ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο Μπομπ Ντίλαν μιλά για τη συμφωνία του με το διάβολο

Το παρακάτω βίντεο προέρχεται από αυτή τη σελίδα, που τη θεωρώ μια ευγενική προσπάθεια, αλλά, φοβάμαι, με αρκετή σύγχυση (γιόγκα, ινδουιστές, πολεμικές τέχνες, εξωγήινοι, μαζί με οράματα του Χριστού κ.λ.π.)... Στον αδελφό που τη διατηρεί θα ήθελα να εκφράσω ταπεινά την αγάπη μου και να του προτείνω, χωρίς παρεξήγηση, να ερευνήσει τους παρακάτω αναζητητές: Σεραφείμ Ρόουζ, Σωφρόνιο του Essex (& εδώ) και Κλάους Κένεθ - με τη διαβεβαίωση ότι ο Χριστός προσκαλεί στην αγία Εκκλησία Του, αλλά και ότι συχνά ο διάβολος εμφανίζεται ως άγγελος ή ως Χριστός... Ο Χριστός μαζί σου, αδελφέ.



Επισκεφτείτε, αν θέλετε, και μερικά από τα αγαπημένα μας posts:

Ροκ, ροκάδες, χέβι μέταλ και Ορθοδοξία
Νεκροκεφαλές - Κρανία - Σκέλεθρα...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστος ανεστη!
Ο αδελφος, οπως ο ιδιος λεει, υποστηριζει ιδεολογικα την "νεα εποχη". Ας ειμαστε λιγο επιφυλακτικοι λοιπον.
Προσωπικα, δεν εχω χορτασει ακομα Φως, δεν θελω να χασω τον χρονο μου με το σκοταδι.
Ο Χριστος και η Παναγια μαζι μας.

ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ είπε...

Έχετε απόλυτο δίκιο.
Πρέπει να πω με αγάπη πως όλες οι αναρτήσεις δεν είναι για όλους. Αυτό το blog δημιουργήθηκε και για ν' απευθυνθεί σε ανθρώπους που ήδη χάνουν το χρόνο τους με το σκοτάδι, γι' αυτό και πολλές αναρτήσεις είναι προσκλήσεις σ' εκείνους τους αδελφούς, για να ψάξουν τα πνευματικά θέματα από άλλη σκοπιά.
Πρέπει να θέτουμε μερικά θέματα και εμείς, παρά ν' αφήνουμε να τα θέτουν μόνο εκείνοι που θέλουν να παρασύρουν τον κόσμο στις σκιές...
Σας ευχαριστώ.