶν ΗΠΑ εἶναι ἰδιοκτήτης τῶν US News, World Report, NY Daily News,. Ὁ Ἄρθουρ Σούλτσμπεργκερ Τζ. ἐκδίδει τούς New York Times, τήν Boston Globe, κ.ἄ. Ὁ Μάρτυ Πέρετζ τήν New Republic καί ὁ Γουίλιαν Κρίστολ τήν Weekly Standard. Ὁ Ντόναλντ Γκράχαμ Τζ. εἶναι πρόεδρος στό Newsweek καί στήν Washington Post. Ὁ Μάϊκλ Λεντίν τοῦ σκανδάλου Ἰράν-Κόντρας, ἐκδίδει τό National Review. Ὁ Ρόν Ρόζενταλ καί ὁ Φίλ Μπρονστάϊν διευθύνουν τήν SF Chronicle. Ὁ Ντέιβιντ Σνάϊντερμαν κατέχει τήν Village Vioce καί ἄλλα ἑβδομαδιαῖα «ἐναλλακτικά» ἔντυπα. Στό Χόλλυγουντ, πού ἀπό ἑβραίους πῆρε τή σημερινή μορφή του ὡς «πλυντήριο», δεσπόζουν ὁ Στῆβεν Σπήλμπεργκ, ὁ Ντέϊβιντ Γκέφεν καί ὁ Τζέφρυ Κράντζμπεργκ τῆς Dreamworks, ὁ Ἄϊσνερ τῆς Disney, ὁ Ἄμυ Πασκάλ πρόεδρος τῆς Columbia καί πολλοί ἄλλοι.

Ἐρευνώντας τούς διευθύνοντες συμβούλους ὅλων αὐτῶν τῶν μηχανισμῶν καί τοῦ παγκόσμιου μηχανισμοῦ παραγωγῆς καί διασποράς προπαγάνδας τῆς νέας τάξης, βλέπομε πώς ἔστησαν ἕνα παγκόσμιο μηχανισμό ὁ ὁποῖος ἀποφασίζει ποιός θά γίνει διάσημος, ποιός θά ἀναλάβει τήν ἡγεσία ἑνός λαοῦ ἤ μιᾶς πολυεθνικῆς ἑταιρείας καί ποιοί θά γίνουν image mekers τῆς ἐλεγχόμενης παραπληροφόρησης τοῦ ἔντυπου καί ἡλεκτρονικοῦ τύπου σέ ὅλη τή γῆ. Γνωστά τά ὀνόματα τοῦ Χάϊμ Σαμπάν, τοῦ Ρ. Μέρντοχ, τοῦ Ρ. Λώντερ, τοῦ Κόνραντ Μπλάκ, τοῦ Ντέ Μπενεντέτι. Μέ ἐπικεφαλῆς τήν Ὀμοσπονδιακή Τράπεζα τῶν ΗΠΑ ὑπό τόν σιωνιστή Γκρίνπαν καί μέ ἐκτελεστικά ὄργανα τήν Παγκόσμια Τράπεζα μέ ἐπικεφαλής τό σιωνιστή Γούλφενσον καί τήν Κεντρική Εὐρωπαϊκή Τράπεζα μέ ἐπικεφαλῆς τόν σιωνιστή Τρισέ καί τήν περίφημη Ντόϊτσε Μπάνκ τῆς κας Μέρκελ μέ ἐπικεφαλῆς τόν σιωνιστή Ἄκερμαν ἔχουν ἰσοπεδωθεῖ τά πάντα.

Τήν ἐπίθεση ξεκίνησε ἡ Ὀμοσπονδιακή Τράπεζα τῶν ΗΠΑ, (ὁμήρου τοῦ σιωνιστικοῦ τέρατος), μέ στόχο τό σύνολο τῶν κρατῶν τῆς γῆς καί μέ κεφάλαια, αὐτά τῆς Λέσχης Μπίλντεμνπεργ. Μέ τήν μείωση τῶν ἐπιτοκίων στόχος τους ἔγινε νά «πλημμυρίσουν» τήν Δύση μέ φθηνό χρῆμα, ὥστε νά καταστρέψουν τό βιομηχανικό της κεφάλαιο. Γιγαντώθηκαν ἀφύσικα μέ τόν «ἀέρα» τῶν στεγαστικῶν δανείων στίς ΗΠΑ καί μετά βγῆκαν στόν πλανήτη νά σαρώσουν τά πάντα. Ἔριξαν χρῆμα στήν ἀγορά μέ τρόπο πού νά καταστρέφει τό κεφάλαιο. Χρηματοδότησαν τό ἐμπόριο καί αὐτό ἐξουθένωσε τήν παραγωγή. Ντοϊτσε Μπάνκ, Γκόλντμαν Σάξ καί ἄλλος ὑπό τίς εὐλογίες τῆς Εὐρωπαϊκῆς Τράπεζας σάρωσαν τά πάντα. Ὁ «βομβαρδισμός» τῆς Εὐρώπης ἦταν πλήρης καί ἰσοπεδωτικός. Μέσα σέ ἐλάχιστα χρόνια τό σύνολο τῆς παραγωγῆς τῆς Δύσης μεταφέρθηκε στήν Κίνα, ἡ Δύση ἔμεινε παντελῶς ἄνεργη.

Ἡ αὐτοκρατορία τῆς Μπίλντεμπεργκ ὑψώνεται πάνω σέ νεκρά κουφάρια ἐργοστασίων.
Γιά νά μήν ἀντιδροῦν οἱ λαοί σέ αὐτή τήν καταστροφή χρησιμοποιήθηκαν χρήματα ὥστε νά δημιουργήσουν τήν ψευδαίσθηση μιᾶς νέας πρωτοφανοῦς καί «μυστηριώδους» οἰκονομίας, ἡ ὁποία δημιουργεῖ ἀνάπτυξη καί εὐημερία χωρίς παραγωγή. Μιᾶς νέας οἰκονομίας, ἡ ὁποία δημιουργεῖ χρῆμα ἀπό τό χρῆμα. Μιᾶς νέας οἰκονομίας ἡ ὁποία συντηρεῖ κάποιον χωρίς νά εἶναι ἀπαραίτητο αὐτός νά ἐργάζεται.

Ὅλες αὐτές οἱ «ψευδιασθήσεις» δημιουργήθηκαν ἀπό τό φθηνό χρῆμα καί τόν ὑπερδανεισμό, εἴτε αὐτός ἀφοροῦσε τά μή παραγωγικά κράτη, εἴτε τά «ἄνεργα» νοικοκυριά. Τά δάνεια εἶχαν περάσει καί στόν ἁπλό κόσμο καί γι’ αὐτό οἱ λαοί δέν ἀντιδροῦν τήν στιγμή τῆς καταστροφῆς. Οἱ σιωνιστές στήν πραγματικότητα ἐξαγόρασαν τήν ἀπάθειά τους, τούς νάρκωσαν προκειμένου νά μήν ἀντιδράσουν.

Τήν ἴδια ὥρα πού ἡ Δύση ἰσοπεδωνόταν μέ αὐτόν τόν περίεργο βομβαρδισμό χρήματος στόν λεγόμενο ὑπανάπτυκτο κόσμο ὁ Γούλφενσον τῆς Παγκόσμιας Τράπεζας, τῆς Τράπεζας πού σύμφωνα μέ τόν πρ. ἀντιπρόεδρό της Τζόζεφ Στίγκλιτς ὄχι μόνο δέν βοηθοῦσε τά κράτη νά ξεφύγουν ἀπό τίς κρίσεις ἀλλά ἀντίθετα δημιουργοῦσε τίς κρίσεις μέ «φθηνό»χρῆμα, ὡδήγησε σέ ἐγκληματικό ὑπερδανεισμό καί ἐν τέλει στήν ὀμηρεία του. Τά χρήματα δόθηκαν χωρίς κανένα ἀναπτυξιακό στόχο καί μετατράπηκαν σέ διαφθορά. Μέ τά χρήματα αὐτά δέν χτίστηκε οὔτε ἕνα σχολεῖο, οὔτε ἕνα ἐργοστάσιο, οὔτε ἕνα νοσοκομεῖο. Ἔγιναν βίλες, σκάφη ἀναψυχῆς, ἀμοιβές πόρνων, πολυτελῆ αὐτοκίνητα διεφθαρμένων ἀξιωματούχων. Σέ κράτη θεόφτωχα ξεπηδοῦσαν μέσα σέ μιά νύχτα διεσεκατομμυριοῦχοι διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί, οἱ ὁποίοι δένουν ἀπόλυτα μέ τά συμφέροντα τῶν ἰμπεριαλιστῶν σιωνιστῶν. Οἱ λαοί στήν κυριολεξία λιμοκτονοῦν κάτω ἀπό τίς συνθῆκες κάλυψης τοῦ δανεισμοῦ τους καί ξεπουλοῦν σέ ἐξευτελιστική τιμή ὅτι πολυτιμότερο διαθέτουν. Ὀρυχεῖα, πετρελαιοπηγές, φυτεῖες κλπ πῆγαν μέσα σέ λίγα χρόνια στά χέρια τῶν πολυεθνικῶν. Ὁ ἀνεπτυγμένος κόσμος δέν ἀντιδρᾶ γιατί ἁπλούστατα οἱ ἐγκληματίες ἔχουν ἐξασφαλίσει τήν σιωπή του, ἐλέγχοντας τήν ἐνέργεια καί μέσῳ αὐτῆς τήν τεχνολογία. Οἱ 7 ἀδελφές τῶν πετρελαίων γνωρίζουν τό παιγχνίδι τοῦ ἐκβιασμοῦ κάθε φορά πού ἡ ἀνθρωπότης ἀντιδρᾶ στά ἐγκλήματα τοῦ συστήματος.

Ἀπό τήν στιγμή πού μέ τόν ὑπερδανεισμό ἔδεσαν τό σύνολο τῶν κρατῶν τοῦ πλανήτη στό ἅρμα τους, στόχος τους ἔγιναν οἱ ἴδιοι οἱ λαοί τῶν πιό ἀνεπτυγμένων κρατῶν. «Σκόρπισαν» χρῆμα καί πρέπει νά τό «μαζέψουν». Ἐλέγχοντας τά διεθνῆ ὄργανα καί τίς κυβερνήσεις τῶν διεφθαρμένων, τίς ὁποῖες ἐπέβαλαν μέ τήν πλύση ἐγκεφάλου τῶν ἐγκαθέτων ΜΜΕ ἔσπασαν τά προστατευτικά φράγματα τῶν ἐθνικῶν οἰκονομιῶν. Ὅ,τι νόμο θέλουν μποροῦν νά τόν περάσουν μέ ἕνα ἄρθρο μέσα σέ μία νύχτα καί ὅποιος ἀντιδρᾶ φεύγει ἀπό τή «μέση». Μόνοι τους ἀποφάσισαν, νομοθέτησαν καί ἐκτέλεσαν τό μεγαλύτερο οἰκονομικό ἔγκλημα ὅλων τῶν ἐποχῶν. Ἔβαλαν τούς λαούς στά Χρηματιστήρια καί τούς λεηλάτησαν ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς. Αὐτοί ἀποφάσισαν νά γίνεται τό χρηματιστηριακό παιγχνίδι μέ «ἀέρα». Γνωστή ἡ δρᾶση τήν σιωνιστῶν Μπάφετ καί Σόρος, Μπλάκφάϊντ τῆς Γκόλντμαν Σάξ, Φούλντ τῆς Λέμαν Μπρόδερς, Schwab τῆς ὁμώνυμης ἑταιρείας κλπ. Λεηλάτησαν τό ἕνα χρηματιστήριο μετά τό ἄλλο, τόν ἕναν λαό μετά τόν ἄλλο καί μέ τίς ἐπενδυτικές τους τράπεζες «μόλυναν» τήν χρηματοοικονομική ἀγορά μέ «τοξικά» ὁμόλογα μέ στόχο νά λεηλατήσουν καί τούς «κουμαπράδες»τῶν λαῶν. Τά χρήματα πού δέν βρίσκονταν στήν ἀγορά ἀλλά στά Ταμεῖα τῶν μεγάλων ΔΕΚΟ καί τῶν ἀσφαλιστικῶν ὀργανισμῶν. Ἡ δύναμη τεραστίων δημοσίων ἐπιχειρήσεων καί ὁ πλοῦτος μιᾶς ὁλόκληρης γενιᾶς ἐργαζομένων ἔγιναν «τοξικά»χαρτιά ἄνευ ἀξίας καί ἔτσι ἐπαναλαμβάνουν τώρα στίς κατεστραμένες χῶρες τῆς Δύσεως τήν ἴδια μέθοδο μέ τίς ὑπανάπτυκτες, τίς ὁδήγησαν στόν ὑπερδανεισμό γιά νά ἁρπάξουν αὐτά πού οἱ λαοί θεωροῦν «ἱερά καί ὅσια» καί τά ὁποῖα ἦταν ἀδιαπραγμάτευτα. Ἔχοντας ὑπό τήν ἀπόλυτη ἐξουσία τους τίς διεφθαρμένες ἡγεσίες εἶναι εὔκολο νά τό καταφέρουν. Μέ τά χρήματα πού ἅρπαξαν ἀπό τά χρηματιστήρια ἀγοράζουν πάμφθηνα τίς δημόσιες ἐπιχειρήσεις μέσῳ τοπικῶν ἐγκαθέτων πού ἔχει ἐκπαιδεύσει ἡ μασονική γάγραινα καί ἔχει ἀχρειώσει τό σαρκολατρικό, ἠδυπαθές καί ὑλιστικό καί οὐσιαστικά ἀθεϊστικό ἰδεολόγημα τῆς παγκόσμιας διακυβέρνησης καί τῆς παγκόσμιας ἑωσφορικῆς καί σατανιστικῆς θρησκείας.

Στόχος εἶναι βέβαια, ὅλος ὁ πλανήτης, ὅλα τά κοιτάσματα τῶν μή ἀνανεωσίμων πόρων τοῦ πλανήτη, οἱ τηλεπικοινωνικές, ἐνεργειακές καί ὑδρευτικές ὑποδομές. Τό σύνολο τῶν ἀμυντικῶν, ὑγιειονομικῶν, ἀσφαλιστικῶν καί τραπεζικῶν συστημάτων. Οἱ γεωργικές ἐκτάσεις, ἡ τεχνολογία τῶν βιομηχανικῶν κλάδων. Μέχρι καί τό ὀδικό δίκτυο ἔχουν βάλει ὡς στόχο ἀπόκτησής του.

Πλήρης ἀπόδειξη τῶν ἀνωτέρω ἀποτελεῖ τό γεγονός ὅτι τό Ἀμερικανικό Κράτος πού τούς ἐξέθρεψε καί τούς ἀνέχθηκε εἶναι τόσο ὑπερχρεωμένο πού μοιάζει περισσότερο μέ τό Μπαγκλαντές παρά μέ δυτική δημοκρατία. Ἔντεκα τρισεκατομμύρια δολλάρια χρωστοῦν οἱ ΗΠΑ. Τρία ἑκατομμύρια ἐξώσεις ἐκδόθηκαν τόν τελευταῖο χρόνο. Τριάντα ἑκατομμύρια ἄνθρωποι ἐξαρτῶνται ἀπό τά δημόσια συσσίτια. Πενήντα ἑκατομμύρια Ἀμερικανοί εἶναι ἐπισήμως οἱ ἀνασφάλιστοι. Δέν ὑπάρχει λοιπόν ἡ θρυλική Ἀμερικανική αὐτοκρατορία ἀλλά ἀντιθέτως ἡ οἰκονομική αὐτοκρατορία τῶν Σιωνιστῶν μελῶν τῆς λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Σήμερα γιά πρώτη φορά στήν ἱστορία τῆς ἀνθρωπότητος τά κράτη ἔχουν μιά οἰκονομική ὁμοιογένεια, τήν ὁμοιογένεια τῆς καταστροφῆς.

Ὅ,τι ἀνῆκε στούς λαούς σήμερα ἀνήκει στίς πολυεθνικές τοῦ Σιωνισμοῦ. Προδόθηκαν οἱ λαοί ἀπό τίς δοτές ἡγεσίες τους. Κεφάλαια καί ἀγορές παραδόθηκαν στά ἀφεντικά τῶν Μπίλντεμπεργκς. Ἄν δεῖ κάποιος τί συμβαίνει σήμερα στήν Ἑλλάδα μπορεῖ νά καταλάβει τί πραγματικά συμβαίνει στήν Γαλλία, τήν Γερμανία, τήν Ἰταλία, τήν Βρετανία κλπ. Πρῶτα ἡ λέσχη «ἐκτίμησε» τά προσόντα τοῦ Μπλέρ καί κατόπιν τόν «ἀνεκάλυψε» ὁ Βρετανικός λαός. Πρῶτα ἡ λέσχη «ἐκτίμησε» τά προσόντα τοῦ Σαρκοζί καί κατόπιν τόν «ἀνεκάλυψε» ὁ Γαλλικός λαός. Μέχρι καί ἡ πρώην «κομμουνίστρια» Μέρκελ μέσα ἀπό τούς διαδρόμους τῆς Λέσχης ἔφτασε στήν θέση τῆς Καγκελαρίας τῆς Γερμανίας. Ὅλοι οἱ ἡγέτες τῆς Εὐρώπης εἶναι ἐπιλεγμένοι ἀπό τήν λέσχη. Ὅλοι τους διορισμένοι νά ὑπηρετοῦν τά ἀφεντικά τους εἰς βάρος τῶν λαῶν πού τούς ψηφίζουν. Τό ἴδιο συμβαίνει καί μέ τά συλλογικά ὄργανα τῆς Ε.Ε. Ἀπό τό θλιβερό Μπαρόζο μέχρι τόν Σολάνα, ὅλοι λειτουργοῦν μέ «ραβασάκια» τῆς Λέσχης. Ὅποιος ἀντιδρᾶ δέν πάει ἁπλά σπίτι του ἀλλά φυλακή γιά διαφθορά. Ἔχουν στήσει μιά βιομηχανία παραγωγῆς μελλοντικῶν ἡγετῶν μέ τήν δύναμη τῶν μέσων διεθνοῦς προπαγάνδας, τά ὁποῖα διαθέτουν δημιούργησαν μιά τρομερή βιτρίνα γιά κάποια πολύ συγκεκριμένα πανεπιστήμια τῶν ΗΠΑ. Τό περίφημο Ivy League περιλαμβάνει 8 ἀπό αὐτά ἀπρόσιτα γιά τούς πολλούς, προσιτά γιά τούς ἐκλεκτούς τῆς Λέσχης καί ἀσφαλῶς δέν εἶναι τυχαῖο ὅτι ἐλέγχονται πλήρως μέ προέδρους σιωνιστές Ἑβραίους. Στό Τάφτ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Lawrence Bacow. Στό Χάρβαρντ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Lawrence Summers, πού διαδέχθηκε τόν ἐπίσης ἑβραῖο Neil Redenstine. Στό Γέιλ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Richard Levin. Στό Πρίνστον πρόεδρος εἶναι ἡ ἑβραῖα Shirley Tilghman, πού διαδέχθηκε τόν ἑβραῖο Harvey Shapiro. Στό Κορνέλ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Jeffrey Lehman. Στό Πανεπιστήμιο τῆς Πενσυλβάνιας πρόεδρος εἶναι ἡ ἑβραῖα Judith Robin. Ἐκεῖ κατασκευάζονται οἱ δοσίλογοι τῆς Νέας Τάξης καί οἱ ἡγέτες τῆς Νέας Ἐποχῆς. Δέν φοροῦν πλέον κουκούλες, οὔτε κρύβονται ὅπως οἱ προκάτοχοί τους. Σήμερα φοροῦν πανάκριβα ροῦχα καί τά πρόσωπά τους προβάλονται στά περιοδικά τῶν ἀφεντικῶν τους. Σήμερα θεωρεῖται must νά μιλοῦν μεταξύ τους in english, στήν γλῶσσα τῶν ἀφεντικῶν.

Νά λοιπόν, γιατί συγχαίρω ἀπό τά βάθη τῆς ψυχῆς μου τό κίνημα «ἀγανακτισμένων», νά γιατί σπεύδω νά ἀσπασθῶ μετ’ εὐλαβείας τόν μαΐστορα τοῦ τόπου καί τοῦ τρόπου μας κυρ Μίκη Θεοδωράκη καί τούς πανεπιστημιακούς μου δασκάλους Γ. Κασιμάτη καί Αἰδεσιμ. Κωνσταντῖνο Μπέη πού ὑψώνουν ἄφοβα τό λάβαρο τῆς ἀντίστασης στήν ἄθλια σιωνιστική καταιγίδα καί πού χρεωστοῦν στήν ἱστορία τους νά κατονομάσουν καί νά καταδείξουν ὅλους τούς ἀνωτέρω στυγνούς ἐγκληματίες τῆς γῆς.

Τελειώνοντας, ἀπό τό ταπεινό μου μετερίζι τοῦ ἐλαχίστου διακόνου τοῦ εὐχαριστιακοῦ σώματος τῆς Ἐκκλησίας μέ στεντόρια φωνή διασαλπίζω στό εὐλογημένο μου ποίμνιο τούς μακαρίους λόγους τῆς ὁριακῆς Ἀποκαλύψεως «ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καί ὁ ῥυπαρός ῥυπαρευθήτω ἔτι, καί ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καί ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι. Ἰδού ἔρχομαι ταχύ, καί ὁ μισθός μου μετ’ ἐμοῦ, ἀποδοῦναι ἑκάστῳ ὡς τό ἔργον ἔσται αὐτοῦ, ἐγώ τό Α καί τό Ω, ὁ πρῶτος καί ὁ ἔσχατος, ἀρχή καί τέλος» (22:12-13)

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δείτε λοιπές ανακοινώσεις του μητροπολίτη Σεραφείμ για σχετικά ζητήματα. Όλα τα ζητήματα, για τα οποία τοποθετείται, είναι πνευματικά και όχι πολιτικά. Η πολιτική είναι το όχημα για την επίτευξη (ολέθριων) πνευματικών σκοπών από ορισμένους. 

Αγωνιστικά ορθόδοξα ιστολόγια (ορθόδοξοι ακτιβιστές) για τα παραπάνω θέματα υπάρχουν πολλά. Μερικές φορές μπορεί να πέφτουν και σε υπερβολές και χρειάζεται προσοχή και διάκριση.
Παραπέμπουμε, εντελώς ενδεικτικά, σε τρία απ' αυτά, και ας αναζητήσει ο ενδιαφερόμενος και υποψιασμένος μπλογκοναύτης κι άλλα, αν θέλει, μέσα απ' τα links που θα βρει εκεί [προσοχή: όπως κάθε ακτιβιστικό, δε θα το αντέξουν όλοι· υπάρχουν μάλιστα ορθόδοξοι που δε συμπαθούν αυτή την οπτική - μπείτε και κρίνετε μόνοι σας].
Φυσικά, όλ' αυτά δε γράφονται για πανικό, ούτε για ν' αρχίσουμε ν' ασχολούμαστε -παθαίνοντας εμμονή- με την Αποκάλυψη και τον Αντίχριστο, πράγμα που ασκεί γοητεία στον άνθρωπο (που είναι ήδη αποκομμένος από τη χριστιανική πνευματική ζωή), τον παρασύρει ακόμα πιο μακριά, τον κάνει να σκαλίζει μέσα στο κακό και το σκοτάδι και το αποτέλεσμα είναι χειρότερο!! Γράφονται για ν' αρχίσουμε ν' ασχολούμαστε με το Ευαγγέλιο, το Χριστό & τους βίους των αγίων, για να μελετήσουμε και να εμβαθύνουμε στην εκκλησιαστική ζωή και ν' αγωνιστούμε, να θωρακιστούμε, να προστατευτούμε (εμείς και οι γύρω μας) έτσι, δηλ. με το σωστό τρόπο.
Τα ιστολόγια που υποσχεθήκαμε (ανάμεσα σε πολλά άλλα) είναι τα εξής:



4 σχόλια:

lpap είπε...

Είναι πολύ δύσκολο να μιλά κανείς για τους άλλους είτε θετικά είτε αρνητικά. Ενδιαφέρον το άρθρο αλλά εγώ θέλω να βάλω κάποιες άλλες παραμέτρους. Ας δούμε λίγο θετικά όλα τα πρόσωπα που φαίνεται να αποδέχονται ένα άλλο Θεό. Ποτέ δεν ξέρει κανείς ως το τέλος τι πρόκειται να συμβεί στον καθένα. Το λέω με αφορμή ένα πρόσωπο που εικονίζεται και που τυχαίνει να γνωρίζω πως δεν είναι όπως φάινεται. Γιατί αφήνεται να φάινεται έτσι; Άλλο μεγάλο θέμα που δεν θα το αναλύσω. Θέλω όμως να δούμε λίγο και την εκμετάλλευση που γίνεται από χριστιανούς στο όνομα του αντιχρίστου!! Ναι, ναι..γίνεται κι αυτό. Πολλοί επενδύουν σε φόβους, σε άγνοια, σε λάθος ερμηνείες ή σε αμφίβολες ερμηνείες.. Να δούμε ακόμη τι σχέση έχουν πολλοί ιερείς με αυτούς τους χώρους. Υπόγειες τις περισσότερες φορές πλην υπαρκτές. Ας μη βιαζόμαστε να ερμηνεύσουμε τους καιρούς. Οι μεγάλοι γεροντάδες δεν το κάνανε αν και γνωρίζανε πολλά. Γιατί δεν το κάνανε; Γιατί πίστευαν στο Θεό από τη μια και ήλπιζαν σε αυτόν από την άλλη. Κι επ ουδενί λόγο δεν κονόμαγαν από τετοιες καταστάσεις. Για να είμαστε ακριβείς.
Όσο για το Μουλατσιώτη; Τον θυμάμαι το έτος 1986 να μάχεται για το 666 και αργότερα να φτιάχνει τους παπαροκάδες και μετά να συνομιλεί με διάφορους για διάφορα στο youtube και μετά να προάγεται σε υπερασπιστής του Εφραίμ(όρα Βατοπαίδι, που δεν είναι αυτό που φ'ανηκε αλλά ίσως πολύ χειρότερο και πιο οδυνηρό) και σήμερα να θαυματουργεί(ομολογώ δεν το ξερα αν και κατάγομαι από κείνα τα μέρη). Μπορεί ο πνευματικός να λειτουργήσει μέσω των μυστηρίων και θαυματουργικά κι εν αγνοία του ανάλογα και την πίστη του άλλου προσώπου. Αυτά όμως μένουν ερμητικά κλειστά μια κι όπως έλεγε μια ψυχή ευσεβής για εμπειρίες από το γέροντα Σωφρόνιο: δεν τα λέω γιατί φοβάμαι πως θα τα χάσω!!
Κρίμα πάντως να περιορίζεται ο αντίχριστος σε ένα αριθμό. Κι ας μην ασχολούματσε άλλο με αυτόν. Αν ασχοληθούμε με το Χριστό όλα είναι τέλεια. Ανάποδα και με φόβο δεν προσεγγίζεται ο Θεός.

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ευχαριστώ για το σχόλιο, με την οπτική του οποίου δε διαφωνώ.
Τις επιφυλάξεις μου για το Μουλατσιώτη τις έγραψα... Τον βλέπω θετικά, απλά με πολλάαα ερωτηματικά. Όμως ήθελα να βάλω το κομμάτι του γέροντα Παΐσιου και, αφού εκείνος το έβγαλε στην επιφάνεια, θεώρησα αδικία να μη βάλω όλο το κείμενό του. Επιπλέον, δε διαφωνώ γενικά με όσα γράφει.
Δε θέλω να περιορίσουμε το Θεό ή τον Αντίχριστο... Πρέπει όμως να έχουμε το νου μας. Κάτι δεν πάει καλά και δεν πρέπει να κοιμόμαστε. Ακριβώς γι' αυτό γράφω: για να πλησιάσουμε το Θεό κι όχι για να ψειρίζουμε την Αποκάλυψη. Ελπίζω πως ο επίλογός μου ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγάλο αυτό κείμενο της ανάρτησης δεν το έχω διαβάσει. Διάβασα μόνο το σημείο που λέει για την προφητεία του Παϊσίου. Αληθεύει; Αλήθεια υπάρχει βιβλίο του 1996 το οποίο στη σελίδα 421 και 417 γράφει αυτή την προφητεία; Δηλαδή, εάν αναζητήσω το βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του Χριστοδούλου Αγγελόγλου, με χρονιά έκδοσης 1996, θα δω γραμμένα αυτά τα πράγματα; Σοβαρά μιλάτε; Αλήθεια;?;?;?;?;?;?;?

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Ναι, βέβαια. Το έχω στη βιβλιοθήκη μου.
Όνομα συγγραφέα γράφει "Χριστοδούλου μοναχού Αγιορείτου", χωρίς το επώνυμό του.
Σας ευχαριστώ.