ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αποφυλακίστηκε ο Αχρίδος Ιωάννης!

Δόξα τω Θεώ!

axridos-1

Ρομφαία

Αποφυλακίστηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης, ο οποίος παρανόμως για σχεδόν τριάμιση χρόνια ήταν φυλακισμένος στις φυλακές των Σκοπίων.

Να αναφερθεί ότι η πρώτη απόφαση των δικαστικών αρχών ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης να αποφυλακιστεί στις 19 Ιανουαρίου, κάτι που τελικά δεν έγινε μετά από προσφυγή.

Σήμερα, Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης πέρασε το κατώφλι των φυλακών και είναι πάλι ελεύθερος.

Η Romfea.gr επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιωάννη ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, παρόλο αυτά ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την αποφυλάκισή του.


"Ν": Η ταπεινή μπλογκονησίδα μας συγχαίρει το σεβασμιότατο και γενικά την Ορθόδοξη Εκκλησία των Σκοπίων και εύχεται ο Θεός να καθοδηγήσει το λαό Του προς τη σωτηρία.
Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αδελφούς που συμμετείχαν στο σχετικό ψήφισμα - όχι ότι αυτό τον απελευθέρωσε (μαζεύτηκαν λίγες υπογραφές), αλλά είναι ευλογημένο που, συν Θεώ, έγινε κι από πλευράς μας, των ορθοδόξων της Ελλάδας, μια μικρή προσπάθεια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

Ανώνυμος είπε...

δόξα τώ Θεώ!!!Να ακούσουμε και κάτι ευχάριστο!