ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ομιλίες του μακαριστού Σισανίου και Σιατίστης Παύλου με την ''Ορθόδοξη Αλήθεια''


Ρομφαία

Αυτή την εβδομάδα [που τελειώνει αύριο] η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με δύο cd με ομιλίες του μακαριστού μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου, σε πρώτη κυκλοφορία, και με αυτόν τον τρόπο τιμά τη μνήμη του.

“Ο κοινωνικός χαρακτήρας της άσκησης” , “Η δύναμη της προσευχής και της νηστείας” και “Στόχος ζωής η αγιότητα” περιλαμβάνονται στα dc που αξίζει να ακούσουν όλοι οι πιστοί.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα δημοσιεύει πληροφορίες για τις πιέσεις που ασκούνται στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από μητροπολίτες, ώστε να ενεργοποιήσει το δικαίωμα της Ιεράς Συνόδου να αποστείλει επιτροπές που ελέγχουν την ικανότητα διοίκησης των Αρχιερέων.

Προτείνουν συγκεκριμένα άμεσα να απομακρυνθεί διοικητικά ο Μητροπολίτης Περιστερίου.

Φουντώνουν το παρασκήνιο και η μάχη των διαδόχων για Σιάτιστα και Περιστέρι. Ποια είναι τα δύο φαβορί.

Ο π. Επιφάνιος Οικονόμου και ο καθηγητής Θεολογίας Μιχαήλ Τρίτος γράφουν στην “Ο.Α” για τα έντεκα χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστουδούλου, ενός αγνού πατριώτη και υπερασπιστή των εθνικών συμφερόντων, ο οποίος μοιάζει πιο επίκαιρος από ποτέ.

Ο πύρινος λόγος του, οι προφητικές παρακαταθήκες του και η ανησυχία του για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» από τη γειτονική χώρα.

«Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα, γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει» είχε πει χαρακτηριστικά

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Μαθητές από την Ξάνθη «ξεδίψασαν» την Τανζανία

* Κραυγή αγωνίας από τον π. Νικόλαο Κασσανδριανό για το ξωκλήσι του Αγ. Νικολάου

* Από χορευτής του μπαλέτου έγινε μοναχός!

* Γιορτή πολιτισμού για τους Τρείς Ιεράρχες

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Λάμπρος Σκόντζος, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ. α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο cd κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@orthodoxialitheia.gr

Ορθόδοξη Αλήθεια - Αρχική σελίδα | Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: