ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Έπαρση της σημαίας των ΛΟΑΤΚΙ σε όλα τα ελληνικά ξενοδοχεία;

 

Το υπουργείο Τουρισμού καλεί τα ελληνικά ξενοδοχεία να υψώσουν τη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας με το ουράνιο τόξο και να εκπαιδεύσουν τους υπαλλήλους τους να ρωτούν προκαταβολικά τους πελάτες σε ποιο φύλο επιθυμούν να τους προσφωνούν (και άλλα πολλά)! 

Ενώ σιγά σιγά οι εικόνες του Χριστού και της Παναγίας κατεβαίνουν από τους δημόσιους χώρους επειδή ίσως, υποθετικά, υπάρξουν "άνθρωποι που ενοχλούνται" (ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι είναι ψέμα πως ζήτησε να κατεβούν από το Νοσοκομείου Παπαγεωργίου - το εύχομαι, αν και το γνωρίζουμε από μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο προς την αδελφή της και φοβάμαι ότι δεν είναι ψέμα), το κράτος ζητά να ανέβει η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ. Σ' αυτό δεν μας πειράζει αν υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται!

Νομίζουμε πως ήρθε (και γι' αυτό το θέμα, άλλη μια φορά) η ώρα για ομολογία πίστεως και ίσως μια μικρή θυσία οικονομικού κέρδους για χάρη ανεκτίμητου πνευματικού κέρδους. Αλλά - ας το προσέξουμε αυτό - χωρίς μίσος. Οι χριστιανοί, αν είναι άνθρωποι του Θεού, δεν μισούν τους ανθρώπους, αλλά τις αμαρτίες.

Πώς βλέπουμε εμείς τον τουρισμό (ΑΝΤΙΘΕΤΑ απ' ό,τι το υπουργείο Τουρισμού, η "ελληνική" κυβέρνηση και σύσσωμο το κατεστημένο της Νέας Τάξης Πραγμάτων): Οι τουρίστες έρχονται. Τι θα τους προσφέρουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: