ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Επείγουσα έκκληση βοήθειας για την απελευθέρωση μιας ορθόδοξης μάνας με τις κόρες της από τις τουρκικές αρχές!

 

Είναι η Ελένη και οι κόρες της Χριστίνα και Σάρρα. Κατάγονται από την Περσία. Έχουν εκδιωχθεί από το κράτος του Ιράν στην Τουρκία. Η Ελένη έχει επιδοθεί σε ένα αξιοζήλευτο ιεραποστολικό έργο μέσω διαδικτύου, μεταφράζοντας ορθόδοξα κείμενα στα φαρσί, τα οποία δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα, που είναι καρπός της αγάπης της για το λαό της.

Εδώ και μερικές μέρες οι τρεις αδελφές μας είναι κρατούμενες σε τουρκικό στρατόπεδο συγκέντρωσης και υπάρχει πρόθεση να εκδοθούν στο Ιράν, όπου τις περιμένει σίγουρος θάνατος! Φίλοι της εν Ελλάδι έχουν βρει δικηγόρο, ο οποίος θέλει το ποσόν που αντιστοιχεί σε 3.500 ευρώ - για αρχή - για να κινήσει τις διαδικασίες που θα αποτρέψουν την έκδοσή τους.

Η περίπτωση είναι πολύ σοβαρή και αληθινή. Παρακαλούμε για κατάθεση όποιου ποσού μπορεί να διαθέσει η αγάπη σας, επειγόντως, στον παρακάτω λογαριασμό, με την αιτιολογία "Για την Ελένη".

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Είναι καιρός για πράξεις.

Ευχαριστούμε θερμά.

ΥΓ. Παρακαλώ, αναδημοσιεύστε το παρόν, όσοι έχετε την καλοσύνη, στις ηλεκτρονικές σας σελίδες ή στον "τοίχο" σας. Ο Θεός να σας ευλογεί. Ευχαριστώ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: