ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Δυτική Ελλάδα: Κοινό μυστικό οι γυναίκες που ζουν στις κρυφές παράγκες των χωραφιών

patrasevents.gr

Κοινό μυστικό στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και της Βόρειας Ηλείας είναι το κύκλωμα διακίνησης γυναικών που υπάρχει για να εξυπηρετεί τις ερωτικές ανάγκες των εργατών της που δουλεύουν στα χωράφια και στις καλλιέργειες.

Το κύκλωμα αυτό διακίνησης πορνείας δρα παράλληλα με το κύκλωμα αυτό που αναγκάζει τους μετανάστες από το Πακιστάν (κυρίως) ή και από άλλες χώρες να εργάζονται σε καθεστώς μαύρης εργασίας, με ένα μεροκάματο πενιχρό, δουλεύοντας για ώρες κάτω από τον ήλιο και ζώντας σε παράγκες μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Όμως σε ακόμα πιο άθλιες συνθήκες ζουν οι κοπέλες που είτε με την θέληση τους, είτε χωρίς αυτή έγιναν πόρνες για να πάρουν και αυτές ένα μεροκάματο φτώχειας.

Οι γυναίκες αυτές ζουν έγκλειστες σε παράγκες που βρίσκονται κρυμμένες στα χωράφια και είναι μετανάστριες κυρίως από την Βουλγαρία και από τις χώρες της Αφρικής, όμως υπάρχουν και κορίτσια που προέρχονται από τις χώρες της Άπω Ανατολής. 

Το κύκλωμα μετέτρεψε τις παράγκες αυτές που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του κάμπου σε ροζ σπίτια και ουσιαστικά ανάγκασε τις γυναίκες να εκδίδονται για δέκα και είκοσι ευρώ, δουλεύοντας επί ώρες για να ικανοποιήσουν τις ερωτικές ανάγκες των εργατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι βρώμικες, όχι όμορφες, όμως κάνουν τη δουλειά τους, ζώντας σαν σκιές, σε ένα καθεστώς ουσιαστικά σκλαβιάς, καθώς βγαίνουν σπάνια από την παράγκα τους, ενώ δεν αναφέρουν στους πελάτες ούτε το όνομα τους, παρά μόνο το ψευδώνυμο τους. 

Δείτε παρακαλώ σχετικά άρθρα στην αρχική ιστοσελίδα, στο πλάι της ανάρτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: