ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Λυκούργος Μαρκούδης, Δημήτρης Μεταλληνός & Δημήτρης Χιωτακάκος υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη ΝΙΚΗ...

 

Τρία πρόσωπα γνωστά, πιστεύω, στο χώρο των αγωνιζόμενων ορθοδόξων χριστιανών, των ευαισθητοποιημένων για τη ρωμέικη κληρονομιά μας και την αντιμετώπιση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, κοσμούν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ.

Πρόκειται για ένα ευρωψηφοδέλτιο έτσι κι αλλιώς δυνατό, στο οποίο, αν θέλει ο Θεός, θα αναφερθούμε και στο άμεσο μέλλον. Τα τρία πρόσωπα που αναφέρουμε σήμερα νομίζουμε ταπεινά πως είναι από εκείνα που πολλοί θα θέλαμε (και δικαίως) να δούμε στην Ευρωβουλή.

Ο Λυκούργος Μαρκούδης είναι επί σειρά ετών ο διευθυντής προγράμματος του ραδιοσταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας. 

Ο Δημήτρης Μεταλληνός είναι διδάκτωρ Ιστορίας και καθηγητής στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, γιος του αγαπητού μας π. Γεωργίου Μεταλληνού, για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις.

Ο Δημήτρης Χιωτακάκος είναι διδάκτωρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και εδώ και χρόνια αγωνίζεται μαζί με πολλούς ορθόδοξους χριστιανούς ενάντια στον ψηφιακό ολοκληρωτισμό.

Δειγματοληπτικά:

Ο Λυκούργος Μαρκούδης για την λαθρομετανάστευση το 2018, στην εκπομπή "Γράμματα Σπουδάματα" από το 4Ε με το Δημήτρη Νατσιό. Το βίντεο από τον ιστότοπο Ορθόδοξη Πατρίδα.

Το συγκεκριμένο βίντεο επικρίθηκε τότε από "προοδευτικούς" μπλόγκερς, με τη συκοφαντική κριτική ότι ο Μαρκούδης "χαρακτηρίζει λαθρομετανάστες τους βασανισμένους πρόσφυγες από τη Συρία". Όμως ο Λ. Μαρκούδης δεν αναφέρεται στους πραγματικούς πρόσφυγες, αλλά σε ανθρώπους άγνωστης προέλευσης και πρόθεσης, που είδε ο ίδιος - όπως καταθέτει - να βγαίνουν στην ακτή και να καταστρέφουν τα διαβατήριά τους για να εμφανιστούν στη συνέχεια ως βασανισμένοι. Για τους πρόσφυγες, ας είναι βέβαιοι όλοι οι ανθρωπιστές (με ή χωρίς εισαγωγικά) ότι ο Μαρκούδης είναι πολύ πιο ευαίσθητος από πολλούς επαγγελματίες του μεταναστευτικού.

 

Οι μαρτυρίες του Λυκούργου Μαρκούδη για το Άγιο Φώς (ηχητικό) - Ορθοδοξία News Agency 

*****

Δημήτρης Μεταλληνός, "Ιωάννης Καποδίστριας, Ο Μέγιστος των Ελλήνων". ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

Βίντεο στο διαδίκτυο με ομιλίες του Δ. Μεταλληνού

*****

Δημήτρης Χιωτακάκος, "Η απειλή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" (από την Πεμπτουσία):

 

Η πραγματικότητα πίσω από τις Νέες Ηλεκτρονικές Ταυτότητες - Δημήτρης Χιωτακάκος:

 

Βίντεο με ομιλίες ή δηλώσεις του Δ. Χιωτακάκου

Το διαδικτυακό κανάλι του


Δεν υπάρχουν σχόλια: