ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

«Αγόρια στο ντους»: Το αποκορύφωμα της απαράδεκτης κυβερνητικής παρέμβασης στα ελληνικά σχολεία

Ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ

Κάπου εδώ φτάσαμε στην προβολή της ταινίας «Αγόρια στο ντους» («Shower Boys») σε μαθητές δημοτικού σχολείου των Αθηνών από τη δασκάλα τους. Τα παιδιά σοκαρίστηκαν, και ένα από αυτά εξήγησε την κατάσταση στους γονείς του κάνοντας εμετό. Και οι γονείς (εκπαιδευτικοί επίσης) κινήθηκαν άμεσα, προσλαμβάνοντας μάλιστα δικηγόρο, για να προστατεύσουν το παιδί τους. Και πολύ καλά έπραξαν.

Η προβολή μιας ταινίας που παρουσιάζει, ή έστω υπαινίσσεται, σεξουαλικές σκηνές σε ανήλικους, και μάλιστα παιδιά, δεν συνιστά αγωγή, αλλά κακοποίηση. Όταν μάλιστα εμφανίζει παιδιά της ηλικίας τους να προβαίνουν στις σεξουαλικές πράξεις, τι άλλο είναι από προαγωγή στη διαφθορά;

Και όταν παιδιά εμφανίζονται γυμνά σε ταινία (σε ερωτική μάλιστα σκηνή!), έστω και αν απλώς υποδύονται ότι είναι γυμνά, το αποτέλεσμα αποτελεί παιδική πορνογραφία, που δίνει τροφή και χαρά σε κάθε παιδόφιλο! Και φυσικά, σύμφωνα με το κυρίαρχο παγκόσμιο αφήγημα περί της υποτιθέμενης «ρευστότητας του φύλου» και της «ανάγκης» να διερευνήσουν τα παιδιά «το φύλο που προτιμούν να υιοθετήσουν», ο ερωτισμός της ταινίας αναφέρεται σε έλξη μεταξύ παιδιών του ίδιου φύλου. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;

Αναρωτιέται η οικογένεια, μέσω του δικηγόρου της, αν η εν λόγω ταινία είναι εγκεκριμένη από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας για εκπαιδευτική προβολή σε μαθητές. Φυσικά και είναι εγκεκριμένη! Και μάλιστα τονίζεται ότι είναι και πολυβραβευμένη, αφού προβάλλει την «πολιτικά ορθή» αξία του ομοφυλόφιλου ερωτισμού! Και δεν είναι η μόνη στη συγκεκριμένη διαδικτυακή «εκπαιδευτική» πλατφόρμα.

Όλα αυτά εντάσσονται στην υποχθόνια προσπάθεια του κατ’ όνομα υπουργείου Παιδείας (μέσω «εκπαιδευτικών προγραμμάτων», «δεξιοτήτων» και «δράσεων») να επιβάλει στους μαθητές, από τη νηπιακή ηλικία ακόμη, την εξοικείωση με το σεξ, την πρόωρη αφύπνιση της σεξουαλικότητας, την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως φυσιολογικής μορφής σεξουαλικότητας και την πλαστή και αντιεπιστημονική ιδέα ότι το φύλο αποτελεί «φάσμα», ότι υπάρχουν «πολλά φύλα» και όχι μόνον δύο και ότι οι άνθρωποι «γεννιούνται άφυλοι» και στη συνέχεια αποκτούν το φύλο που τους επιβάλλει η κοινωνία – συνεπώς ότι είναι θεμιτό και υγιές να επιλέγουν οι ίδιοι το φύλο της προτίμησής τους, ανεξάρτητα από το φύλο «με το οποίο τους έχουν δηλώσει κατά τη γέννησή τους»! Αυτή είναι η νέα γενιά που οραματίζονται οι ενορχηστρωτές της διαπαιδαγώγησης και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και κατ’ επέκτασιν τον πλανήτη.

Η ΝΙΚΗ αποκάλυψε και κατήγγειλε τα παραπάνω, λαμβάνοντας ευθέως πολιτική θέση, με το σύντομο βιβλίο που επιμελήθηκε η Θεματική της Ομάδα Παιδείας και Πολιτισμού και κυκλοφόρησε ένθετο σε τρεις ελληνικές εφημερίδες στις αρχές Μαΐου, το οποίο υπάρχει ολόκληρο στο διαδίκτυο (https://nikh.gr/ekdiloseis/397-seksoualiki-diapaidagogisi-sta-ellinika-sxoleia). Με αφορμή αυτό δέχτηκε και δέχεται την αναμενόμενη ολομέτωπη επίθεση από τα παπαγαλάκια του συστήματος ΜΜΕ, που τη χαρακτήρισαν «ομοφοβική», «ακροδεξιά» και «μεσαιωνική» (τα ίδια ΜΜΕ που τώρα τρέφουν την ακροαματικότητά τους και εισπράττουν από τις διαφημίσεις των πελατών τους, εκμεταλλευόμενα τον σάλο από την πρόσφατη τραυματική εμπειρία των μικρών μαθητών!). 

Μας αφήνουν αδιάφορους οι χαρακτηρισμοί. Καμία «ομοφοβία» δεν μας διακατέχει και κανένα ρατσιστικό μίσος δεν αισθανόμαστε απέναντι στους συνανθρώπους μας ομοφυλόφιλους. Όμως είναι αδιανόητο να επιτρέπουμε την επιβολή της ολέθριας προπαγάνδας της «ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας», που τραυματίζει τα παιδιά μας (τα παιδιά σας) και τους προκαλεί σύγχυση ταυτότητας σε αυτή τη μικρή ηλικία, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τα σχετικά με το φύλο τους. Ο αγώνας μας δεν διεξάγεται από μίσος ή εναντίωση σε καμία κοινωνική ομάδα, αλλά δίνεται «υπέρ» της ψυχοσωματικής υγείας των παιδιών μας και των παιδιών όλου του κόσμου. Η υγεία αυτή δεν θα προστατευθεί με μασκοφορία από το νηπιαγωγείο, αλλά με την προφύλαξη της τρυφερής ψυχής και της φαντασίας τους από εφιάλτες, από την πρόωρη σεξουαλική αφύπνιση και τη σύγχυση ταυτότητας.

Καλούμε με αγάπη και ενδιαφέρον κάθε οικογένεια που ενδιαφέρεται για τα παιδιά της να αντιδρά άμεσα και άφοβα στις προσπάθειες του συστήματος να τα μετατρέψει σε τηλεκατευθυνόμενα εργαλεία του. Καλούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς, άνδρες και γυναίκες, να πράττουν το καθήκον τους με σύνεση και περίσκεψη και να προβληματιστούν με το αμέριστο και ενθουσιώδες «ενδιαφέρον» των κέντρων διαμόρφωσης της διεθνούς κοινής γνώμης και της διεθνούς πολιτικής για το προσφιλές αντικείμενο εκμετάλλευσης όλων των διεφθαρμένων, τα παιδιά!

Δείτε επίσης

Sportime: Το περιστατικό με την ταινία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου σε παιδιά 10 ετών καταδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα της NIKHΣ

Ενότητα ΝΙΚΗ στο Sportime

Συμπλήρωμα

Πρώην ιδιοκτήτρια κλινικής αμβλώσεων: “Υποστηρίζουμε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά για να δημιουργούμε αγορά για τις αμβλώσεις”

Σεξ στην εφηβεία

Μην είσαι sexy… 

Κύπρος: Άναψε φωτιές το βιβλίο Βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου

Η πιο sexy απ' όλες! (σχόλιο στο GNTM)
Δωρεάν πορνεία, αγάπη και αγιότητα
ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ!
ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα + ρευστότητα φύλου

Πώς να κάνετε ένα παιδί «τρανς» ― Ψηφιακός αυτοτραυματισμός και αυτοεκφοβισμός ― «Επιδημία» σκυψίματος πάνω από τις «έξυπνες» συσκευές...

Ο ολοκληρωτισμός της παγκοσμιοποίησης (και το φύλο)
Η ομοφυλοφιλική κατήχηση στα σχολεία της Δύσης
 
Μεγαλώνουν τα παιδιά τους και σαν αγόρια και σαν κορίτσια
Ομοφοβία και τρανσφοβία στο Δημοτικό Σχολείο;

Απαράδεκτη μεθόδευση του ΥΠΑΙΘ σε βάρος των γονέων για διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία

Η θαρραλέα επιστολή διαμαρτυρίας ενός εκπαιδευτικού για τα επιμορφωτικά σεμινάρια περί ΛΟΑΤΚΙ

Σχετικά με τη θέση της ομοφυλοφιλίας στο σύγχρονο κόσμο: 

 
Για τη θέση της Εκκλησίας στο όλο θέμα:

Τι εύχομαι να είχα ακούσει από έναν ιερέα για την ομοφυλοφιλία...
Τι έχει να προσφέρει η Εκκλησία στους ομοφυλόφιλους;
«Δεν είμαι η αμαρτία μου» - Ένας ορθόδοξος χριστιανός της Αμερικής για την ομοφυλοφιλία
Omofylofilia.gr - Μια εναλλακτική για την ομοφυλοφιλία

Δεν υπάρχουν σχόλια: