ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας & το νέο αφήγημα πανδημίας: η αντίδραση της ΝΙΚΗΣ

Υγειονομική βόμβα η Θεσσαλία, με επαναφορά αφηγήματος πανδημίας απαντά το Υπ. Υγείας

Ενώ η Θεσσαλία αποτελεί υγειονομική βόμβα, η προσοχή του Υπ. Υγείας είναι στραμμένη στην επαναφορά του αφηγήματος της πανδημίας. Παράλληλα τα δεδομένα στην διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με τις παρενέργειες των mRNA σκευασμάτων είναι πλέον αναρίθμητα, αρκεί κάποιος να τα αναζητήσει. Το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών είναι ρατσιστικό, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας και πρέπει άμεσα να απαλειφθεί. 

Η ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής της Ασπασίας Κουρουπάκη, βουλευτού Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας, στην οποία δήλωσε ότι η ΝΙΚΗ το καταψηφίζει (4/10/2023).

 

«Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους»

Η ΝΔ επιβεβαιώνει την εμμονή της να κυβερνάει κάτω από καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, για να κρύψει την πολιτική της ένδεια. Στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει καμία αναφορά, στην σταθερή παραμονή της χώρας στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης, στο θέμα της υπερβάλλουσας θνησιμότητας, αλλά και κανένα μέτρο αντιμετώπισης για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. 

Η ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής του Σπύρου Τσιρώνη, βουλευτή Αχαΐας της ΝΙΚΗΣ, για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας (4/10/2023).

 

Ομιλία του δρος ιατρού θωρακοκαρδιοχειρουργού Νίκου Παπαδόπουλου, βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ, για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας (4/10/2023).

 

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: