ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Έκκληση προς τους εμβολιασμένους να ελέγχονται τακτικά για κορωνοϊό!...

 

Η φωτο από το διαδίκτυο
 

Άλλη μια παράλογη κίνηση, κατά τη γνώμη μας, έρχεται να προστεθεί στους χειρισμούς της κυβέρνησης για τη "διαχείριση της πανδημίας": η απαλλαγή των εμβολιασμένων συμπολιτών μας από την υποχρέωση να ελέγχουν τον εαυτό τους, μήπως έχουν κολλήσει το νέο κορωνοϊό. Αυτή μάλιστα την απαλλαγή η κυβέρνηση την παρουσιάζει ως δώρο προς εκείνους, επειδή ήταν "καλά παιδιά" και εμβολιάστηκαν!...

Το παράλογο είναι ότι - καθώς όλοι γνωρίζουμε - και ένας εμβολιασμένος μπορεί να νοσήσει από Covid 19, ακόμη και να πεθάνει, καθώς επίσης και να μολύνει εκείνους που βρίσκονται γύρω του. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι οι πιθανότητες "είναι μικρότερες" (αν και, με τις μεταλλάξεις του ιού, ακόμη κι αυτό πρέπει να αμφισβητηθεί), όμως όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Ενώ λοιπόν οι μη εμβολιασμένοι υποχρεούνται να υποβάλλονται σε εργαστηριακό έλεγχο κάθε ελάχιστες ημέρες, συνεπώς, αν μολυνθούν, θα το εντοπίσουν και θα το προλάβουν (έστω κι αν πληρώνουν μερικά χρήματα κάθε φορά), οι εμβολιασμένοι δεν θεωρούνται υποχρεωμένοι να κάνουν το ίδιο, δηλαδή εκτίθενται στα τυφλά σε κάθε κίνδυνο (τόσο οι ίδιοι όσο και οι γύρω τους)!

Στα πλαίσια του ίδιου θέματος, οι μη εμβολιασμένοι μαθητές δικαιούνται δωρεάν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) από το φαρμακείο, ενώ οι εμβολιασμένοι, αν επιθυμούν να υποβληθούν σε αυτόν για να δουν τι συμβαίνει, έστω "για καλό και για κακό", οφείλουν να τον πληρώσουν!! Με το ευτελές αντίτιμο των περίπου 5 ευρώ φυσικά, αλλά σε ποιον περισσεύουν, ώστε να υποβληθεί σε μια ταλαιπωρία, που το ίδιο το κράτος τον έχει "επιβραβεύσει" με την πληροφορία ότι δεν είναι υποχρεωμένος να την κάνει, διότι είναι υπεύθυνος πολίτης, που δεν παίζει με την υγεία του και την υγεία των άλλων...

Την έκκληση λοιπόν, που αναφέρεται στον τίτλο αυτής της ανάρτησης, δεν έχουμε δει να την απευθύνουν οι "ειδικοί" ή η κυβέρνηση, αλλά την απευθύνουμε εμείς εδώ, προς όλους τους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας, να μην επαναπαύονται, αλλά να ελέγχονται, γιατί το κράτος (θεωρούμε ταπεινά ότι) τους την έχει φέρει πονηρά και ύπουλα... Παρακαλώ, έχετε το νου σας.

Σταματάμε το θέμα εδώ, για να κλείσουμε με την επισήμανση δύο στιγμιοτύπων, σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών:

α) Φίλος, που κανόνιζε να χειρουργηθεί για κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα (εντελώς άσχετο με τον κορωνοϊό), πληροφορήθηκε από το νοσοκομείο ότι δεν γίνεται δεκτός αν δεν είναι εμβολιασμένος!! Η πρότασή του να εξεταστεί πριν χειρουργηθεί, για να διαπιστωθεί αν έχει κορωνοϊό ή όχι, ώστε να "μην κινδυνεύουν" στο νοσοκομείο, δεν θεωρήθηκε σωστή ή λογική ή δεν ξέρω κι εγώ τι... Κι έτσι, εκβιαστικά, εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί, ενώ δεν το επιθυμεί. Ευχόμαστε να πάνε γι' αυτόν, και για όλο τον κόσμο, όλα καλά.

β) Πρόσφατα, κάποιο πολιτικό και κοινωνικό κίνημα εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι ορθώς υποχρεώθηκαν να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι σε δομές υγείας, επειδή αλλιώς κυκλοφορούν στα νοσοκομεία σαν κινητές υγειονομικές βόμβες!

Απορούμε, με ποιο σκεπτικό εκστομίζουν αυτόν τον ισχυρισμό οι συνάνθρωποί μας!! Πότε μάθαμε ότι γιατροί, νοσηλευτές ή εργαζόμενοι στα νοσοκομεία (που πάντα εφαρμόζουν αυστηρά προληπτικά μέτρα) διέσπειραν κορωνοϊό σε άλλους και λειτούργησαν σαν "βόμβες" μολύνσεων;;; Αν αυτό δεν συνέβη εδώ και δυο χρόνια, γιατί πρόκειται να συμβεί τους επόμενους μήνες;

Το ίδιο έχουμε να πούμε και για τα σχολεία που ανοίγουν και για όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

Κλείνουμε παρακαλώντας, αφού φύγετε από αυτή την ανάρτηση, να διαβάσετε τα παρακάτω:

1) 1 Απριλίου 2021: Παραίτηση - βόμβα καθηγητή & μέλους της Αρμόδιας Επιτροπής Εμβολίων με σοβαρές καταγγελίες κατά του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)

Ο καθηγητής Ανοσολογίας Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, ο οποίος τονίζει ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής των εμβολίων, κατηγορεί ευθέως την επιτροπή για έλλειψη θάρρους να αναδείξει πιθανά προβλήματα των εμβολίων -και ειδικά της AstraZeneca- γνωματεύοντας, όπως χαρακτηριστικά λέει, πάντοτε αρνητικά για τη συσχέτιση ποικίλλων φαινομένων θρομβώσεων με το εν λόγω εμβόλιο. Ολόκληρη η επιστολή του στην ανάρτηση. 

2) Καθηγητής Τάκης Βιδάλης, Δρ. Συνταγματικού Δικαίου και Επιστημονικός Συνεργάτης της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής: Όλοι οι λόγοι για τους οποίους ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός (συγκλονιστική παρέμβαση, κατά τη γνώμη μας).

Για να ξέρετε πώς το βλέπουμε εμείς οι "ψεκασμένοι", ίσως αξίζει να περιηγηθείτε λίγο στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα pronews.gr. Ψέματα γράφει; Φαντασίες; Πού να ξέρω. Ρίξτε μια ματιά, αμφιβάλλοντας, όχι ως εύπιστοι.

Ευχαριστούμε θερμά. Δόξα τω Θεώ.

Πρώτα ο Θεός, τα λέμε σύντομα.

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: