ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μια εφηβική φωνή για τον άγ. Ιωάννη Μαξίμοβιτς


Μαρία ΤσάλλαΗ νεαρή μουσικός Μαρία Τσάλλα μιλάει για τον άγιο Ιωάννη Μαξίμοβιτς της Σαγκάης και του Σαν Φρανσίσκο. Συνέντευξη στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας 91.2 FM. 
Το είδαμε στην ιστοσελίδα του αδελφού μας Άβελ, μεταστραφέντος από τον προτεσταντισμό.
Δείτε επίσης: Ραπ προσευχή προς την Παναγία. Και τα tags μας:Τραγούδι των Lucid Dream: Μαρία Τσάλλα τραγούδι / κιθάρα, Σταύρος Τσαλίκης κιθάρα, Μιχάλης Γεωργίου μπάσο, Γιώργος Κορακάς ντραμς, Δημήτρης Γιαννέλος πλήκτρα:Προσευχή της Μαρίας Τσάλλα. Παραγωγή της ομάδας φίλων του αγίου Ιωάννη Μαξίμοβιτς στο Facebook (μπήτε στο link του βίντεο):

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένε μου, σ'ευχαριστώ γι'αυτήν την ανάρτηση...Δόξα τω Θεώ..Τι χαρά!Πόσο όμορφη, άμεση, ζωντανή η απάντηση του Κυρίου στην ορφανή παιδική ψυχούλα...Πόσο συγκινητικό ότι το κοριτσάκι αυτό προσευχόταν και απηύθυνε το αίτημά του με πίστη στον ένα και μόνο αληθινό ολοζώντανο Κύριό μας!Πόσο με άγγιξε που η μαμά ήταν κατηχήτρια!Που η κοπέλα αυτή(η μητέρα) έχασε τόσο νέα τον σύζυγό της και πατέρα των μικρών παιδιών της κι όμως...ούτε απελπίστηκε ούτε "τα έβαλε" με τον Κύριό μας...είναι κατηχήτρια...μεταδίδει το ευαγγέλιο σε αθώες παιδικές ψυχούλες...και να που ανταμοίφθηκε με ολαφάνερη, στοργική, ελπιδοφόρα, ζεστή αποκάλυψη στο παιδί της ενός ειδικού απεσταλμένου...από ψηλά...!Ενός απεσταλμένου που έζησε και αγίασε μακριά από εδώ και όμως ήρθε και αγκάλιασε στην κυριολεξία μια ορφανή Ελληνοπούλα...Πότε, αδέλφια μου..;Όχι προπολεμικά...όχι σε ιστορίες γιαγιάδων που δεν πολυπιστεύουμε...Μόλις πριν 6 χρόνια...στην Ελλάδα της κρίσης του 2014 μια νεανική ψυχούλα μοιράζεται μία αληθινή μαρτυρία..Η αθωότητα της νεανικής πιστής ψυχούλας της μαρτυρεί την αλήθεια των λόγων της...Πώς μπορούμε να μην την πιστέψουμε;Πώς μπορεί κανείς να μιλήσει για αυθυποβολή;Αλλά αυτές οι ιστορίες δεν γνωρίζουν ποτέ δημοσιότητα στην TV..Εύχομαι να διαδοθεί παντού..Και να μιλήσει το τετελεσμένο αυτό γεγονός στην καρδιά κάθε ειλικρινούς αναζητητή της αλήθειας που δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του..Και να καταλάβουμε όλοι οι μπλογκοναύτες(κατά τον Ν μας)το μήνυμα που βροντοφωνάζουν όλα τα ορθόδοξα μπλογκ με σύγχρονη φωνή:Ζει Κύριος ο Θεός! Υπάρχει και μας βλέπει και δεν μας αφήνει μόνους ποτέ!Μη φοβάστε τους ανθρώπους!Ό,τι και να μας κάνουν..θάνατος δεν υπάρχει...οι άγιοί μας είναι άνθρωποι σαν κι εμάς....υπάρχουν και φανερώνοντα μετά την κοίμηση τους...Ο θάνατος καταργήθηκε!Χριστός ανέστη! Χαρά εν όλω τω κόσμω!