ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

(ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ)

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Beatles κατασκεύασμα σκοτεινών κύκλων;

Οι Beatles, μαριονέτες των Illuminati 

(Στην φωτογραφία: το πρωτότυπο εξώφυλλο του άλμπουμ "Yesterday and Today" του 1966. Στήσιμο που παραπέμπει σε εκτρώσεις;)

"Ν": Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύεται χωρίς εμπάθεια και φανατισμό, για ενημέρωση των αναγνωστών μας - φίλων των Beatles και μη. Καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, αλλά χωρίς να βιαστεί, παρακαλώ. Δείτε και τα links που δίνουμε στο τέλος.

Του David Richards* (henrymakow.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο, ‘The Committee of 300’ (‘Η Επιτροπή των 300’), ο πρώην αξιωματικός της MI6, John Coleman** αποκαλύπτει ότι οι Beatles*** ήταν μια ψυχολογική επιχείρηση την οποία διεύθυνε το ινστιτούτο Tavistock Institute for Human Relations TavistockInstitute.


Οι Beatles δημιουργήθηκαν για να προωθήσουν το σχηματισμό ενός διεφθαρμένου στυλ Brave New World λαού σκλάβων. Αυτή η ατζέντα έδρασε σε μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, με τα ροκ συγκροτήματα να ενεργούν ως κοινωνικοί ανακατωσούρες.

Ο ‘ελεύθερος έρωτας’, τα ναρκωτικά και η ροκ μουσική ήταν αυτά που προβάλλονταν. Για να αντικαταστήσουν τον Χριστιανισμό, οι Illuminati εισήγαγαν το κίνημα της Νέας Εποχής: πνευματικά δόγματα που δεν απαιτούν το άτομο να ακολουθήσει κάποιο ηθικό νόμο. (Δείτε στο τέλος τη συνέντευξη με τον John Coleman.)

Οι Beatles παρουσιάστηκαν ως κατά του κατεστημένου, αλλά γνώρισαν τεράστια προβολή από τα media. Το 1965, έγιναν MBEs (Μέλη του Most Excellent Order of the British Empire / του Πιο Εξαιρετικού Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) από την ίδια την Βασίλισσα.

Οι απόκρυφες αναφορές στην δουλειά των Beatles αποδεικνύουν ότι ήταν μαριονέτες των Illuminati.


Φωτογραφία του άλμπουμ ‘Yellow Submarine’ με τον John Lennon να κάνει το γνωστό σύμβολο με τα κέρατα και τον Paul McCartney να κάνει το σύμβολο του Ματιού του Ώρου.

Το μπροστινό κάλυμμα του άλμπουμ ‘With The Beatles’ δείχνει τα πρόσωπά τους μισά στη σκιά. Αυτό είναι το «ένα μάτι του Ώρου» που έχει καταντήσει επιδημία στη μουσική βιομηχανία σήμερα. Το δίπολο μαύρο / άσπρο είναι το τεκτονικό [=μασονικό] δόγμα για την εξισορρόπηση καλού και κακού.


Μια συλλογή των Beatles κυκλοφόρησε το 1988 με τον τίτλο «Past Masters». Το Past Master είναι ένας μασονικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον πρώην Σεβάσμιο Δάσκαλο της Τεκτονικής Στοάς. Το άλμπουμ περιέχει 33 τραγούδια ακριβώς!

Στην ταινία, ‘'The Magical Mystery Tour, οι Beatles χρησιμοποιούν ένα μαγικό ραβδί για να κάνουν μάγια σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Τα μαγικά ραβδιά γίνονται από ιερά δέντρα (εξ ου και Holly-wood = ιερό-ξύλο) και είναι το όργανο που έχει ο αποκρυφιστής μάγος για να φέρει το κοινό του (τον λαό), σε μια έκσταση. Η ταινία διαθέτει πολλές μασονικές χειραψίες (δείτε εδώ).

Τα τραγούδια διαθέτουν επίσης αποκρυφιστικούς στίχους. Το ‘Lucy in the Sky with Diamonds’ αναφέρεται στον Εωσφόρο στον ουρανό με τα "διαμάντια" (γνωστά και ως "αστέρια", ο Dogstar Sirius αντιπροσωπεύει τον Εωσφόρο).
(Σχ. Κόκκινου Ουρανού: Αν και το τραγούδι λέγεται ότι το εμπνεύστηκε ο γιος του John Lennon, Julian, από μία ζωγραφιά, αμέσως συνδέθηκε με το LSD λόγω των αρχικών - "Lucy in the Sky with Diamonds").


Το κομμάτι ‘Across The Universe’ είναι για την κατοχή δαιμόνων. Ο John Lennon τραγουδά 'gai guru deva' (εξυμνήστε τους Ντέβα). Στη Θεοσοφία, ένας Deva είναι μια πνευματική οντότητα, δηλαδή δαίμονας, που υπάρχει πίσω από τα παρασκήνια καθοδηγώ και χειραγωγώντας την ανθρώπινη συμπεριφορά. Οι Εωσφοριστές πιστεύουν ότι διακατέχονται από τις οντότητες αυτές, όταν βιάζουν, βασανίζουν και σκοτώνουν αθώα θύματα.

Τέσσερις νέοι άνθρωποι της εργατικής τάξης δεν θα μπορούσαν να γράψουν αυτά τα τραγούδια! Οι Beatles ήταν αρχικά μια rock 'n' roll cover μπάντα που έπαιζε στην περιοχή με τα κόκκινα φώτα στο Αμβούργο. Υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε  ότι μόνο λίγα χρόνια αργότερα έγραφαν τραγούδια με βαθιά αποκρυφιστικά νοήματα!

Το Σενάριο

Η συμπεριφορά των Beatles ήταν προκαθορισμένη από τους χειριστές τους οι οποίοι γνώριζαν την ατζέντα πίσω από το συγκρότημα.

Η ατζέντα των ναρκωτικών ωθήθηκε στην συνέντευξη που έδωσε ο Paul McCartney στο BBC το 1966, όταν «παραδέχτηκε» ότι είχε πάρει οξύ τέσσερις φορές (δείτε την εδώ).

Η συνέντευξη είχε ως στόχο να προκαλέσει διαμάχη, την οποία προκάλεσε και να ενθαρρύνει τους νέους να δοκιμάσουν το LSD. Αν το BBC ήταν πραγματικά κατά της χρήσης ναρκωτικών, δεν θα είχε μεταδώσει τη συνέντευξη σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι οι Beatles έπρεπε να στρέψουν τους νέους εναντίον του Χριστιανισμού, ο αντιχριστιανικός του ήχος ακούγεται σαν σενάριο.

Το 1963 ο Paul McCartney είπε, «ο Χριστιανισμός δεν ταιριάζει με τη ζωή μου». Το 1966 ο John Lennon το προχώρησε ακόμα πιο πολύ, λέγοντας στο Newsweek, «Ο Χριστιανισμός θα φύγει, θα εξαφανιστεί και θα συρρικνωθεί. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω σχετικά με αυτό. Έχω δίκιο και θα αποδειχθεί ότι έχω δίκιο."

Στη δεκαετία του '60, οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες είχαν τον πλήρη έλεγχο στους καλλιτέχνες. Μήπως πιστεύουμε ότι οι Beatles θα μπορούσαν να προβάλλουν το αντι-χριστιανικό συναίσθημα σε αντίθεση με την δισκογραφική τους εταιρία EMI;


Οι φωτογραφίες τους είχαν επίσης σαφώς σχεδιαστεί από τους Illuminati χειριστές.

Ένα συγκλονιστικό παράδειγμα είναι η εναλλακτική κάλυψη του άλμπουμ ‘Yesterday/ Today’ που δείχνει τους Beatles να καλύπτονται από τα μέρη σώματος νεκρών βρεφών. Αυτό ήταν ένα άρρωστο αστείο για τις αμβλώσεις, το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της ατζέντας του "ελεύθερου έρωτα" που οι Beatles προωθούσαν.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ ‘Sgt. Pepper’ δείχνει τους «ήρωες» των Beatles. Ανάμεσά τους γνωστά όργανα των Ιλλουμινάτι: τον Aldous Huxley, τον Καρλ Μαρξ, τον Aleister Crowley, τον Μαχάτμα Γκάντι, τον HG Wells και τον Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, μεταξύ άλλων. Αφοπλιστικά περιλαμβάνει αποκόμματα των Beatles από τις πρώτες μέρες τους. Είναι αυτό μια παραδοχή ότι υπηρετούσαν επίσης τους Illuminati;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αγόρασα όλα τα άλμπουμ των Beatles, όταν ήμουν έφηβος. Μου άρεσε πολύ η μουσική τους, αλλά αισθάνθηκα κάτι δεν πήγαινε καλά. Τα τραγούδια ήταν μελωδικά τέλεια, αλλά δεν είχαν συναισθηματική απήχηση. Τώρα ξέρω γιατί: το συγκρότημα ήταν μια δημιουργία των Illuminati.

Αφού έμαθα αυτές τις πληροφορίες για το συγκρότημα, άκουγα τη μουσική και πάλι. Τώρα μπορώ να ακούω την κακόβουλη ατζέντα πίσω από τα τραγούδια.

Οι Beatles έκαναν τη Δύση πιο υποβαθμισμένη, πιο διαιρεμένη και πιο αδύναμη.

Ο δημοσιογράφος David Noebel το συνοψίζει καλά αυτό το 1982, όταν έκρινε τον αντίκτυπο που ο Τζον Λένον είχε στη μουσική.

"Η παρούσα rock 'n' roll σκηνή είναι ένα γιγαντιαίο, multi-media πορτρέτο υποβάθμισης - ένας ακατάστατος κόσμος ανηθικότητας, αφροδισίων νοσημάτων, αναρχίας, μηδενισμού, κοκαΐνης, ηρωίνης, μαριχουάνας, θανάτου, σατανισμού, διαστροφής και οργίων."

* Ο συγγραφέας του άρθρου είναι ένας 24χρονος Βρετανός που διδάσκει αγγλικά στην Μογγολία. 
** Για τον John Coleman και το βιβλίο του βλέπε εδώ και εδώ.
*** Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Beatles….

Επισκεφτείτε και:
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: