ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΝΙΚΗ και Κόμμα Κασιδιάρη...

 

Κάποιοι φωστήρες της συστημικής δημοσιογραφίας ισχυρίζονται ότι η εμφάνιση της ΝΙΚΗΣ στο 1% σε δημοσκόπηση της Metron Analysis οφείλεται στη μετάγγιση των "ορφανών ψήφων της άκρας δεξιάς", που ζητούσαν στέγη μετά την εκπαραθύρωση του "κόμματος Κασιδιάρη".

Βρίσκουν έτσι την αφορμή να υποστηρίξουν - ψευδώς - ότι η ΝΙΚΗ είναι ένα ακροδεξιό κόμμα, "αγκυλωμένο", που απευθύνεται στους ορφανούς ακροδεξιούς.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη. Η Χρυσή Αυγή, οι Κασιδιάρηδες και κάθε είδους νεοναζιστικά και φασιστικά πολιτικά μορφώματα δεν στελεχώνονται από πιστούς χριστιανούς, δεν δίνουν δεκάρα για τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και των αγίων της Ορθοδοξίας (που μιλούν για παναθρώπινη αγάπη και βασιλεία των ουρανών), δεν μιλούν για "αξίες της Ρωμηοσύνης" (δηλ. του "Βυζαντίου", που κάθε άλλο παρά εθνικιστικό ήταν, ούτε αποθέωνε κάποια "φυλετική καθαρότητα"), ούτε καν πατριωτικά δεν είναι στην πραγματικότητα, αλλά εθνικιστικά και ρατσιστικά. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τη ΝΙΚΗ.

Ένας νεοναζί ή φασίστας οποιασδήποτε απόχρωσης δεν θα απεύθυνε αναστάσιμο μήνυμα όπως αυτό: ΝΙΚΗ - Δημήτρης Νατσιός: Αναστάσιμο μήνυμα 2023

Δεν θα έγραφε άρθρα όπως τα παρακάτω:

Δημήτρης Νατσιός: Γιατί πολυτιμότερο πράγμα από την Ορθοδοξία δεν υπάρχει στον κόσμο…

Έχουμε ένα πολιτισμό που θεωρεί το παιδί ως ενόχληση 

«—Υπάρχει δρόμος ωρέ! Ο δρόμος του Θεού!»

Για τους Τρεις Ιεράρχες και την (διαχρονική) ελληνική Παιδεία...

Βασιλομάστιγες και βασιλοκόλακες

Ένας νεοναζί ή φασίστας οποιασδήποτε απόχρωσης ΔΕΝ θα άπλωνε γέφυρες φιλίας στους αλλοεθνείς, που μάλιστα επιβουλεύονται τα σύνορά μας, όπως αυτή: «Να βρούμε ένα ξεκάθαρο και αξιοπρεπές όνομα για τα Σκόπια, και να οικοδομήσουμε μία ειλικρινή φιλία, με άξονα την Ορθοδοξία».

«Ενίσχυση της πλειοψηφούσας στα Σκόπια Ορθόδοξης συνείδησης, για ουσιαστική φιλία με την Ελλάδα και ως διπλό αντίβαρο στον πανσλαβισμό και στο μουσουλμανικό βαλκανικό τόξο.

  • Προάσπιση της διωκόμενης νόμιμης Ορθόδοξης Εκκλησίας.
  • Ανάδειξη αγίων που ενώνουν την ελληνική, τη σερβική και τη βουλγαρική κοινότητα - του Σέρβου επισκόπου Αχρίδος, αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς, των Ελλήνων αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, προσώπων-κλειδιά της διπλωματικής κληρονομιάς της Ρωμηοσύνης.
  • Ίδρυση πανεπιστημιακών σπουδών βυζαντινού πολιτισμού στη γείτονα χώρα, με προνομιακούς όρους για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα.»

Άντε, δες και αυτό: Όσο τους ψηφίζουμε, σάβανα θα γεμίζει η πατρίδα

Εμείς προσυπογράφουμε το σχόλιο του ιστολογίου Ρωμαίικο Οδοιπορικό:

Επισήμως η #Νικη 8η πολιτική δύναμη! Για να την γράφει η Metron Analysis για λογαριασμό του MEGA στο 1 % πρέπει να κινείται γύρω στο 2% αυτή τη στιγμή... Έχει αγγίξει το 2% μάλλον στην πραγματικότητα... για να δούμε τις επόμενες ημέρες... Αμήχανοι Ράνια Τζίμα και Πρετεντέρης...
 
Καθώς και του Δημήτρη Χιωτακάκου, στελέχους της ΝΙΚΗΣ & υποψήφιου βουλευτή:
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! 
Καλώς ήλθατε στην αντικειμενική δημοσιογραφία. Ο Κος Πρετεντέρης δείχνει μάλλον να απαξιώνει με ειρωνικά σχόλια και χαμόγελα την παράταξη ΝΙΚΗ. Προσπαθούν φιλότιμα να "το μαζέψουν" οι συνάδελφοί του, (τώρα από επαγγελματισμό, από πολιτική ορθότητα; δεν ξέρω). 
Σε τι είδους δημοκρατία ζούμε και τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή που μέσα σε 1 λεπτό προσδιορίζει μία παράταξη από κομμουνιστική(!) έως συντηρητική(!) , ίσως με έναν πρόεδρο που είναι ένας προοδευτικός θεολόγος «από τους πολλούς»; 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ - ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ !
Με δυο λόγια, αυτοί που τα παρουσιάζουν "ίσα και όμοια", ή δεν ξέρουν (και θα όφειλαν να ρωτήσουν και να μάθουν) ή συκοφαντούν σκόπιμα ως μαριονέτες του συστήματος. Και στις δυο περιπτώσεις, εμείς, που πιστεύουμε στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ, που είναι ο δικός μας αγώνα (των απλών και έντιμων Ελλήνων, που δεν θέλουν να δείρουν, ούτε να σκοτώσουν κανένα), ευχαριστούμε για τη διαφήμιση και καλούμε κάθε συνάνθρωπό μας να το ψάξει, με προβληματιστεί και να πράξει κατά συνείδησιν.
 
 
 
ΥΓ (από εδώ):
Ο πιο Chad επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας στην χώρα.
Δεν ξέρω τι θα πετύχει η "Νίκη" στις εκλογές, όμως η οικογένεια του ανθρώπου που είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τους μπορεί αριθμητικά να ξεκινήσει μόνη της ένα νέο Έθνος αν όλα πάνε στραβά στην Ελλάδα
Στην φώτο είναι ο ίδιος, τα παιδιά και τα εγγόνια του (3 γενιές)
Τους ζηλεύω να ξέρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: