ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Καταδίκη στον Βασίλη Τσιάρτα για "ομοφοβική" ανάρτηση!...

Περίβλεπτος



Σε φυλάκιση 10 μηνών και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή με αναστολή για ομοφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017, καταδικάστηκε πρωτόδικα ο Βασίλης Τσιάρτας από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Η τιμωρία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος, αποτελεί την πρώτη απόφαση εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου 927/1979 για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω ταυτότητας φύλου.
Την μήνυση είχε υποβάλει η τότε πρόεδρος του Σωματείου Διεμφυλικών Μαρίνα Γαλανού.
Υπενθυμίζεται ότι στην ανάρτηση ο Βασίλης Τσιάρτας έγραφε:
«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ό,τι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού.Υπάρχει πέρα απ’ την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

"Ν": Εδώ πάει περίπατο κάθε υποκριτικό αφήγημα περί "ελευθερίας του λόγου", για να περάσει το εξίσου υποκριτικό αφήγημα περί "υποκίνησης βίας ή μίσους".
Αν βλέπετε πουθενά η ανάρτηση του κ. Τσιάρτα να υποκινεί σε βία ή μίσος, παρακαλώ να μου το δείξετε, γιατί εμείς, το μόνο μίσος και η μόνη βία που βλέπουμε είναι αυτά που υφίσταται ο ίδιος αυτή τη στιγμή - και όχι μόνον ο ίδιος, αλλά όλοι εμείς, που έχουμε αντιρρήσεις για τη νεοταξική ατζέντα τους. Και η βία αυτή αναμένεται να εξαπλωθεί και σε άλλα θέματα.

Νομίζω ότι έχουμε δείξει - δόξα τω Θεώ - ότι αγαπάμε όλους και ζητούμε αγάπη προς όλους. Αλλά όχι προς την προπαγάνδα τους (δεν εννοώ τους gay αδελφούς μας, αλλά εκείνους που εξαπατούν και εκμεταλλεύονται ΚΑΙ τους gay). Τους ίδιους τους αγαπάμε, όχι την προπαγάνδα τους.
Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: