ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Πρώην ιδιοκτήτρια κλινικής αμβλώσεων: “Υποστηρίζουμε τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά για να δημιουργούμε αγορά για τις αμβλώσεις”

Από: Micaiah Bilger,

LifeNews.com,

8 Νοεμβρίου 2019, Ουάσιγκτον

Μαμά, μπαμπάς & παιδιά

Πολλοί πρώην εργαζόμενοι σε κλινικές αμβλώσεων έχουν προειδοποιήσει τους γονείς για το τρόπο που η βιομηχανία των αμβλώσεων χρησιμοποιεί  τα προγράμματα σεξουαλικής εκπαίδευσης για να εξοικειώσει τα παιδιά με την επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά και να «πουλάει» περισσότερες αμβλώσεις.

Η Carol Everett, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια κλινικών αμβλώσεων για πολλά χρόνια πριν μεταστραφεί σε υπέρμαχο της αγέννητης ζωής, μίλησε πρόσφατα για  αυτό το πρόβλημα σε μια εκδήλωση εξασφάλισης χρηματοδότησης προς ένα κέντρο στήριξης εγκυμοσύνης στο Arkansas.

«Πουλούσα αμβλώσεις», είπε η Carol Everett, στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί. «Πώς το έκανα αυτό; Ο τρόπος  λέγεται «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση».

«Οι κλινικές που ασχολούνται με τις αμβλώσεις  φτιάχνουν με προσοχή ένα πρόγραμμα σεξουαλικής εκπαίδευσης που ενθαρρύνει τους νεαρούς μαθητές να έχουν σεξουαλική δραστηριότητα, καθιστώντας τους ευάλωτους στην εγκυμοσύνη και τις εκτρώσεις ώστε αυτές να κερδίζουν πολλά χρήματα.

«Δεν βγάζεις τα παιδιά σου έξω να τα μεθύσεις, και τρέχεις μετά να τα διδάξεις πώς να οδηγούν με ασφάλεια», εξηγεί η Everett. «Τους δίνεις μία έντιμη και ηθική συμβουλή:

- Μην πίνετε και οδηγείτε, γιατί μπορεί να σκοτωθείτε.

- Γιατί στο θέμα της σεξουαλικότητάς τους πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς, προτείνοντάς τους ένα χαμηλό ηθικό πρότυπο ζωής αντί να τους δώσουμε το υψηλότερο και το καλύτερο;  Και εννοώ το σχέδιο του Θεού για τον γάμο που εξακολουθεί να αποτελεί την άριστη λύση σε κάθε περίπτωση».

Όταν η Carol Evertt ταξίδευε στα σχολεία διδάσκοντας σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, στην πραγματικότητα πουλούσε εκτρώσεις.

«Στόχος μας ήταν να κάνουν τα παιδιά 3-5 εκτρώσεις στην ηλικία μεταξύ 13-18 ετών. Αλλά δεν μπορείς να πας στην ηλικία των 12 και να τους πεις «θέλω να μείνεις έγκυος μέσα τον επόμενο χρόνο»….

«Πρέπει  πρώτα να καταστρέψεις τη φυσική τους σεμνότητα, να τα απομακρύνεις από τις αξίες των γονιών τους και να καταφέρεις να γίνεις στα μάτια τους ο ειδικός (στη σεξ. εκπαίδευση) της  ζωής τους», διευκρινίζει. «Στο Τέξας, υπάρχει ήδη ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε νηπιαγωγεία και ενθαρρύνει τους μαθητές να πειραματιστούν με τη συνουσία από την τρίτη δημοτικού». Η ίδια δίδασκε  Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σε μαθητές της πέμπτης και της έκτης δημοτικού.

«Στόχος μου ήταν να καταφέρω να μείνουν έγκυες οι μαθήτριες. Προσφέραμε αντισυλληπτικά χάπια χαμηλής δόσης με 45 $ το μήνα, με τα οποία ξέραμε ότι θα έμενε το κορίτσι έγκυος. Η άμβλωση είναι για πολλούς μια μέθοδος ελέγχου των γεννήσεων και υπάρχει ποσοστό επανάληψης άνω του 50% », δηλώνει.


Όλα γινόταν για τα χρήματα.
Η Carol Everett, είχε στόχο  να γίνει πλούσια βγάζοντας χρήματα από τις αμβλώσεις.

«Προσπαθούσαμε να διεκπεραιώνουμε κατά μέσο όρο 10-12 αμβλώσεις την ώρα και η τιμή κυμαινόταν μεταξύ 300 και 10.000 δολαρίων για κάθε μία, με τον μέσο όρο στα 500 δολάρια», συνέχισε. «Οι γιατροί πληρώνονταν ως ανεξάρτητοι εργολάβοι στο τέλος της ημέρας σε μετρητά. Κάθε κλινική έκανε διαχείριση για τον εαυτό της και με το μήνα. Ήταν σαν μια αγελάδα που κατέβαζε μετρητά».

Τελικά, η Carol Everett,  μετενόησε και εγκατέλειψε τη βιομηχανία των αμβλώσεων. Σήμερα, είναι ομιλήτρια και υπέρμαχος της αγέννητης ζωής, των εγκύων, των γυναικών που κρατούν τα παιδιά τους και των παιδιών τους. 

«Κάποια στιγμή ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα. Είχα εμπλακεί στη δολοφονία 35.000 μωρών, τον θάνατο μιας γυναίκας, και τον ακρωτηριασμό 19 άλλων γυναικών. Στους τελευταίους 18 μήνες, μία στις 500 γυναίκες που έκαναν άμβλωση κατέληγε να κάνει υστερεκτομή και κολοστομία, ενώ μία γυναίκα αιμορράγησε μέχρι θανάτου».

Η μαρτυρία της Carol Everett,  είναι μία από τις πολλές. Εκατοντάδες πρώην εργαζόμενοι στις αμβλώσεις εγκατέλειψαν τη βιομηχανία αφού συνειδητοποίησαν πώς καταστρέφει τις γυναίκες και σκοτώνει τα παιδιά. Η Monica Cline, πρώην εθελόντρια εκπαιδεύτρια της Planned Parenthood που, όπως και η Everett, δίδασκε σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, τα παράτησε και αυτή, αφού συνειδητοποίησε πώς τα προγράμματα σεξουαλικής εκπαίδευσης των γυναικολογικών κλινικών στη πράξη προωθούν τις μαθήτριες στο να κάνουν αμβλώσεις. Τώρα μιλάει ανοιχτά κατά των προβληματικών προγραμμάτων Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης και ενθαρρύνει την υπεύθυνη εκπαίδευση και τη συμμετοχή των γονέων στα θέματα σεξουαλικής αγωγής των παιδιών και πρόληψης αμβλώσεων.

Πηγή: lifenews.com

Δείτε επίσης

Σεξ στην εφηβεία

Μην είσαι sexy…
Θέλεις σεξ;
Η πιο sexy απ' όλες...
Miley Cyrus - ή: γιατί επείγει να ενταθεί η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στο δυτικό κόσμο... 

Περί γάμου και συζυγικής απιστίας
Έρωτας, σεξ, γάμος και μοναχισμός
Ο πολιτισμός της νεκροκεφαλής
Ηθικισμός στην Ορθοδοξία; Όχι ευχαριστώ!
Η αμαρτία (χωρίς ηθικισμούς)

Εκκλησία, Μητρότητα και Έκτρωση
Πόσο κοστίζει μια έκτρωση;
Προγεννητική διάγνωση - μερικοί επιτρεπτοί προβληματισμοί 

Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος για τις αμβλώσεις: «Αν η μητέρα μου είχε δει ότι είμαι ανάπηρος, θα με σκότωνε ή όχι;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: