ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Νατσιός: Σας ενδιαφέρει η ατζέντα του Νταβός και όχι ο λαός!

ΝΙΚΗ

Ομιλία του Δημήτρη Νατσιού, προέδρου της ΝΙΚΗΣ, στην Ολομέλεια της Βουλής για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης «Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης και λοιπές διατάξεις» (19/12/2023).

 

Και:

Απαιτείται πολιτική βούληση και αναζήτηση των αιτιών για την εξάλειψη της οπαδικής βίας  

Καταγράφονται συνεχώς περιστατικά οπαδικής βίας σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα. Απαιτείται πολιτική βούληση για να εξαλειφθούν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Η ΝΙΚΗ προτείνει να μη βλέπουμε το θέμα μεμονωμένα αλλά να δούμε τι οδηγεί τους νέους και τις νέες σε δολοφονικές επιθέσεις. Μήπως η ακραία φτώχεια επέτρεψε να γίνουν θύματα επιτηδείων οι οποίοι έχουν αναγάγει την αθλητική βία σε επάγγελμα και βιοποριστικό μέσο; Τι παράδειγμα τους δίνουμε εμείς εδώ στο κοινοβούλιο με τον τρόπο που μιλάμε και τσακωνόμαστε;

Ομιλία του Ανδρέα Βορύλλα, βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών: "Οργανωτικές και διαδικαστικές διατάξεις για την ανάπτυξη, παρεμβάσεις για την ενίσχυση της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης και άλλες επείγουσες διατάξεις" (18.12.2023).

***

Δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί δέχεστε να καθυβρίζονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας;  
 
Αποδεικνύετε την εμμονή σας σε κάθε τι εθνομηδενιστικό!
 
Δεν θα επιτρέψουμε την ισλαμοποίηση της Ελλάδας 
 
Υπουργός της ακρίβειας στην κυβέρνηση της ακρίβειας
 
Προκλητικές αυξήσεις σε εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, πενιχρές οι απολαβές των ιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια: