ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκινούν τα σχολεία!! Θυμηθείτε τα ιεραποστολικά μας τετράδια.



Εκδόσεις Χρυσοπηγή


Για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς διαθέτουμε για μία ακόμη χρονιά, Ιεραποστολικά τετράδια, με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά στην Ελλάδα που ξεκινούν τώρα την νέα τους σχολική διαδρομή.Η αγορά τους ενισχύει τη λειτουργία του παιδικού μας σταθμού και του Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί στην Ουγκάντα.
Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.
Τα σπυράλ αυτά τετράδια θυμίζουν από το εξώφυλλό τους ακόμα πως :
"Άλλη χαρά δεν είναι πιο μεγάλη από τη χαρά που δίνεις".
Θα τα βρείτε στην έκθεση "από καρδιάς" στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.


Ξεκινά το πρόγραμμα των κουμπαράδων της ιεραποστολής μας 
 

 

Ξεκινά η διάθεση των κουμπαράδων της Ιεραποστολής μας αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου (2019) στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.
Οι κουμπαράδες αυτοί διατίθενται δωρεάν με σκοπό να ενισχύσουν την ιεραποστολή της Μονής μας στην Ουγκάντα. Η επιστροφή τους θα γίνει τον Ιούνιο του 2020 ,όταν πρώτα ο Θεός η Μονή μας θα οργανώσει την ένατη αποστολή στην Ουγκάντα.

Σπιτάκι - κουμπαράς για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας στην Ουγκάντα (εδώ)

 
Για εόρτιες εκδηλώσεις - Βαπτίσεις - εκδηλώσεις μνήμης 



Η ομάδα "Από καρδιάς" μεγαλώνει τη δραστηριότητά της. Ευαισθητοποιεί ακόμη περισσότερους ανθρώπους να αγαπήσουν και να ενισχύσουν την ιεραποστολή. Ένα υπέροχο πραγματικά σπιτάκι - κουμπαρά που έφτιαξε με αγάπη ο κ. Πρόδρομος Καζαντζόγλου είναι έτοιμο για να κοσμήσει τις εόρτιες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να βοηθήσουν την προσπάθειά μας στην Ουγκάντα. 

Το σπιτάκι - κουμπαράς μπορεί να τοποθετηθεί έξω από Ιερούς Ναούς αλλά και χώρους εκδηλώσεων και με τον τρόπο αυτό να ενισχύσετε την προσπάθειά μας στην Ιεραποστολή και γενικότερα τη διακονία της ομάδος "Από καρδιάς"
Γνωρίζοντας την ύπαρξη και στο σκοπό της αποστολής του, μπορούμε αν θέλουμε να το γνωστοποιήσουμε σε περισσότερους ανθρώπους. Ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: