ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Πολιτικοί, Παναγία & οικονομικά μέτρα

"Τέλειωσε το “θρησκευτικό σόου” των Υπουργών και Βουλευτών με την Εικόνα του Άξιον Εστί ! Τώρα θα ψηφίσουν τα μέτρα εξόντωσης των παιδιών των Ελλήνων με “ήσυχη συνείδηση” !"

Από το μαχητικό blog της Ιεραποστολής αναδημοσιεύουμε το παρακάτω άρθρο (από τις 14 Οκτ). Ίσως κάποιοι το θεωρήσουν σκληρό, αλλά χρειάζονται και οι σκληρές φωνές όταν έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε σκληρές συνθήκες. Αρκεί να μη χάνεται η αγάπη -προσοχή, αδελφοί- ακόμη και προς τους εχθρούς του Χριστού & του λαού, για να μη γίνεται περισσότερη ζημιά, αυτή τη φορά στην ψυχή μας.
 

Όπως το περιμέναμε ! Διαγωνισμός “καλλιστείων” “θρησκευόμενων και πατριωτών” Υπουργών και Βουλευτών στην χθεσινή άφιξη της Ιεράς Εικόνας του Άξιον Εστί και στη σημερινή Θεία Λειτουργία στον Άγιο Δημήτριο ! Τι  βαθυστόχαστοι  ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΙ λόγοι  για το Θεό και τη Παναγία ! Πάνω στην εξέδρα και στη πρώτη γραμμή, για μια ακόμα φορά για να ξεγελάσουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, λέγοντας ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ και “αέρα κοπανιστό” ! 
Μας θεωρούν “ηλιθίους και βλάκες”, γι’ αυτό δεν ντρέπονται να παίζουν αυτό το “θέατρο”, λίγες μέρες προτού ψηφίσουν συντεταγμένα τα νέα μέτρα εξόντωσης, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ για τα παιδιά των Ελλήνων, για τα παιδιά της Εκκλησίας ! Έλαβαν θέση για να τους δουν οι Χριστιανοί, για τα ψηφουλάκια, για τη καρέκλα τους και τη θεσούλα τους ! Αλλά έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους για τα παρακάτω μέτρα ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ και των παιδιών τους, παρά τις ρητές προεκλογικές τους δεσμεύσεις ! 
Το μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής θα δημοσιεύσει σε περίοπτη θέση τα ΟΝΟΜΑΤΑ των βουλευτών που θα ψηφίσουν τα μέτρα ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνισμού και της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ήδη πήραν το πρώτο μήνυμα από τη ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων που ήταν στον Άγ. Δημήτριο και στην υποδοχή της Εικόνας του Άξιον Εστί ! Ιδού οι ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ που ετοιμάζονται να υποτάξουν τη θρησκευτική και πατριωτική τους συνείδηση στο κόμμα, στη θέση, στη καρέκλα, στα λεφτουδάκια, στη καριέρα !


Τα μέτρα που θα σημάνουν το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ και ψυχοσωματικό τέλος των Ελληνικών Οικογενειών και των παιδιών τους  και μαγειρεύονται από την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι τα ακόλουθα :

1) Κατάργηση αφορολογήτου για τα παιδιά κάθε Οικογένειας. Όσο πιο πολλά παιδιά έχει μια οικογένεια, τόσο θα μεγαλώνει γεωμετρικά ο φόρος !

2) Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών, και μάλιστα των φροντιστηρίων (αφορά τα παιδιά) και των δωρεών (αφορά την Εκκλησία της Ελλάδας, τα μοναστήρια, τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές, που θα δουν τις δωρεές να εκμηδενίζονται ΟΡΙΣΤΙΚΑ, ακόμα και στα έσοδα των ναών)

3) Κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων, τη στιγμή που οι γεννήσεις από το 2011 έχουν πάρει τη κατιούσα και υπάρχει κίνδυνος σε 10 χρόνια να έχουν ερημώσει νηπιαγωγεία και δημοτικά !

4) Κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα για μισθωτούς και συνταξιούχους

5) Μεγάλοι φόροι στα ακίνητα (χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των παιδιών κάθε οικογένειας), αλλά και σε αγροτεμάχια και βοσκοτόπια. Το τελειωτικό χτύπημα για την Εκκλησία, τα μοναστήρια, το Άγιο Όρος, τις πολυμμελείς Οικογένειες !

6) Μεγάλη αύξηση στη συμμετοχή των ασφαλισμένων σε γιατρούς (είδος προς εξαφάνιση όσοι υπάρχουν ακόμα στον ΕΟΠΠΥ), φάρμακα και εξετάσεις, ειδικά για τις Τρίτεκνες και Πολύτεκνες Οικογένειες που έχουν περισσότερα μέλη και, άρα, έχουν και μεγαλύτερες ιατρικές δαπάνες !

Είναι άξιο απορίας, πως η Ιεραρχία της Ελλάδας, οι Μητροπολίτες, δεν αντιλαμβάνονται το κίνδυνο πλήρους εξαφάνισης των νέων από την Εκκλησία και οικονομικής κατάρρευσης του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας μέσα στο 2013 !
Είναι άξιο απορίας πως συνεχίζουν να δίνουν βήμα στους ανθρώπους εκείνους που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ θα ψηφίσουν αύριο τα μέτρα εξόντωσης της Ελληνικής Οικογένειας !
Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ από τη στάση της Επίσημης Εκκλησίας απέναντι στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των Ελλήνων και των παιδιών τους! ["Ν": Όμως δεν πρέπει να παραβλέπουμε την κολοσσιαία προσπάθεια της Εκκλησίας για την ανακούφιση του λαού, όχι μόνο με συσσίτια, αλλά και με ποικίλες κοινωνικές πρωτοβουλίες, π.χ. εδώ & εδώ]


Σήμερα, τώρα, ήρθε η ώρα να αντιδράσουν και να φωνάξουν !
Να προειδοποιήσουν ότι όσοι ψηφίσουν τα παραπάνω μέτρα τίθενται αμέσως ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ! 
Αμέσως ! Όπως έκανε ο Μητροπολίτης Μεδιολάνων Αμβρόσιος !  
["Ν": Ο αδελφός εννοεί προφανώς τον άγιο Αμβρόσιο Μεδιολάνων (Μιλάνου), που έδιωξε από την εκκλησία τον αυτοκράτορα Μ. Θεοδόσιο, μετά τη σφαγή 7000 ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη από τον αυτοκρατορικό στρατό.
Το γεγονός: Το 390 μ.Χ. ο Θεοδόσιος διέταξε το στρατό να σφαγιάσει το λαό που ήταν συγκεντρωμένος στον ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης, αδιακρίτως χριστιανούς και εθνικούς, λόγω του λυντσαρίσματος του στρατηγού Βουθέριχου. Σύντομα μετανόησε και έστειλε ανάκληση της διαταγής, αλλά ήταν αργά· θανατώθηκαν περίπου 7000 άνθρωποι! Σοκαρισμένος, θέσπισε να μην εκτελείται καμία θανατική καταδίκη πριν περάσει ένας μήνας, ώστε να αποφεύγονται οι εκτελέσεις εν βρασμώ.
Μετά την εκδίωξή του από τον άγιο Αμβρόσιο, παράτησε στέμμα και μανδύα («βασιλικώ κόσμω ουκ εχρήσατο») και εμφανιζόταν χωρίς αυτά, σε ένδειξη μετάνοιας που διάρκεσε οκτώ μήνες και έληξε με δημόσια αίτηση συγγνώμης, την οποία έκανε γονυκλινής – μόνο τότε ο άγ. Αμβρόσιος δέχτηκε να του μεταδώσει τη θεία Μετάληψη, δηλαδή μέχρι τότε τελούσε υπό αφορισμό.]

Το blog της Ιεραποστολής δίνει στη συνέχεια μια σειρά συνδέσεων σε προηγούμενα άρθρα του για την οικονομική κρίση και τις ποικίλες τραγικές προεκτάσεις της:
 
http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/27/konitsa_egklima/
http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/18/genoktonia_hellas-2/
http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/16/samaras_neametraeksathliosis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: