ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ερώτηση της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία

ΝΙΚΗ

Δημιουργείται πλήρης σύγχυση πάνω στην ταυτότητα του φύλου που συνδέεται με αυξημένα ποσοστά κατάθλιψης, αυτοκτονιών και άλλων ψυχικών νοσημάτων.

Υπάρχει διαφωνία και σκεπτικισμός εντός της εκπαιδευτικής κοινότητας και εντός της κοινωνίας. Δεν πρόκειται για τη φυσική και τα μαθηματικά ούτε καν για τη βιολογία και τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος. Πρόκειται για εκπαιδευτική ύλη που είναι σε σύγκρουση με τις φιλοσοφικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις πολλών γονέων, ίσως της πλειοψηφίας των Ελλήνων γονέων, εάν γνώριζαν τι πραγματικά διδάσκονται τα παιδιά τους.
Διαπιστώνουμε μια εμμονική προσήλωση της Κυβέρνησης σε μια ατζέντα αποδόμησης των αξιών και των ταυτοτήτων πάνω στις οποίες στερεώθηκε η ελληνική κοινωνία.
Σας καλούμε να σεβαστείτε τα διεθνή θεσμικά κείμενα για το δικαίωμα των Ελλήνων γονέων που επιθυμούν διαφορετική, πνευματική τροφή για τα παιδιά τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα εξαίρεσης και εναλλακτικής επιλογής από το πρόγραμμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Ερώτηση (& δευτερολογία) της βουλευτή της ΝΙΚΗΣ Ασπασίας Κουρουπάκη προς τον υπουργό Παιδείας και απαντήσεις της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.

 

 

Για τα προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα ελληνικά σχολεία:

Βελούδινος ολοκληρωτισμός και σεξουαλική αγωγή

"Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία": μικρό, αλλά κατατοπιστικό βιβλίο για το θέμα από τη ΝΙΚΗ.

Σεξουαλική αγωγή ή οικογενειακή αγωγή;

Και:

Σεξ στην εφηβεία

Κύπρος: Άναψε φωτιές το βιβλίο Βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου

Κύπρος: Αντιδράσεις για τη δήλωση της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Δέσπως Μιχαηλίδου «Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς» (για τη "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση")

«Παλιά τις άκουγες μόνο από νταβατζήδες. Τώρα, τις ακούς και στα διαλείμματα του σχολείου».

Ἡ κοινωνική προεργασία τῆς παιδεραστίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: