ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Άνθρωποι που τους θέλω οπωσδήποτε στο Ευρωκοινοβούλιο

 


Αγαπητοί αδελφοί μπλογκοναύτες, Χριστός ανέστη.

Σε αυτή την ανάρτηση θα ήθελα να παρουσιάσω 6 -7 υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ, για τους οποίους αισθάνομαι μια προτίμηση και πιστεύω ότι θα ήταν σωστό να τους εκλέξουμε ΟΛΟΥΣ στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να έχουμε ευρωβουλευτές που πραγματικά θα σηκώσουν ψηλά την Ελλάδα, αλλά και την Ορθοδοξία. Όμως δεν θέλω να νιώσουν αδικημένοι οι υπόλοιποι, αν τυχόν διαβάσουν την παρουσίαση αυτή.

Έτσι, σας προσκαλώ ταπεινά και με απόλυτο σεβασμό, για μια περιήγηση στην παρακάτω ανάρτηση, όπου θα βρείτε τα βιογραφικά και τη δράση όλων των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ, ανδρών και γυναικών. Σας παρακαλώ, μελετήστε τα και, αν η συνείδησή σας λέει ότι δεν είναι οι κατάλληλοι για να σας εκπροσωπήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (εσάς, εμάς, ολόκληρο τον ελληνικό λαό, την πατρίδα μας), τότε ψηφίστε άλλους.

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ (άρθρα, βίντεο, τοποθετήσεις)

*****

Ειλικρινά εκπλήσσομαι και λυπάμαι βλέποντας διάφορα μικροσκοπικά κόμματα που έχουν ξεφυτρώσει στον λεγόμενο "πατριωτικό χώρο" και άλλα που προσπαθούν να "αναστηθούν εκ των νεκρών". Αναρωτιέμαι, έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσοστό για να εκλέξουν ευρωβουλευτή;

Αν οι αδελφοί μας αυτοί είναι όντως πατριώτες, τους καλώ να αποσυρθούν και να πουν ευθέως στον κόσμο "ψηφίστε ΝΙΚΗ". Μήπως προτιμούν Ελληνική Λύση; Θα ήταν κατανοητό και αυτό, αν και εμείς εδώ πιστεύουμε ότι η ειλικρινής εκπροσώπηση του Ορθόδοξου Έλληνα, με το ήθος, την ψυχή και τις αξίες της Ρωμιοσύνης, έρχεται από τη ΝΙΚΗ. Θεωρούμε δε ότι κάθε ψήφος από τις λίγες χιλιάδες που θα συγκεντρώσουν τα μικρά αυτά κόμματα, που τα ψάχνουμε με το μεγεθυντικό φακό, είναι ψήφος που αφαιρείται από τη ΝΙΚΗ, άρα είναι μια αδελφική σφαίρα σε βάρος της αληθινής εκπροσώπησης της πατρίδας μας στην Ευρωβουλή. Λυπόμαστε. Αν διαφωνείτε, συγχωρήστε μας.

Βάλε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ στο Ευρωκοινοβούλιο και θα δεις τη διαφορά. Και δεν θα τη δεις μόνον εσύ, αλλά και όλη η Ευρώπη, που θα αντικρίσει για πρώτη φορά με τα μάτια της τη Ρωμιοσύνη, με τη δυναμική και τον πολιτισμό της.

Έχε θάρρος, αδελφέ, αδελφή μου. Αν συμφωνείς με τα παραπάνω, καλό είναι να μη διστάσεις να τα μεταφέρεις, είτε μέσω του διαδικτύου είτε με τις προσωπικές επαφές σου. "Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών". Για την πατρίδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: